Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szted Xavi csatar???Fecooo írta:Xavi-t hiányolom a listáról...
hát, Torrest ebben az évben énis 10. helyre tettem volna. Van Nistelrooy? Hát, hogy az hogy került oda.. de egyébként, nagyon gratula az 1., 2., 8.-nak.alex27 írta:A Sport Bild német sporthetilap közzétett egy listát a top 50 Európában játszó csatárról. Ez alapján az első tízben 3 Barcás is van, sőt nem is akármilyen helyeken...
Íme a Top-10:
1. Lionel Messi (21 - Arg - Barcelona)
2. Samuel Eto'o (28 - Kamer - Barcelona)
3. David Villa (27 - Spa - Valencia)
4. Zlatan Ibrahimovic (27 - Svéd - Inter Milan)
5. Cristiano Ronaldo (24 - Port - Manchester United)
6. Ruud van Nistelrooy (32 - Holl - Real Madrid)
7. Wayne Rooney (23 - Ang - Manchester United)
8. Thierry Henry (31 - Fra - Barcelona)
9. Raúl (31 - Spa - Real Madrid)
10. Fernando Torres (25 - Spa - Liverpool)
Ha a BL döntőbe bejut a csapat akkor arra legalább tudnak majd pihenni.cps46 írta:Április 28/29 és Május 5/6.MichaaBee írta:Április 22. és május 13. között lesz egy nagyon nehéz sorozatunk.
22 Apr FC Barcelona - Sevilla FC
26 Apr Valencia CF - FC Barcelona
30/31 Apr BL elődöntő, ha bejutunk a Chelsea v. Pool ellen
03 May Real Madrid - FC Barcelona
06/07 May Idegenbeli BL elődöntő visszavágó
10 May FC Barcelona - Villarreal CF
13 May Copa del Rey DÖNTŐ Athletic Club - FC Barcelona
Hét létfontosságú meccs 3 és fél hét alatt, 3 naponként kell játszanunk a rangadókat... Ezért nem szeretem a PD-beli sorsolási elveket. Szezon végén minden csapat játsza a rangadókat, közte meg "semmi".
Húzós.![]()
Április amúgy is csak 30 napos.
De a lényeg ugyanaz.
Április 28/29 és Május 5/6.MichaaBee írta:Április 22. és május 13. között lesz egy nagyon nehéz sorozatunk.
Hét létfontosságú meccs 3 és fél hét alatt, 3 naponként kell játszanunk a rangadókat... Ezért nem szeretem a PD-beli sorsolási elveket. Szezon végén minden csapat játsza a rangadókat, közte meg "semmi".
Húzós.![]()
hát mindeesetre nagyon kemény lesz és azt kell hogy mondjam még előtte is leszenk komoly és fontos meccsek (pl. bayern)MichaaBee írta:Április 22. és május 13. között lesz egy nagyon nehéz sorozatunk.
Húzós.![]()
nem haragudj de én evvel nem teljesen értek egyet... nem rossz piqué, főleg az utóbbi időben de még közel sem olyan tapasztalt mint márquez. lehet hogy vannak rafának hibái de ne hidd hogy piquének nem lesznek (na meg hát már eddig is voltak...) még puyol is szokott hibázni!LM10 írta:Piqué nagyon jól tolja idén szvsz kezdő is lehet végleg. A válogatottban is kezdő ember+jól is teljesít, és nem is árt mindig egy jól fejelő védő. Márquez szvsz távozik év végén mert a szerződése 2010-ig jó és hír sincs a hosszabításról. Ráadásul nem mindig megbízható. Militora pedig nem érdemes kezdőként alapozni jó ideig. Puyol-Piqué középsővédő páros jól hangzik és mellé lenne egy Caceres,Henrique és majd egy tapasztalt Milito.
első hogy nem valószínű hogy elmegy VV.Cáceres14 írta:milesz ha a nyáron Váldes elmegy akkor majd Pinto lesz az első kapus?
bocs hogy ezt írom de akkor mondjuk lelehetne igazolni Buffont
Jó lenne ha a bajnokság ezen időszakában 10-15 pontos előnyünk lenne mert akkor le lehetne adni a bl előtti meccseket. 6 pontos difi ehez kevés lesz. És jó lennne ha Hleb meg ezek éppkézláb formába lendülnének és lehetne vmennyire alkalmazni a rotációs rendszert . Durván 7rangadó egymás után 3 naponta . Nagyon fel kell pörgetni a pados embereket ha a triplázást komolyan gondoljuk. Még azt sem bánom ha madridban kikapunk ha elég tér lesz köztünk és a második között.MichaaBee írta:Április 22. és május 13. között lesz egy nagyon nehéz sorozatunk.
Húzós.![]()
Ha Valdes elmenne, akkor sztem igazolnának helyére vkit. De nem hiszem, hogy elmegy...Cáceres14 írta:milesz ha a nyáron Váldes elmegy akkor majd Pinto lesz az első kapus?
bocs hogy ezt írom de akkor mondjuk lelehetne igazolni Buffont