Olvastam origon egy nagyon érdekes Dárdai interjút.És találtam benne két nagyon őszinte és érdekes részt.Kedves szavak Németh Krisztiánról
- A mostani fiatalok nem győzik meg?
- Kezdjük a legnagyobb tehetségnek tartott Németh Krisztiánnal, nem tudom, miért téveszti meg vele a drukkereket a magyar sajtó. Ha én lennék a szövetségi kapitány, az egyhetes összetartáson már két nap után hazazavartam volna. Lusta volt, és öntelt, nem láttam, hogy mutatni szeretne valamit. Amikor Angliában kölcsönadták, azt mondtam, két meccs után már a kórházban lesz, s ha nem is a lábát rúgták le, hanem a fejét, de igazam lett. Gulácsi Péterből viszont nagyon nagy kapus lehet.
És kedves szavak Várhidi Péterről is...
- Mit érzett akkor, amikor a válogatottból Lothar Matthäus és Várhidi Péter is mellőzte?
- Matthäusszal nem voltunk jóban, Várhidi Péter pedig hozzá nem értő ember, s ezt nem sértésnek szánom, ez tény, hiszen aki egy Husztit csak úgy arrébb tesz, az nem ért a futballhoz, és egy nemzet ellen dolgozik, hiszen Szabolcs vita nélkül a legjobb focista Magyarországon. Hogy engem nem játszatott, nem zavart és nem is kritizáltam miatta, mert minden edzőnek megvan a látomása, a víziója arról, hogy hogyan lehet nyerni - igaz, Várhidi azóta már nem edző. Azt mondta, Huszti az ő játékrendszerébe nem fér be. Kérdem én, milyen játékrendszer az, amelyikbe Huszti Szabolcs nem fér be? Ha más nem, beteszem balhátvédnek, vagy jobbat mondok, a csapatépítést úgy kell kezdeni, hogy felrakom Husztit, Gerát, Hajnalt a táblára, mert ők a jó futballistáink, és hozzájuk keresek egy rendszert.
A Várhidis véleménye még csak meg se lepett.Viszont Németh Krisztiánról ilyan éles "kritikát" még nem hallottam...

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure