Formula 1
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nah talán picit már Malájra fejlődnek a nagyok:
http://www.f1hirek.hu/hir/Malaj_Nagydij ... 0905030919
Ferrari 1-2, első szabadedzéshez képest 1 sec javulás, többiek meg azt hozták kb, szóval ők is fognak még javulni bőven.
Kicsit a lenti "vitához":
Kraloval egyetértek, miszerint ez a pilóta állományi is bőven szerethető, és ki tudja h kiből válik később majd egy Prost, Senna, Schumi? mert tehetségük nem egynek van rá.
Tamás rögtön nem érkezhet a mezőnybe 3-4 kiforott akkori Prost, vagy Schumi, az említettek is elkezdték egyszer,amikor még csak ígéretek voltak, na idén a meglévő sztárok mellett, látunk bőven ilyen ígéreteket idén. a szabályokkal csak annyi bajom van, hogy sok döntés születik a verseny után (bár a mostani esetek szabálymódosítások nélkül is megtörténtek volna utólag, ezekért nem az új szabályok a felelősek)
+hogy valóban F1esebb lenne ha a nagyok lennének az élen,és ők vívnának ádáz csatákat egymással, de én ebben is látok bőven élvezetet, érdekes lesz látni ahogy egyre jobban jönnek fel a nagyok,és majd veszik át az irányítást, ezáltal végig egy izgalmas évad lesz, aminek a végén elég sokan érhetnek oda.
Írtad hogy 2007ig nézted teljesen, azért a 2000es években messze nem volt ennyi jó pilóta, volt egy Schumi,Mika,olykor Coulthard, majd Alonso, Kimi, Montoya is meg mutatgatta magát, és kifújt. ezek közül 4en voltak szinte végig mindig az élen, Schumi,Mika,Kimi,Alonso, a mostani mezőny,és évad több pilótát tartogat az "élre". Persze nekünk Schumisoknak bőven szép évek voltak azok is, de úgy általánosságban nem hiszem,h F1esebb évadok lettek voltak, mint ami most következik, tehetségek,izgalmak,előzések,és autóverseny szempontjából.
http://www.f1hirek.hu/hir/Malaj_Nagydij ... 0905030919
Ferrari 1-2, első szabadedzéshez képest 1 sec javulás, többiek meg azt hozták kb, szóval ők is fognak még javulni bőven.
Kicsit a lenti "vitához":
Kraloval egyetértek, miszerint ez a pilóta állományi is bőven szerethető, és ki tudja h kiből válik később majd egy Prost, Senna, Schumi? mert tehetségük nem egynek van rá.
Tamás rögtön nem érkezhet a mezőnybe 3-4 kiforott akkori Prost, vagy Schumi, az említettek is elkezdték egyszer,amikor még csak ígéretek voltak, na idén a meglévő sztárok mellett, látunk bőven ilyen ígéreteket idén. a szabályokkal csak annyi bajom van, hogy sok döntés születik a verseny után (bár a mostani esetek szabálymódosítások nélkül is megtörténtek volna utólag, ezekért nem az új szabályok a felelősek)
+hogy valóban F1esebb lenne ha a nagyok lennének az élen,és ők vívnának ádáz csatákat egymással, de én ebben is látok bőven élvezetet, érdekes lesz látni ahogy egyre jobban jönnek fel a nagyok,és majd veszik át az irányítást, ezáltal végig egy izgalmas évad lesz, aminek a végén elég sokan érhetnek oda.
Írtad hogy 2007ig nézted teljesen, azért a 2000es években messze nem volt ennyi jó pilóta, volt egy Schumi,Mika,olykor Coulthard, majd Alonso, Kimi, Montoya is meg mutatgatta magát, és kifújt. ezek közül 4en voltak szinte végig mindig az élen, Schumi,Mika,Kimi,Alonso, a mostani mezőny,és évad több pilótát tartogat az "élre". Persze nekünk Schumisoknak bőven szép évek voltak azok is, de úgy általánosságban nem hiszem,h F1esebb évadok lettek voltak, mint ami most következik, tehetségek,izgalmak,előzések,és autóverseny szempontjából.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
http://sportgeza.hu/forma1/2009/04/03/a ... _mernoket/
Bár eleget csalódtam a McLarenben, azért még mindig nem értek egyet azzal, hogy ők lennének a jelen kor antikrisztusai.
Bár eleget csalódtam a McLarenben, azért még mindig nem értek egyet azzal, hogy ők lennének a jelen kor antikrisztusai.
-
- Director del Fútbol
Csak picit szólnék bele, mert szerintem van 4-5 olyan pilóta most is, aki kimagasló: Raikonen, Alonso, Hamilton, Kubica, Massa
Őket lehet nem szeretni, de kimagasló, beérett és klasszis pilóták.
Aztán Kralonak igaza van, mert őket követi a nagyon izmos utánpótlás: Rosberg, Vettel, úgy néz ki, hogy Buemi is tud.
Szerintem ezek az ifjú titánok már nagyon kopogtatnak a nagyok küszöbén.
És akkor még nem beszéltünk Buttonról és a nagy öregekről (Webber, Trulli, Heidfeld, Barichello).
Szóval igencsak izmos a pilóták névsora.
Nekem csak a szabályokkal kapcsolatos majomkodásból van elegem, nem kicsit. És lehet sokan megkéselnének emiatt, de engem nagyon nem érdekel egy Rosberg-Trulli párharc a győzelemért, amikor olyan "isteneket" nézhetnék a dobogón mint Alonso, Raikonen és Hamilton.
Nekem a szabályok eddig nagyon nem tetszenek.
szerk. Tamás
Ebben egyetértek. Csak a sportban a "ha" kategória nem létezik. Szerintem Schumachernek sem esett volna le 7 VB ha Senna nem távozott volna el. De mondom ilyen nincs, bár a 15 évvel ezelőtti mezőny durva volt, de más követelmények is voltak a versennyel kapcsolatban, nem vagyok benne biztos, hogy egy Prost ma is akkora ász lenne ebben a technikai zürzavarban.
Őket lehet nem szeretni, de kimagasló, beérett és klasszis pilóták.
Aztán Kralonak igaza van, mert őket követi a nagyon izmos utánpótlás: Rosberg, Vettel, úgy néz ki, hogy Buemi is tud.
Szerintem ezek az ifjú titánok már nagyon kopogtatnak a nagyok küszöbén.
És akkor még nem beszéltünk Buttonról és a nagy öregekről (Webber, Trulli, Heidfeld, Barichello).
Szóval igencsak izmos a pilóták névsora.
Nekem csak a szabályokkal kapcsolatos majomkodásból van elegem, nem kicsit. És lehet sokan megkéselnének emiatt, de engem nagyon nem érdekel egy Rosberg-Trulli párharc a győzelemért, amikor olyan "isteneket" nézhetnék a dobogón mint Alonso, Raikonen és Hamilton.
Nekem a szabályok eddig nagyon nem tetszenek.
szerk. Tamás

Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Akkor objektíven nézve - szerinted - van ma olyan pilóta, aki Senna, Prost, Mansell, Piqué, Patrese, Häkkinen, Villeneuve vagy Damon Hill kvalitásaihoz mérhető? És akkor még Alesiről nem beszéltem. Ma is van 2-3 jó képességű versenyző, de hogy egyszerre 7-8 megfelelő kvalitású versenyző nincs, abban biztos vagyok. Ez az én véleményem.Kralo írta:Akkor bizony kétlem, hogy objektív, mérvadó véleményt tudsz alkotni a jelenlegi pilótaállomány kvalitásairól.
A jelenlegi mezőny szerintem igencsak izmos. 90es évek végéről, és 2000es évek elejéről én ezt nem tudtam elmondani. Emellett az autók rég voltak ennyire közel egymáshoz.
A legszebb korszakot nem kérdőjelezem meg. Sajnos nekem arról vannak csak foszlányaim, leszámítva egy-két beszerzett szezont. Az akkori pilóták egymás közti tiszteletét a veszély fokozott szerepében látom.
Alonso és Hamilton ide tartozik, Vettel meg elérhet erre a szintre, de ahhoz kell még 3-5 év. Szerintem. A többiek úgy 10-15 évvel ezelőtt nem nagyon rúghattak volna labdába.

Akkor bizony kétlem, hogy objektív, mérvadó véleményt tudsz alkotni a jelenlegi pilótaállomány kvalitásairól.
A jelenlegi mezőny szerintem igencsak izmos. 90es évek végéről, és 2000es évek elejéről én ezt nem tudtam elmondani. Emellett az autók rég voltak ennyire közel egymáshoz.
A legszebb korszakot nem kérdőjelezem meg. Sajnos nekem arról vannak csak foszlányaim, leszámítva egy-két beszerzett szezont. Az akkori pilóták egymás közti tiszteletét a veszély fokozott szerepében látom.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Nem.Kralo írta:Tehát nem is nézed a futamokat, időmérőket?Varga Tamás írta: 4. Azt is leírtam, de a Te kedvedért megismétlem: én Alain Prost és Michael Schumacher szurkoló vagyok, nem pedig valamely csapat/istálló szurkolója. És a mai Forma-1 világa olyan messze áll a '80-as-'90-es évek világától, mint Makó Jeruzsálemtől. Épp ezért csupán elolvasom a futamok végeredményét, meg pár elemzést, oszt jó napot. Ennél több figyelmet nem érdemelnek a részemről.
Viszont mielőtt azt mondanád, hogy a vasárnapi esetről akkor miképp alkotok véleményt, elmondom: az ominózus részt láttam, elolvastam minden résztvevő nyilatkozatát, a tegnap belinkelt (G-Jay által) párbeszédet. Így megfelelőképpen tájékozódtam, mielőtt véleményeztem.
Ha megfigyelted, elég régen írtam ide véleményt, és a holtszezonbeli módosításokat sem véleményeztem. Ugyanis, már nem érdekelnek olyan mélységben ezek a dolgok.
Nagyon negatív véleménnyel vagyok az elmúlt évek eseményeiről, balhéiról, arcátlanságairól. Utoljára teljes versenyt nem is tudom, mikor láttam. Talán 2007 utolsó versenye volt az, amikor Kimi bajnok lett. A tavalyi évadból is csak foszlányokat, részeket láttam.
Mondom, én nem ebbe a Forma-1-be szerettem bele az 1980-as évek második felében, és voltam kitartó követője a 2000-es évek elejéig.

