Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
La Paz a tengerszint felett 3600 méterrel fekszik.gergo9 írta:Am itt van az hogy jóval 2000 méter fölött épült meg a stadion?![]()
Akkor valóban érthető.
Am itt van az hogy jóval 2000 méter fölött épült meg a stadion?Rivaldo11 írta:Nem meglepő. Ott nem a 3 pontért, hanem a túlélésért lépnek pályára a mindenkori vendégjátékosok.lui1698 írta:Bolívia - Argentína 3-1
Gyalázatosan gyengék voltak Messiék az első félidőben.
Mi történik ezeken a Dél-Amerikai selejtezőkön?lui1698 írta:Bolívia - Argentína 3-1
Nem meglepő. Ott nem a 3 pontért, hanem a túlélésért lépnek pályára a mindenkori vendégjátékosok.lui1698 írta:Bolívia - Argentína 3-1
Ja, behúzzák, be hát...Ronaldinho&Barca írta:Spanyolok 90. percben, nem gyenge.Franciák bukdácsolását látni viszont nagyon szomorú.
Már eb-n is a lélek tartotta sokszor őket, elképesztő.
Argentinok pedig húzzák be ezt a meccset.Már csak a mixem miatt is.
Azt tudom hogy nem jelölte és haragszom is rágergo9 írta: Del Bosque nem jelölte mára a keretbe Villát és így kaphatta meg a 7-es számot. Amugy sztem Villa jóval veszélyesebb elől mint Torres a válogatottban.
Del Bosque nem jelölte mára a keretbe Villát és így kaphatta meg a 7-es számot. Amugy sztem Villa jóval veszélyesebb elől mint Torres a válogatottban.Bogika87 írta:Na véégre 2:1 így kell ezt![]()
Szép volt Riera
![]()
Csak azt nem értem hogy Güiza miért 7???![]()
![]()
Amikor az Villa száma![]()
![]()
![]()
Viva Espana
Iker Casillas, Sergio Ramos, Marchena, Piqué, Capdevila, Senna, Xabi Alonso, Xavi, Silva, Riera y Fernando Torres.ozsimiki írta:Remélem egyenlítenek legalább. bár így szép kerek a rekord 30meccs, nem rossz.de kitarthatna még bőven.
kezdőt dobjon valaki please.