Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Most is vannak...marci6p írta: Régen voltak itt kiválló beküldött, majd itt lehozott írások, azok is hiányoznak.
Slither írta:Nem lesz újítás a közeljövőben, nincs idejük a szerkesztőknek erre. Iván még csak Mo.-n sem volt az elmúlt pár napban, így még az új fejlécre se volt ideje...marci6p írta:Én azt kérdezném, hogy jön majd az új fejléc és azzal együtt megújjul-e majd az oldal is?
gondolok ez alatt olyasmire, hogy kerülnek-e fel olyasmi tartalmak, mint interaktív ablakok statisztikákról, több rövid hírről (akár más klubokkal kapcsolatban), fotótár, esetleg fel lehetne még tüntetni, hogy melyik TV csatorna közvetít stb.....
Más szurkolói oldalakon látott, tapasztal finomságokat be lehetne ültetni ide is. Egyébként maximális tiszteletem az oldal szerkesztőinek és külön kiemelném, hogy kacsa hírekkel nem törődnek és igyekeznek a realitások talaján maradni, mindemellett naponta többször is frissülhetnének a tartalmak.
Respect!
TV-s dolog reklámnak minősül, ezért nem lesz.
Nem lesz újítás a közeljövőben, nincs idejük a szerkesztőknek erre. Iván még csak Mo.-n sem volt az elmúlt pár napban, így még az új fejlécre se volt ideje...marci6p írta:Én azt kérdezném, hogy jön majd az új fejléc és azzal együtt megújjul-e majd az oldal is?
gondolok ez alatt olyasmire, hogy kerülnek-e fel olyasmi tartalmak, mint interaktív ablakok statisztikákról, több rövid hírről (akár más klubokkal kapcsolatban), fotótár, esetleg fel lehetne még tüntetni, hogy melyik TV csatorna közvetít stb.....
Más szurkolói oldalakon látott, tapasztal finomságokat be lehetne ültetni ide is. Egyébként maximális tiszteletem az oldal szerkesztőinek és külön kiemelném, hogy kacsa hírekkel nem törődnek és igyekeznek a realitások talaján maradni, mindemellett naponta többször is frissülhetnének a tartalmak.
Respect!
Picit tényleg rossz az elhelyezése..pety27 írta:már elnézést,de muszáj ennek a BMW reklámnak pont a fejléc fölött lennie??? nagyon zavaró... SZERINTEM
Nekem is feltűnt...Badi írta:Egy észrevétel, ami lehet csak nekem tűnt fel: mostanában a cikkekben indokolatlanul sok a felkiáltó jel. Értsd: kijelentő mondatok végén is. Lehet, ez csak engem zavar, de számomra ehhez egy kicsit "szenzációhajhász" fennhang társul. Nyugtassatok meg, hogy én vagyok hülye:)
De igen.Lionel85 írta:A "A beteljesülő álom első szakasza..." című cikkben a képen Guardiola nem véletlenül Víctor Munozzal van egy képen?
Természetesen Rumignak szántam a válaszom, eltévesztettem!Etooka írta:Colos![]()
Inkább kevesebb szerencsévelismét közbeszóltak a kritikus hangok, és kisebb szerencsével rosszabbra is fordulhatott volna a jelenleg 38 éves tréner akkori pályafutása
Ha már regisztráltál, akkor tudsz neki privát üzenetet is küldeni!Basti írta:Sziasztok! Remélem megfelelő helyre írom a hozzászólásom.
Segítséget szeretnék kérni, mivel nem tudom elérni a főszerkesztőt (illetve valamelyik szerksztőt) az Eurobarca impresszumában megadott e-mail címmel. (feszt visszadobja a levelező, rossz cím miatt)
Nagyon hálás lennék, ha ezügyben valaki segíteni tudna nekem. (privát üzeneteben vagy a a megadott e-mailemen)
előre is kösz!