Tehát nem is nézed a futamokat, időmérőket?Varga Tamás írta: 4. Azt is leírtam, de a Te kedvedért megismétlem: én Alain Prost és Michael Schumacher szurkoló vagyok, nem pedig valamely csapat/istálló szurkolója. És a mai Forma-1 világa olyan messze áll a '80-as-'90-es évek világától, mint Makó Jeruzsálemtől. Épp ezért csupán elolvasom a futamok végeredményét, meg pár elemzést, oszt jó napot. Ennél több figyelmet nem érdemelnek a részemről.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Nos, mivel személyesen megszólítottál, késztetést éreztem a válasznak.miihii írta:
Főleg Tamástól kérném,h ne köpködje már ennyire a srácot,főleg ne Mikkaelre "hivatkozva".
De erre fentebb,barca99 idézete a legjobb válasz.![]()
Hami tehetségét elvitatni meg dőreség,csak mert bedobták az egyik legjobb technikát alá.Kova is ezzel megy (mégha esetleg csak 2. számúként is a csapatnál...),mégsem vitézkedik úgy.Szal azért jobban tud vezetni az angol,és nem csak a gép jó alatta.De ez csak egy apró lábjegyzet...
1. itt senki sem köpködte az általad szeretett Hamiltont, csupán megint 'meztelen lett a király'. Vagy talán az igazság kimondása egyenlő a köpködéssel? Nem hinném. Én elhiszem, hogy imádod a brit pilótát, de ettől még a tény tény marad: újfent csalt, hazudott. Ez kiderült, és elnyerte a méltó büntetését.
2. Ha figyelmesen elolvastad volna a tegnapi napon íródott kommentjeimet, akkor nem általánosítottál volna, nem támadtál volna rám úgy, ahogy tetted. Nem gondolom, hogy rászolgáltam volna. Kérlek, tedd meg újra, hogy figyelmesen elolvasod a hsz-et, oké?

3. Azt sehol egy szóval nem vitattam, nem kérdőjeleztem meg, hogy MS is követett el hibákat, voltak csúnya húzásai. A 15 év alatt nem volt azonban neki annyi, amennyi a britnek ebben a bő két évadban. Hogy a feddhetetlen és galamblelkű csapatáról meg ne is beszéljünk. A McLaren egy velejéig romlott csapat lett, ahonnan hiányoznak a legalapvetőbb emberi-sportolói erények. Kémkednek, csalnak, hazudnak - mindenkor és mindenáron. Most újra lebuktak.
4. Azt is leírtam, de a Te kedvedért megismétlem: én Alain Prost és Michael Schumacher szurkoló vagyok, nem pedig valamely csapat/istálló szurkolója. És a mai Forma-1 világa olyan messze áll a '80-as-'90-es évek világától, mint Makó Jeruzsálemtől. Épp ezért csupán elolvasom a futamok végeredményét, meg pár elemzést, oszt jó napot. Ennél több figyelmet nem érdemelnek a részemről.
Písz

- miihii
- KHAL
Nem igazán értem,h miért kellett a Mekinek mást mondani,mint ami a rádión elhangzott?Tulajdonképpen sportszerű volt Lewis,mert biztos,ami tutui alapon visszaengedte Trullit maga elé.Nem lett volna mindegy,h kinek az utasítására?A lényeg,h nem került volna pozícióelőnybe (amiért később büntethették volna),hanem abszolút fair húzás lett volna tőle.Ha benyögi,h "igen,én engedtem vissza,mert nem voltam biztos a dologban",akkor nincs ez az egész...Sztem.Max annyi,h trulli visszakapja a 3. helyét,Hami meg 4. és vége a történetnek.Mindenkinek ez lett volna a legjobb és megnyugodhatott volna a lelkivilága mindenkinek.
És sztem tökéletesen helytálló kontra Tamás nagybeszédére...
Mindössze az volt a téma,h Hami "gusztustalan,stb..." Az "istencsászár"
Sumi meg a nagy zseni.
Persze az ő szemétségeire már nem emlékszik az Anti-Hami tábor nagy része,csak a 7 vb-re meg,h mekkora sofőr.Akik ennyire cserépedényezik Lewist,azok gondoljanak utána a német pályájának és találnak hasonlókat bőségesen.Szal csak hátrább az agarakkal sztem
Főleg Tamástól kérném,h ne köpködje már ennyire a srácot,főleg ne Mikkaelre "hivatkozva".
De erre fentebb,barca99 idézete a legjobb válasz.
Hami tehetségét elvitatni meg dőreség,csak mert bedobták az egyik legjobb technikát alá.Kova is ezzel megy (mégha esetleg csak 2. számúként is a csapatnál...),mégsem vitézkedik úgy.Szal azért jobban tud vezetni az angol,és nem csak a gép jó alatta.
De ez csak egy apró lábjegyzet...

