Etooka!
ismét közbeszóltak a kritikus hangok, és kisebb szerencsével rosszabbra is fordulhatott volna a jelenleg 38 éves tréner akkori pályafutása
Inkább kevesebb szerencsével

Így inkább azt jelenti: egy kis szerencsével akár még rosszabbra is fordulhatott volna, de ez így értelmetlen.
Ez most egy kiemelt részlet, de megfigyeltem, h az utóbbi időben, mióta ilyen nagy mennyiségben gyártod a cikkeket -amit ezúton is köszönök, naponta többször is felnézek, h van-e friss cikk-, azóta sok kisebb nyelvhelyességi hibát vétesz, azaz nem igazán hibás, de valahogy mégse úgy kellene írni, ill lehetne másképp, helyesebben. Ezenkívül olykor becsúszik néhány nagyon közhelyes mondat, ami nem tesz jót a cikkeknek.
Engedj meg még egy észrevételt: néhány cikk (legalábbis egyes részei) túl személyes hangvételű, mintha blogra írodott volna (persze az most már nincs). E/1 helyett inkább T/1-t használj, hiszen az Eurobarca cikkírójaként az Eurobarca nevében írsz, nem pedig hozzászólást a fórumba vagy bejegyzést a blogodba. (Ne feledd, a Sport tv is sokszor innen tájékozódik)
Mindezek nem bántó hibák, de feltűntek, ezért gondoltam a jobbítás szándékával megosztom őket. Aztán lehet csak én vettem észre ezeket, ez esetben elnézést kérek. De talán nem lenne hiábavaló a megfontolásuk, és a cikkek küldés előtti többszöri átnézése, vagy még inkább ha a megírás után kis időt hagyva néznéd át újra.
Ezek után azt is meg kell jegyeznem, h továbbra is nagyon jó témákat találsz, ez a Guardiolás cikksorozat is igen nagy ötlet
Cikkeidet továbbra is kiváncsisággal olvasom, megjegyzéseimet pedig tényleg pusztán segítő szándékkal írtam (hozzátéve, h nem feltétlenül van igazam)

üdv: Rumi