Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor objektíven nézve - szerinted - van ma olyan pilóta, aki Senna, Prost, Mansell, Piqué, Patrese, Häkkinen, Villeneuve vagy Damon Hill kvalitásaihoz mérhető? És akkor még Alesiről nem beszéltem. Ma is van 2-3 jó képességű versenyző, de hogy egyszerre 7-8 megfelelő kvalitású versenyző nincs, abban biztos vagyok. Ez az én véleményem.Kralo írta:Akkor bizony kétlem, hogy objektív, mérvadó véleményt tudsz alkotni a jelenlegi pilótaállomány kvalitásairól.
A jelenlegi mezőny szerintem igencsak izmos. 90es évek végéről, és 2000es évek elejéről én ezt nem tudtam elmondani. Emellett az autók rég voltak ennyire közel egymáshoz.
A legszebb korszakot nem kérdőjelezem meg. Sajnos nekem arról vannak csak foszlányaim, leszámítva egy-két beszerzett szezont. Az akkori pilóták egymás közti tiszteletét a veszély fokozott szerepében látom.
Nem.Kralo írta:Tehát nem is nézed a futamokat, időmérőket?Varga Tamás írta: 4. Azt is leírtam, de a Te kedvedért megismétlem: én Alain Prost és Michael Schumacher szurkoló vagyok, nem pedig valamely csapat/istálló szurkolója. És a mai Forma-1 világa olyan messze áll a '80-as-'90-es évek világától, mint Makó Jeruzsálemtől. Épp ezért csupán elolvasom a futamok végeredményét, meg pár elemzést, oszt jó napot. Ennél több figyelmet nem érdemelnek a részemről.
Tehát nem is nézed a futamokat, időmérőket?Varga Tamás írta: 4. Azt is leírtam, de a Te kedvedért megismétlem: én Alain Prost és Michael Schumacher szurkoló vagyok, nem pedig valamely csapat/istálló szurkolója. És a mai Forma-1 világa olyan messze áll a '80-as-'90-es évek világától, mint Makó Jeruzsálemtől. Épp ezért csupán elolvasom a futamok végeredményét, meg pár elemzést, oszt jó napot. Ennél több figyelmet nem érdemelnek a részemről.
Nos, mivel személyesen megszólítottál, késztetést éreztem a válasznak.miihii írta:
Főleg Tamástól kérném,h ne köpködje már ennyire a srácot,főleg ne Mikkaelre "hivatkozva".
De erre fentebb,barca99 idézete a legjobb válasz.![]()
Hami tehetségét elvitatni meg dőreség,csak mert bedobták az egyik legjobb technikát alá.Kova is ezzel megy (mégha esetleg csak 2. számúként is a csapatnál...),mégsem vitézkedik úgy.Szal azért jobban tud vezetni az angol,és nem csak a gép jó alatta.De ez csak egy apró lábjegyzet...
Ez zseniális,b99!barca99 írta:Ha egy kisebb részt átugrunk, akkor is értelmes marad a mondat.Varga Tamás írta:Én az Alain Prost és a Michael Schumacher tábort erősítem! [...]
Győzni bármi áron. Még ha a szabályokat át is hágjuk, még ha a versenyzőtársakat ki is lökjük, még ha a fair play-szellemét lábbal tiporjuk is, akkor is.
Nekem időnként úgy tűnik,h a szabályok megalkotói sem igazán vannak tisztában a szabályokkalVarga Tamás írta: Azt pedig Ti sem hiszitek el, hogy Hamilton és a McLaren nem ismeri a szabályokat, remélem...
Sztem nem emlegette senki egy szinten a két pilótát.Teljesen abszurd is lenne.Egyenlőremessi6502 írta: A Schumacher vs Hamiltonhoz, meg csak annyit, hogy számomra már csak az is teljesen őrültnek hangzik, hogy a 2 nevet 1 szinten emlegetik.
gergo9 írta: Nem egyszer bebizonyosodott már hogy se a pilóták sem a csapatok nem ismerik teljeskörűen a szabályzatott lásd a safetycar-os boxutcás esetek mikor sorra zárták ki a versenyből a Ferrarikat mikor tudták hogy zárva van a box utca és mégis behozták. Most is vszínűleg nem volt tisztába a szabályzattal a Mclaren. De nem is ezért zárták ki őket hanem nem mondtak el mindent ami lezajlott a rádióbeszélgetésbe.
Egyértelmű. nem azért zárták őket ki,mert végül bohóckodtak Trullival, hanem mert verseny után más válaszolt Hamilton, mint ami végül kiderült.G-Jay írta:http://www.formula.hu/f1/mclaren-hamilt ... 25870.html
Itt a rádióbeszélgetés a csapat és Hamilton között!
Így már értem a kizárást. Nem kéne kamuzni és nem lett volna gond. E van.
Azaz: újfent, immáron sokadszor bebizonyosodott, hogy csaltak, nem mondtak igazat, és félrevezették a FIA-t. Most sem sikerült nekik...Még meddig próbálkoznak?gergo9 írta:
Tamás!!
Nem egyszer bebizonyosodott már hogy se a pilóták sem a csapatok nem ismerik teljeskörűen a szabályzatott lásd a safetycar-os boxutcás esetek mikor sorra zárták ki a versenyből a Ferrarikat mikor tudták hogy zárva van a box utca és mégis behozták. Most is vszínűleg nem volt tisztába a szabályzattal a Mclaren. De nem is ezért zárták ki őket hanem nem mondtak el mindent ami lezajlott a rádióbeszélgetésbe.
Kedves Toni!torrestoni írta:Azért ha Schumacherről van szó, nem illik megfeledkezni E. Jordan, vagy Briatore érdemeiről... A Ferrari által vált legendává, de az előbbi két név hatalmas szerepet játszott a karrierjében. Ennek ellenére többek közt itt is azonosítják a Ferrarival.
...
Ezért sokkal szimpatikusabb Schumi, vagy Alonso..., ők gyenge autóval is igazolták a kvalitásukat, s úgymond végigmásztak a szamárlétrán.
A többi nem foglalkoztat.
A "legenda" (=történelmet írt) szó kapcsán írtam a Ferrarittorrestoni írta:Azért ha Schumacherről van szó, nem illik megfeledkezni E. Jordan, vagy Briatore érdemeiről... A Ferrari által vált legendává, de az előbbi két név hatalmas szerepet játszott a karrierjében. Ennek ellenére többek közt itt is azonosítják a Ferrarival.