Ez zseniális,b99!barca99 írta:Ha egy kisebb részt átugrunk, akkor is értelmes marad a mondat.Varga Tamás írta:Én az Alain Prost és a Michael Schumacher tábort erősítem! [...]
Győzni bármi áron. Még ha a szabályokat át is hágjuk, még ha a versenyzőtársakat ki is lökjük, még ha a fair play-szellemét lábbal tiporjuk is, akkor is.

És sztem tökéletesen helytálló kontra Tamás nagybeszédére...
Nekem időnként úgy tűnik,h a szabályok megalkotói sem igazán vannak tisztában a szabályokkalVarga Tamás írta: Azt pedig Ti sem hiszitek el, hogy Hamilton és a McLaren nem ismeri a szabályokat, remélem...

Sztem nem emlegette senki egy szinten a két pilótát.Teljesen abszurd is lenne.Egyenlőremessi6502 írta: A Schumacher vs Hamiltonhoz, meg csak annyit, hogy számomra már csak az is teljesen őrültnek hangzik, hogy a 2 nevet 1 szinten emlegetik.

Mindössze az volt a téma,h Hami "gusztustalan,stb..." Az "istencsászár"
Sumi meg a nagy zseni.

De erre fentebb,barca99 idézete a legjobb válasz.

Hami tehetségét elvitatni meg dőreség,csak mert bedobták az egyik legjobb technikát alá.Kova is ezzel megy (mégha esetleg csak 2. számúként is a csapatnál...),mégsem vitézkedik úgy.Szal azért jobban tud vezetni az angol,és nem csak a gép jó alatta.

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
-
- Jugador d'estrella
gergo9 írta: Nem egyszer bebizonyosodott már hogy se a pilóták sem a csapatok nem ismerik teljeskörűen a szabályzatott lásd a safetycar-os boxutcás esetek mikor sorra zárták ki a versenyből a Ferrarikat mikor tudták hogy zárva van a box utca és mégis behozták. Most is vszínűleg nem volt tisztába a szabályzattal a Mclaren. De nem is ezért zárták ki őket hanem nem mondtak el mindent ami lezajlott a rádióbeszélgetésbe.
Hogy tisztán lássunk.... Nem azért zárták ki őket mert nem mondtak el mindent ami elhangzott... Azért zárták ki őket, mert mást mondtak nekik, mint ami valójában elhangzott... Magyarán: HAZUDTAK... Ez hívják így. És ezután alap, hogy kizárják őket. Azért egy MClaren-Mercedes istálló, nehogy már hazudjon a FIA bíróságnak...pfff De legyen az akármelyik forma1-es csapat... Ez elfogadhatatlan...
"Mindig aszerint élj amiben hiszel, különben abban fogsz hinni amiben élsz..."
Harcolj velem:D :http://clover880903.mybrute.com
"Legjobbnak lenni nagyobb érdem, mint elsőnek lenni, mert végül a legjobbak lesznek az elsők is." Joan Laporta
Harcolj velem:D :http://clover880903.mybrute.com
"Legjobbnak lenni nagyobb érdem, mint elsőnek lenni, mert végül a legjobbak lesznek az elsők is." Joan Laporta
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Egyértelmű. nem azért zárták őket ki,mert végül bohóckodtak Trullival, hanem mert verseny után más válaszolt Hamilton, mint ami végül kiderült.G-Jay írta:http://www.formula.hu/f1/mclaren-hamilt ... 25870.html
Itt a rádióbeszélgetés a csapat és Hamilton között!
Így már értem a kizárást. Nem kéne kamuzni és nem lett volna gond. E van.
U.i.: msnre gyere picit please...

