Én is így vagyok ezzel.socio66 írta:Egyébként nem igazán értem a Hattrick lényegét..
Már ugye írtam hogy úgy kezdtem a bajnokságot,hogy minden bizonnyal kiesek,ennek ellenére tök jó eredményeim vannak eddig,abszolút pariban vagyok a többiekkel. Ennek egyrészt persze örülök,de furcsa,hogy hogyan is lehetséges mindez..![]()
A mai meccsen is..Sokkal jobb az ellenfelem,csak példának,egy 12.000 TSI-jű csatára rohamozza az összesen kb. 2000 TSI-jű védelmem![]()
És ez csak egy példa volt,szinte minden poszton jobb.
Persze sokszor mondták már,hogy a kápé a legfontosabb meg minden,az nem is rossz a csapatomnak,nade ezzel bent lehet maradni a hatodosztályban? Szinte minden meccsen lebirtoklom az ellenfelem és a góljaim nagy részét a középpályások lövik..És gondolom ők is védekezhetnek,mert a védelmem egy katasztrófaSzóval gyakorlatilag mindent ők csinálnak és így van nekem komoly esélyem a bent maradásra egy egyébként nem rossz kis csoportban.
Meg ilyenek hogy a bajnokságomban szereplő egyik csapat,akit egyébként megelőzök és meg is vertem,most vett egy játékost 500.000 eFT-ért..Csak viszonyításképp nekem kb. ennek az összegnek a felét éri a komplett csapatom..De mégis előrébb vagyok mint ez a csapat..
Érdekes..
De ne aggódj, majd neked is, mint nekem, eljön az idő és egy sérülés hullámmal vége szakad a menetelésnek.Ha mégse, akkor örülj, hogy dől a lé!
Jövőre nehezebb lesz! Nekem biztos! Kiesik a 2 bot csapat, és indul a küzdelem, esetleg 2 jobb képességű feljutóval.