Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is így vagyok ezzel.socio66 írta:Egyébként nem igazán értem a Hattrick lényegét..
Már ugye írtam hogy úgy kezdtem a bajnokságot,hogy minden bizonnyal kiesek,ennek ellenére tök jó eredményeim vannak eddig,abszolút pariban vagyok a többiekkel. Ennek egyrészt persze örülök,de furcsa,hogy hogyan is lehetséges mindez..![]()
A mai meccsen is..Sokkal jobb az ellenfelem,csak példának,egy 12.000 TSI-jű csatára rohamozza az összesen kb. 2000 TSI-jű védelmem![]()
És ez csak egy példa volt,szinte minden poszton jobb.
Persze sokszor mondták már,hogy a kápé a legfontosabb meg minden,az nem is rossz a csapatomnak,nade ezzel bent lehet maradni a hatodosztályban? Szinte minden meccsen lebirtoklom az ellenfelem és a góljaim nagy részét a középpályások lövik..És gondolom ők is védekezhetnek,mert a védelmem egy katasztrófaSzóval gyakorlatilag mindent ők csinálnak és így van nekem komoly esélyem a bent maradásra egy egyébként nem rossz kis csoportban.
Meg ilyenek hogy a bajnokságomban szereplő egyik csapat,akit egyébként megelőzök és meg is vertem,most vett egy játékost 500.000 eFT-ért..Csak viszonyításképp nekem kb. ennek az összegnek a felét éri a komplett csapatom..De mégis előrébb vagyok mint ez a csapat..
Érdekes..
30 év feletti játékost 200ért is találsz.Z.Chris írta: Valakinek nincs egy középszerű-megfelelő védekezésü játékosa eladó nem túl drágán?
Ilyen szintű játékosokat dögivel találsz a piacon és elég olcsón 1000-1500ért már kapszZ.Chris írta:Valakinek nincs egy középszerű-megfelelő védekezésü játékosa eladó nem túl drágán?
Nem kell fizetned, ha belföldön játszol meccset. Viszont, ha nemzetközi akkor Debrecenbe is 1200 eFt és Új-Zélandra is 1200.Z.Chris írta:Ha idegenbe megyek játszani barátságos mecset de nagyon messze akor kell vizesek az utazásért? Mert azt tudom, hogy ha külföldre megyek akor igen de ha csak belföldön utazgatok?
Nem.Diego10 írta:Véletlen nem Pocsifoci a neved Hattricken???![]()
Pocsa11 írta:Én azt szoktem mondani annak, aki most kezdi el a HT-t, hogy az első dolga legyen az, hogy elolvassa a szabályzatot. A második pedig legyen az, hogy megint elolvassa. Sokat tanulhatsz belőlle, tényleg érdemes.kleno04 írta:Először is sok sikert mindenkinek a mai meccskehez![]()
Másodszor meg lenne egy kérdésem: pontegyenlőségnél az egymás ellen eredmény számít vagy a gólkülönbség
Mert ugyanis az én csoportomban előfordulhat majd hogy a szezon végére ugyanannyi pontom lesz egy másik csapattal mert kiemelkedünk mindketten a 7ed osztályból és csak közöttünk dől el hogy ki lesz az elsőÉs ugyan én megvertem őt 2-1re itthon de szerintem ő otthon nyerni fog (bár remélem nem így lesz
).
Ezért szeretném tudni hogy akkor mi van![]()
thx előre is annak aki választ ad rá
A kérdésedre a válaszod pedig:
"A bajnoki helyezést az alábbiak szerint számítják ki (fontossági sorrendben): 1. a bajnoki pontok száma, 2. gólkülönbség, 3. a rúgott gólok száma. A bajnoki helyezés határozza meg a rangsorolásodat, amely az osztályozók és kupameccsek sorsolásánál lényeges. A rangsorolást meghatározó tényezők fontossági sorrendben a következők: 1. az osztály, amiben játszol, 2. a bajnoki helyezés, 3. a pontszám, 4. a gólkülönbség és 5. a rúgott gólok száma. Ha mind az öt megegyezik, a véletlen dönt."
Sok sikert, remélem elsőként jutsz fel és lesz egy bajnoki címedBÍZOM BENNED!
Én azt szoktem mondani annak, aki most kezdi el a HT-t, hogy az első dolga legyen az, hogy elolvassa a szabályzatot. A második pedig legyen az, hogy megint elolvassa. Sokat tanulhatsz belőlle, tényleg érdemes.kleno04 írta:Először is sok sikert mindenkinek a mai meccskehez![]()
Másodszor meg lenne egy kérdésem: pontegyenlőségnél az egymás ellen eredmény számít vagy a gólkülönbség
Mert ugyanis az én csoportomban előfordulhat majd hogy a szezon végére ugyanannyi pontom lesz egy másik csapattal mert kiemelkedünk mindketten a 7ed osztályból és csak közöttünk dől el hogy ki lesz az elsőÉs ugyan én megvertem őt 2-1re itthon de szerintem ő otthon nyerni fog (bár remélem nem így lesz
).
Ezért szeretném tudni hogy akkor mi van![]()
thx előre is annak aki választ ad rá