http://www.formula.hu/f1/mclaren-hamilt ... 25870.html
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
A döntéshozók megint jól lejáratták magukat. Miért nem ment ez elsőre? Vicc. Hogyan döntenek egy témában? Körül se járják azt, meg sem vizsgálják azt minden szempontból, csak akkor, ha szól egy csapat, hogy ez így nem oké? Nah mind1. Nem bosszantom fel magam ezen.
A büntetés pedig elég súlyos.
Alonso fülgyulladástól szenved Sepangban.
Remlem nem komoly, és teljes értékű hétvégéje lesz.
A büntetés pedig elég súlyos.
Alonso fülgyulladástól szenved Sepangban.
Remlem nem komoly, és teljes értékű hétvégéje lesz.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Azaz: újfent, immáron sokadszor bebizonyosodott, hogy csaltak, nem mondtak igazat, és félrevezették a FIA-t. Most sem sikerült nekik...Még meddig próbálkoznak?gergo9 írta:
Tamás!!
Nem egyszer bebizonyosodott már hogy se a pilóták sem a csapatok nem ismerik teljeskörűen a szabályzatott lásd a safetycar-os boxutcás esetek mikor sorra zárták ki a versenyből a Ferrarikat mikor tudták hogy zárva van a box utca és mégis behozták. Most is vszínűleg nem volt tisztába a szabályzattal a Mclaren. De nem is ezért zárták ki őket hanem nem mondtak el mindent ami lezajlott a rádióbeszélgetésbe.
Na, többek között, ezért is unszimpatikusak a számomra.
Meg úgy az egész bagázs, mindenestül. Ez már nem az a versenysorozat, amibe beleszerettem. :roll:Ez már nem a '80-as évek második felének, '90-es évek felének világa. Mint Prost-szurkoló mindig nagy csodálattal adóztam Ayrton Senna zsenialitása, nagysága és tudása előtt. És napok kellettek ahhoz, hogy elfogadjam az elfogadhatatlant: nincs többé, elment, elhagyta a földi világot.

