Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kedves Bazsa!Bányász írta:De miért nem?Varga Tamás írta: Bolíviában is ki lehet kapni, de azért így nem.
A közelmúltból...M.U-Roma,Monaco-Depor,Németország-Anglia.Az ilyen vereségek akarva akaratlanul előfordulnak.Szerintem már már törvényszerű,h előbb utóbb jön egy ilyen meccs.
Én az ilyenekért nem tudok okolni senkit.Ráadásul 4 megnyert meccs után.Ha sorozatos vereségek vagy sorozatos gyenge játék után történik ez akkor azt mondom.De most még sztem korai a vészharangot kongatni.
De miért nem?Varga Tamás írta: Bolíviában is ki lehet kapni, de azért így nem.
Aki olyan edzők keze alatt játszott mint pl Menotti az egész biztosan nem ilyen instrukciókat ad.Az ember akarva akaratlanul el les az edzőitől dolgokat majd azokat megpróbálja alkalmazni.milyen insturkciókat adhat??? te fussál, te meg passzolj kb.
Igen, ezt én írtam, és ezt gondoltam abban a pillanatban is, amikor az isteni Diegót kinevezték.Bányász írta:Az előző meccsek után ezt miért nem írta le senki?EDZŐT AZ ALBICELESTE KISPADJÁRA!!!! Evil or Very Mad
Túl nagy feneket kerít ennek a vereségnek mindenki.A fociban benne vannak a vereségek még ilyen arányban is.Ettől még nem lett rosszabb csapat Argentína és nem lett rosszabb edző Maradona.(négy meccs után nem is nagyon mernék rá mondani semmit...)
„Nem, nem a tengerszint fölötti magasságon múlott. Játékosaim annyit játszottak, amennyit az ellenfél engedélyezett nekik. Jobb volt az ellenfél. Pont” – nyilatkozott rendkívül sportszerűen az argentinok kapitánya.Rivaldo11 írta:"Nem tudtunk mit kezdeni a magaslattal, ráadásul a játékvezető is ellenünk volt. Pelé meg k...a be!"kovinho írta:Maradona nyilatkozatára kíváncsi leszek.
Az előző meccsek után ezt miért nem írta le senki?EDZŐT AZ ALBICELESTE KISPADJÁRA!!!! Evil or Very Mad
Hajjaj, dehogynem. Egy cikket megérne, hogy milyen zakók voltak már Bolíviában. Konkrétan La Paz miatt hozott a Fifa anno egy döntést, hogy 2500 m felett nem lehet meccsett rendezni.És nem csak a zakók miatt, volt, hogy egy egész csapat orra elkezdett vérezni... Aztán eltörölték...ozsimiki írta:Hát az előző forduló után meglepő ez a nagy zakó. azért ennyit nem jelenthet a magaslat, 4éve is volt magaslat, meg 8éve is, meg más csapatnak is van, mégsincs ekkora difi...
hát még 6ot kapniRonaldinho&Barca írta:Atyám.. ez szégyen, de kummára.![]()
![]()
![]()
Ilyen játékosállománnyal nem az, hogy gólt, de hogy 5-t kapni... Lehet Maradona picit beszívott, de ez durva. Megyek aludni, mielőtt valami csúnyát írnék rá.
SZÉGYEN
A dánok nyertek 3-0-ra. Gólok: Andreasen, Jacobsen, Poulsen.Enjoy írta:Albánia mit játszott a Dánok ellen?
Varga Tamás írta:Na, az argentinok is belerántottak, úgy igazándiból...4-1...pff
Maradona elbújhat. Elhiszem, hogy magaslat, meg minden, de egy bolivároktól négyet kapni. Szégyellhetik magukat. Reméljük, nem lesz negatív hatással Messi barcelonai teljesítményére.
EDZŐT AZ ALBICELESTE KISPADJÁRA!!!!
Terry góljával Anglia válogatottja 2-1-re vezet, aminek én szívből örülök!Rivaldo11 írta:75. perc: Balekválogatott-Ukrajna 1:1. Mondjuk még van idő begyötörni egy gólt Capellóéknak, de nem érdemelnék meg cseppet sem.
Gyengék.
Igazad van. Eszembe se jutott.Rivaldo11 írta:Nem meglepő. Ott nem a 3 pontért, hanem a túlélésért lépnek pályára a mindenkori vendégjátékosok.lui1698 írta:Bolívia - Argentína 3-1
Gyalázatosan gyengék voltak Messiék az első félidőben.