Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Itt a hivatalos program.LM10 írta:2009. 04. 29. Valencia – FC Barcelona
Ez szerda... az eurobarca áprilisi programjában ez áll..
Sat 11 Apr 20:00 FC Barcelona - RecreativoLM10 írta:Most néztem az április-i programot és furcsálom hogy a Getafe ellen hétközben játszunk, és azon a hétvégén nem lesz meccsünk, de jövőhét szerdán megint forduló...ez miért van így?
Szerintem Ini tuti nem játszik ma. Van elég középpályás így is, és tényleg nem fogja Pep kockáztatni egy bl meccs előtt. Ott van Xavi, Guddy, Keita, Touré, Bosquets... Megoldják ők is. Legalábbis remélemVaratrix írta:Tényleg azt akarod, hogy egy gyökér Valladolidos csóka felrúgja aztán, ne játszhasson a Bajern ellen?Colos írta:Iniestával mi a helyzet?
És ez különösen rá vonatkozik, mert ő ilyen sérülékeny.
Xavit nem féltem.
Tényleg azt akarod, hogy egy gyökér Valladolidos csóka felrúgja aztán, ne játszhasson a Bajern ellen?Colos írta:Iniestával mi a helyzet?
Iniestával mi a helyzet?danko94 írta:Upsz ezt nm tudtam akkor Hleb helyett Keita vagy Guddy....salas9 írta:Nem is lenne rossz, de Hleb lesérült a válogatottban...danko94 írta:A mai kezdőm ez lenne.
Röviden annyi, hogy a válogatott meccsen kapott egyet és a Barca medikusainak a tréning után mondta, hogy a jobb lábában érez némi fájdalmat. A tesztek nem mutattak semmilyen sérülést, de kihagyták a csapatból, hogy pihenjen.Varga Tamás írta:"Hleb left out as a precautionVictorValdes19 írta:Hleb hh nincs benne a keretbe![]()
Megsérült a szerdai válogatott meccsen
Hleb returned from international duty with a knock and told the clubs medics after training that he felt some pain in the hamstring in his right leg. Tests did not show any damage, but he was left out of the squad as a precaution."
Ezt írja az fcbarcelona.com. Aki tud angolul, fordítsa le. Köszi!
Csak a lényeget tudom fordítani:Varga Tamás írta:"Hleb left out as a precaution
Hleb returned from international duty with a knock and told the clubs medics after training that he felt some pain in the hamstring in his right leg. Tests did not show any damage, but he was left out of the squad as a precaution."
Ezt írja az fcbarcelona.com. Aki tud angolul, fordítsa le. Köszi!
"Hleb left out as a precautionVictorValdes19 írta:Hleb hh nincs benne a keretbe![]()
Megsérült a szerdai válogatott meccsen
Igen.A múlt évben is volt ilyen.Akkor sem adta semmi.Egyedül a Barca TV-adta,ha adta.CFirpo3 írta:Ha végül úgy alakul, hogy nem adja a TV, akkor a világon egy tv csatorna sem fogja adni, tehát a neten sem lehet majd nézni?
mi a bajod vele? szerinted nem védett jól pl. a Mallorca ellen?menczel írta:Pintoról: "Reméljük, kap még lehetőséget a bajnokságban is, hogy tudását ott is megmutathassa."
remélem nem...