Mindegyik vád igaz amit felsoroltál, ezek tények.
Raikkönnen vezetési stílusa igazából nekem sose jött be..Nem látom benne azt a küzdési vágyat, mint amilyen 1 vb győztesnek kéne, hogy legyen..
Ebben a szempontban szvsz jobb Hamilton..
Mostaniak közül szerintem Alonso a legkomplettebb pilóta 1 újabb vb-hez.
És szerintem pár év és Vettel és Kubica is ott lesznek mint favoritok..
Raikkönnen vezetési stílusa igazából nekem sose jött be..Nem látom benne azt a küzdési vágyat, mint amilyen 1 vb győztesnek kéne, hogy legyen..
Ebben a szempontban szvsz jobb Hamilton..
Mostaniak közül szerintem Alonso a legkomplettebb pilóta 1 újabb vb-hez.
És szerintem pár év és Vettel és Kubica is ott lesznek mint favoritok..
"Alcorcón? Az mi, egy madár?" Alcorcón - Real Madrid 4-0
-
- Director del Fútbol
Nah mindamellet hogy számomra is Schumacher a number one azért neki is bőven voltak huzásai. Csak egy párat kell megemlíteni
94-ben mikor először világbajnok lett volt olyan hogy nem ment ki stop-and-go büntetésre, szabálytalan fenéklemezű kocsival versenyzett és utolsó versenyen megtorpedózta Hill kocsiját kiestek mind a ketten és Schumacher világbajnok lett.
97-es esetett nem kell bemutatni Jerezben Villeneuve-vel. Vagy csak az utolsó évében amikor keresztbe állította a Ferrarit hogy Alonso ne tudjon gyors kört menni vagy a csapatutasítások osztrák nagydíj stb stb. DE mindezek ellenére a valaha volt egyik legjobb (számomra legjobb) versenyzője az F1-nek és a legsikeresebb több százmillió rajongóval a háta mögött. Mind amelett hogy Brawn is bőven benne volt a vb címekbe. Hamiltonnak nagyon sokat kell még tennie ahoz hogy Schumacherrel emlegessék egy lapon. DE
Hamilton tehetségét vitatni az meg tényleg vicc akármilyen kocsit kapott a kétszeres világbajnokkal simán tartotta (sőt..) a lépést a kezdetektől fogva az incidensek előtt is. Első évében majdnem világbajnok lett csak a rutintalansága, fiatalsága miatt nem sikerült. Másodikban össze is jött neki . És ezt gyakorlatilag versenyről versenyre mutatja hogy méltó a világbajnoki címre. Míg rájkönentől utoljára a Mclaren-be láttam világbajnokhoz méltó produkciót pár verseny erejéig csak ugye a Mclaren jóformán egy versenyt sem bírt ki alatta. Azóta gyenge középszerű versenyző lett és elég biztos vagyok abban hogy nem nyer több vébé címet.
Tamás!!
Nem egyszer bebizonyosodott már hogy se a pilóták sem a csapatok nem ismerik teljeskörűen a szabályzatott lásd a safetycar-os boxutcás esetek mikor sorra zárták ki a versenyből a Ferrarikat mikor tudták hogy zárva van a box utca és mégis behozták. Most is vszínűleg nem volt tisztába a szabályzattal a Mclaren. De nem is ezért zárták ki őket hanem nem mondtak el mindent ami lezajlott a rádióbeszélgetésbe.
94-ben mikor először világbajnok lett volt olyan hogy nem ment ki stop-and-go büntetésre, szabálytalan fenéklemezű kocsival versenyzett és utolsó versenyen megtorpedózta Hill kocsiját kiestek mind a ketten és Schumacher világbajnok lett.
97-es esetett nem kell bemutatni Jerezben Villeneuve-vel. Vagy csak az utolsó évében amikor keresztbe állította a Ferrarit hogy Alonso ne tudjon gyors kört menni vagy a csapatutasítások osztrák nagydíj stb stb. DE mindezek ellenére a valaha volt egyik legjobb (számomra legjobb) versenyzője az F1-nek és a legsikeresebb több százmillió rajongóval a háta mögött. Mind amelett hogy Brawn is bőven benne volt a vb címekbe. Hamiltonnak nagyon sokat kell még tennie ahoz hogy Schumacherrel emlegessék egy lapon. DE
Hamilton tehetségét vitatni az meg tényleg vicc akármilyen kocsit kapott a kétszeres világbajnokkal simán tartotta (sőt..) a lépést a kezdetektől fogva az incidensek előtt is. Első évében majdnem világbajnok lett csak a rutintalansága, fiatalsága miatt nem sikerült. Másodikban össze is jött neki . És ezt gyakorlatilag versenyről versenyre mutatja hogy méltó a világbajnoki címre. Míg rájkönentől utoljára a Mclaren-be láttam világbajnokhoz méltó produkciót pár verseny erejéig csak ugye a Mclaren jóformán egy versenyt sem bírt ki alatta. Azóta gyenge középszerű versenyző lett és elég biztos vagyok abban hogy nem nyer több vébé címet.
Tamás!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gergo9 2009.04.02. 17:24:49-kor.
Egyetértek Torrestonival.
Hamiltont kapásból beültették 1 top kocsiba, neki annyi volt a dolga, hogy kihasználja azt..
Számomra nem vitás, hogy Vettel és Kubica is tehetségesebb Hamiltonnál...
A Schumacher vs Hamiltonhoz, meg csak annyit, hogy számomra már csak az is teljesen őrültnek hangzik, hogy a 2 nevet 1 szinten emlegetik.
Én még emlékszem olyanokra, amikor Schumachernek gyengébb kocsival kellett bizonyítania és, ha volt valaha is olyan ember aki igazán agresszív tudott lenni, na az nem Hamilton volt, hanem Schumacher pályafutása elején, mikor még Benettonnal illetve még Ferraris korszaka elején versenyzett.
Ha meg statisztikákra alapozunk, akkor elég megnézni a 2002es évet, minden versenyen dobogón volt, mondjon már valaki még 1 ilyen pilótát..
Lehetne tovább sorolni, de azt hiszem nincs értelme, aki elvakult Hami drukker, az csak legyint erre a postra vagy feleslegesen felhúzza magát..
Hamiltont kapásból beültették 1 top kocsiba, neki annyi volt a dolga, hogy kihasználja azt..
Számomra nem vitás, hogy Vettel és Kubica is tehetségesebb Hamiltonnál...
A Schumacher vs Hamiltonhoz, meg csak annyit, hogy számomra már csak az is teljesen őrültnek hangzik, hogy a 2 nevet 1 szinten emlegetik.
Én még emlékszem olyanokra, amikor Schumachernek gyengébb kocsival kellett bizonyítania és, ha volt valaha is olyan ember aki igazán agresszív tudott lenni, na az nem Hamilton volt, hanem Schumacher pályafutása elején, mikor még Benettonnal illetve még Ferraris korszaka elején versenyzett.
Ha meg statisztikákra alapozunk, akkor elég megnézni a 2002es évet, minden versenyen dobogón volt, mondjon már valaki még 1 ilyen pilótát..
Lehetne tovább sorolni, de azt hiszem nincs értelme, aki elvakult Hami drukker, az csak legyint erre a postra vagy feleslegesen felhúzza magát..
"Alcorcón? Az mi, egy madár?" Alcorcón - Real Madrid 4-0
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Kedves Toni!torrestoni írta:Azért ha Schumacherről van szó, nem illik megfeledkezni E. Jordan, vagy Briatore érdemeiről... A Ferrari által vált legendává, de az előbbi két név hatalmas szerepet játszott a karrierjében. Ennek ellenére többek közt itt is azonosítják a Ferrarival.
...
Ezért sokkal szimpatikusabb Schumi, vagy Alonso..., ők gyenge autóval is igazolták a kvalitásukat, s úgymond végigmásztak a szamárlétrán.
A többi nem foglalkoztat.
Ez egy teljesen korrekt, pontos vélemény, az első betűtől kezdve az utolsó pontig bezárólag. Elfogultságtól mentes, objektív egész.
Köszönjük e remek összefoglalását a dolgoknak! Tanulhatnák Tőled.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
A "legenda" (=történelmet írt) szó kapcsán írtam a Ferrarittorrestoni írta:Azért ha Schumacherről van szó, nem illik megfeledkezni E. Jordan, vagy Briatore érdemeiről... A Ferrari által vált legendává, de az előbbi két név hatalmas szerepet játszott a karrierjében. Ennek ellenére többek közt itt is azonosítják a Ferrarival.

