Kicsit hosszú lesz,előre is bocsi!
Itt válaszolok egy füst alatt mindenre,beleértve a PÜ-det is (mivel lényegében ugyanezt írtad,mint az alábbi pontokban,csak kicsit kiegészítve...).Lusta vok kétszer gépelni.
Varga Tamás írta:Szerintem, a McLarenre ráférne egy egyéves kizárás a Forma1-ből, mert amit évek óta művelnek az gerinctelen, ocsmány és tisztességtelen. Nincs egy tiszta, szabályos versenyük, ott tesznek keresztbe az ellenfeleiknek, ahol tudnak. Hamiltonról pedig ne beszéljünk, a sportoló fogalmát lábbal tiporja, a Fair Play-t pedig még hírből sem ismeri. Gerinctelen ember egy tisztességtelen csapatnál.
Hamiltonnak még nem volt egy tiszta versenye, amikor nem babrált volna ki valakivel, amikor ne gázolt volna keresztül valamelyik csapattársán. Aztán ha megbüntetik, még neki áll feljebb, és mélységesen fel vannak háborodva. Szánalmas bagázs, egy emberileg nulla pilótával.
Ez nálam már kimeríti a nem túl szép,de sztem "hangulatos" köpködés kifejezést.

A hsz-ed túlzásokkal tűzdelt,elragadtatott,becsmérlő.
Egyetlen egy mondatot fűztem hozzá,mégpedig azt,h :
"Főleg Tamástól kérném,h ne köpködje már ennyire a srácot,főleg ne Mikkaelre "hivatkozva"."
Ez egy szimpla kérés volt,h nem hiszem h szükség lenne ilyen szintű megnyilvánulásra valakiről,akit szinte nem is láttál versenyezni.Te mondtad,h nem nézel 2 éve F1et,csak "foszlányokat"

Erre a mondatra olyan felháborodott,számonkérő privit küldtél,amit nem értek.Sértegettelek vele?Bántottalak?Nem megfelelő a hangnem?
Sztem semmi ilyesmi...Nem hiszem,h kell ez a dráma szakkör a részedről,nincs mire besértődni

Vagy már az is becsületsértés,ha MEGKÉRLEK rá,h picit vegyél vissza a hevességből,ha lehet?Hm...
Varga Tamás írta:
1. itt senki sem köpködte az általad szeretett Hamiltont, csupán megint 'meztelen lett a király'. Vagy talán az igazság kimondása egyenlő a köpködéssel? Nem hinném. Én elhiszem, hogy imádod a brit pilótát, de ettől még a tény tény marad: újfent csalt, hazudott. Ez kiderült, és elnyerte a méltó büntetését.
Az igazság kimondása...Hm.
Akkor is nagy szavaknak érzem,amit mondtál.Főleg annak tükrében,h bevallottan MS szurker Vagy.Mint ilyen,nem kéne sztem padlót fogni egy kis sportszerűtlenségtől (túlzott agresszivítástól),ismerve a német pályafutását...
Varga Tamás írta:
2. Ha figyelmesen elolvastad volna a tegnapi napon íródott kommentjeimet, akkor nem általánosítottál volna, nem támadtál volna rám úgy, ahogy tetted. Nem gondolom, hogy rászolgáltam volna. Kérlek, tedd meg újra, hogy figyelmesen elolvasod a hsz-et, oké?
Ha figyelmesen elolvastad volna a tegnapelőtt íródott kommentemet,akkor észre vehetted volna,h mindössze 1 mondat szól neked,ez az ominózus kérésem,így ezt a részt nem is kellett volna megírnod,mint ahogy tetted.Nem támadtam rád,mivel valóban nem szolgáltál rá!Kérlek,tedd meg újra,h figyelmesen elolvasod a hsz-emet,oké?

Felesleges a dráma
Varga Tamás írta:
3. Azt sehol egy szóval nem vitattam, nem kérdőjeleztem meg, hogy MS is követett el hibákat, voltak csúnya húzásai. A 15 év alatt nem volt azonban neki annyi, amennyi a britnek ebben a bő két évadban. Hogy a feddhetetlen és galamblelkű csapatáról meg ne is beszéljünk. A McLaren egy velejéig romlott csapat lett, ahonnan hiányoznak a legalapvetőbb emberi-sportolói erények. Kémkednek, csalnak, hazudnak - mindenkor és mindenáron. Most újra lebuktak.
Varga Tamás írta:
MS sem volt ma született bárány, neki is megvoltak a turpisságai.
Lewis sportszerűtlenségei számodra a leggusztustalanabb,gerinctelen cselekedetek.Suminak meg csak csúnya húzásai és turpisságai voltak.Ahha.
Varga Tamás írta:Aki az előítéletek rabja, azzal objektív vitát, diskurzust folytatni lehetetlenség.

Varga Tamás írta:
4. Azt is leírtam, de a Te kedvedért megismétlem: én Alain Prost és Michael Schumacher szurkoló vagyok, nem pedig valamely csapat/istálló szurkolója. És a mai Forma-1 világa olyan messze áll a '80-as-'90-es évek világától, mint Makó Jeruzsálemtől. Épp ezért csupán elolvasom a futamok végeredményét, meg pár elemzést, oszt jó napot. Ennél több figyelmet nem érdemelnek a részemről.
Köszönöm szépen,h nekem gyengeelméjűnek ismét leírtad,h kinek szurkolsz,de igazán ezt sem értem miért...

Valamit biztos ezzel kapcsolatban is kiolvashattál a neked címzett 1 mondatom "sorai közül"

Nem állítottam,h valamely istállónak szurkolsz!

Nem értem miért címzed nekem ezt a Makó-Jeruzsálem cuccot.

Ismétlem,egy mondat szólt neked,tök feleslegesen kopogtattad le ezt a pontot
Arról meg,h a végeredmény és pár elemzés alapján formálsz véleményt valamiről,amit SZTEM igazából látni kell,h OBJEKTÍVEN tudjon az ember nyilatkozni

Hááááttt,Te tudod.
Varga Tamás írta:
Písz

Viszont!
U.I.:
Részemről ez a téma lezárt.Innét kezdve már csak a következő futammal vagyok hajlandó foglalkozni.