Persze Briatore-nek már nem volt nehéz választás Schumi,mivel látta,h mire képes rögtön az első versenyen, igaz csak az időmérőn,mert utána szét ment hamar a kocsi.
Egyetértek,hogy Ő és Alonso végigjárta azt az utat, amit Hami nem, és minden idényben kihozták a maxot az akkori kocsiból. Én tavaly,tavaly előtt sem ítéltem el mondjuk Hamiltont azért mert egyből jó kocsit kapott, hiszen egész eddigi karrierjében a mekinél melózott,csak nem a legfelsőbb osztályban. Mindenesetre remélem, hogy következik jó pár sikertelen év az ő karrierjében is, ahogy Schuminak is megvoltak azok az évek bőven..elég csak 96-2000ig gondolni...nem egyszer nüanszokon múlott már akkor is,h nem ér fel a csúcsra a Ferrarival....

-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Azért ha Schumacherről van szó, nem illik megfeledkezni E. Jordan, vagy Briatore érdemeiről... A Ferrari által vált legendává, de az előbbi két név hatalmas szerepet játszott a karrierjében. Ennek ellenére többek közt itt is azonosítják a Ferrarival.
A "turpisságok" azért gyenge jelző, korábban sokkal inkább meg lehetett oldani, s ha esetleg a sokkal gyatrább ellenőrzéseken ki is bukott, nos akkor nagyon könnyedén el lehetett tusolni. Ma már alig-alig lehet valami ügyeskedéssel operálni, ez pedig mindenképp jó.
Tamás, én azt mondom, amit az Ausztrál futam után a kedvenced, Prost is: csak a versennyel kell foglalkozni, sokkal izgalmasabb lesz ez az év. Nyilván rengeteg ember csalódott, pontosabban azok akik a két gigász istállóért szorítanak.
Majd később lehet jobban elmélyülni az értékelésben, hiszen még csupán egy futamot láttunk, igaz voltak érdekes, felülről érkező döntések, de ebből messzemenő konklúziót nem lehet megállapítani.
"Jött a semmiből egy tökös angol gyerek,aki a második évében leverte a mezőnyt és bajnok lett. " - az első idényét sem szabad elfelejteni, ahol minden idő egyik legnagyobb gusztustalanságát láthattuk az ő, és "édesapja" (Dennis) előadásában.
Egyébként én nem tudom feltétlen elismerni a tehetségét... Elvégre a mezőny egyik, hanem a legjobb technikáját (a hátteret tekintve mindenképp) építik rá, amióta csak belekóstolt a Formula 1-be. Ezért sokkal szimpatikusabb Schumi, vagy Alonso..., ők gyenge autóval is igazolták a kvalitásukat, s úgymond végigmásztak a szamárlétrán.
A "turpisságok" azért gyenge jelző, korábban sokkal inkább meg lehetett oldani, s ha esetleg a sokkal gyatrább ellenőrzéseken ki is bukott, nos akkor nagyon könnyedén el lehetett tusolni. Ma már alig-alig lehet valami ügyeskedéssel operálni, ez pedig mindenképp jó.
Tamás, én azt mondom, amit az Ausztrál futam után a kedvenced, Prost is: csak a versennyel kell foglalkozni, sokkal izgalmasabb lesz ez az év. Nyilván rengeteg ember csalódott, pontosabban azok akik a két gigász istállóért szorítanak.
Majd később lehet jobban elmélyülni az értékelésben, hiszen még csupán egy futamot láttunk, igaz voltak érdekes, felülről érkező döntések, de ebből messzemenő konklúziót nem lehet megállapítani.
"Jött a semmiből egy tökös angol gyerek,aki a második évében leverte a mezőnyt és bajnok lett. " - az első idényét sem szabad elfelejteni, ahol minden idő egyik legnagyobb gusztustalanságát láthattuk az ő, és "édesapja" (Dennis) előadásában.
Egyébként én nem tudom feltétlen elismerni a tehetségét... Elvégre a mezőny egyik, hanem a legjobb technikáját (a hátteret tekintve mindenképp) építik rá, amióta csak belekóstolt a Formula 1-be. Ezért sokkal szimpatikusabb Schumi, vagy Alonso..., ők gyenge autóval is igazolták a kvalitásukat, s úgymond végigmásztak a szamárlétrán.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Tamás!
Mind a mellett,hogy hasonlítunk abban, hogy Schumi a kedvencünk volt (az is jelenleg),és a Ferrari is szimpi, ne adj fel nekik ilyen magas lasztikat
bár leírtad azt is, hogy az ő idejükben is voltak turpisságok, de most majd szépen kilyukadnak ott, hogy Schumi semmivel sem volt jobb mint Hamilton bla,bla,bla... A németnek is voltak sajnos olyan időszakai amikor szabálytalan volt, tény meg is kapta érte a büntetését, majd szerencsére volt bőven olyan időszaka,évei is amikor szó sem volt részéről szemétségnek. és történelmet írt a Ferrarival együtt.
Hamilton-nak van még ideje hogy nagyot alkosson, remélem én is,h nem sikerül neki, mindenesetre a tehetsége elvitathatatlan, írom ezt úgy,h nem bírom a gyereket, a csapatát meg egyenesen utálom, és örülök,h ez a döntés született.
Mind a mellett,hogy hasonlítunk abban, hogy Schumi a kedvencünk volt (az is jelenleg),és a Ferrari is szimpi, ne adj fel nekik ilyen magas lasztikat

Hamilton-nak van még ideje hogy nagyot alkosson, remélem én is,h nem sikerül neki, mindenesetre a tehetsége elvitathatatlan, írom ezt úgy,h nem bírom a gyereket, a csapatát meg egyenesen utálom, és örülök,h ez a döntés született.

Miért nem ismerik be egyesek,hogy savanyú a szőlő?
Jött a semmiből egy tökös angol gyerek,aki a második évében leverte a mezőnyt és bajnok lett.
A vádak ellene:
-Túl agresszív,kemény,olykor sportszerűtlen: Mondjon valaki egy olyan dolgot tőle,amit a mindenki által tisztelt Schumacher nem csinált meg anno.. Nekem tökre bejön hogy kemény a pályán,megvan benne az az egészséges tiszteletlenség,aminek mindenkiben meg kellene,hogy legyen,ahhoz hogy mi, szurkolók jó versenyeket lássunk. Ezért is örülök Vettelnek,Kubicának meg a többieknek,akik ugyanezt a vonalat képviselik. Én nem tudom,kinek rossz az,ha több akciót látunk a pályán..Gondoljatok bele: mikor látnánk jobb futamot? Ha 20 Kimi,vagy ha ugyanennyi Hami lenne a pályán? szerintem nem kérdés..
-Tiszteletlenség,nagyképűség: kérem belinkelni azt a nyilatkozatát,amelyre ráaggatható az előbb említett két jelző.Én még nem találtam meg..
-Feka,meg az egyéb a fiatalságára irányuló jelzők: a hozzászóló szegénységi bizonyítványa..
Mostanság sikk azt mondani,hogy 'bezzeg régen..',pedig akkor is ugyanígy megvoltak a sportszerűtlenségek,a csínyek,a már-már sportszerűtlen versenyzők..Nem kell messze menni,ott van Schumacher. Ő aztán mindent bevetett a győzelem érdekében,ha sportszerűtlen,ha nem,akkor is. 7X-es világbajnok..ezért..

Jött a semmiből egy tökös angol gyerek,aki a második évében leverte a mezőnyt és bajnok lett.
A vádak ellene:
-Túl agresszív,kemény,olykor sportszerűtlen: Mondjon valaki egy olyan dolgot tőle,amit a mindenki által tisztelt Schumacher nem csinált meg anno.. Nekem tökre bejön hogy kemény a pályán,megvan benne az az egészséges tiszteletlenség,aminek mindenkiben meg kellene,hogy legyen,ahhoz hogy mi, szurkolók jó versenyeket lássunk. Ezért is örülök Vettelnek,Kubicának meg a többieknek,akik ugyanezt a vonalat képviselik. Én nem tudom,kinek rossz az,ha több akciót látunk a pályán..Gondoljatok bele: mikor látnánk jobb futamot? Ha 20 Kimi,vagy ha ugyanennyi Hami lenne a pályán? szerintem nem kérdés..
-Tiszteletlenség,nagyképűség: kérem belinkelni azt a nyilatkozatát,amelyre ráaggatható az előbb említett két jelző.Én még nem találtam meg..
-Feka,meg az egyéb a fiatalságára irányuló jelzők: a hozzászóló szegénységi bizonyítványa..
Mostanság sikk azt mondani,hogy 'bezzeg régen..',pedig akkor is ugyanígy megvoltak a sportszerűtlenségek,a csínyek,a már-már sportszerűtlen versenyzők..Nem kell messze menni,ott van Schumacher. Ő aztán mindent bevetett a győzelem érdekében,ha sportszerűtlen,ha nem,akkor is. 7X-es világbajnok..ezért..
-
- Capitá del Barça
a prost-schumi idők elmúltak, mint ahogy az R10 magic időszaka is.
egyébként ha jól emlékszem volt olyan év az F-1-ben amikor az verte ki a botrányt hogy a Ferrari lehallgatta a többi csapat rádióját!!! Ez nem tudom pontosan mikor volt de talán a schumi-hakinen csata idején!!! szerintem nem volt belőle büntetés sem!!! a lényeg hogy nem úriemberre utaló viselkedés!!!
egyébként ha jól emlékszem volt olyan év az F-1-ben amikor az verte ki a botrányt hogy a Ferrari lehallgatta a többi csapat rádióját!!! Ez nem tudom pontosan mikor volt de talán a schumi-hakinen csata idején!!! szerintem nem volt belőle büntetés sem!!! a lényeg hogy nem úriemberre utaló viselkedés!!!
Forca Barca!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!