Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Cech, Frey.Badi írta:Rüstü? azért nem kéne temetni VV-t mert volt egy pár hibája.. mutass még 1 ilyen korú kapust aki ilyen szinten van
CassillasBadi írta:Rüstü? azért nem kéne temetni VV-t mert volt egy pár hibája.. mutass még 1 ilyen korú kapust aki ilyen szinten van
Hár ez nagyon rossz, Messi egyébként inkább csatár mint középpályásMaxi írta:Három védő sztem édes kevés!gejzy10 írta: Saviola Eto'o
Ronaldinho
Messi(Inesta) Deco Xavi Giuly(Belletti)
Edmilson Márquez Puyol
Rüstü
Ez lenne jövőre a nyerő csapat........
cruyff írta:Ami engem sokkal inkább aggaszt, hogy a jelenlegi legjobb argentín labdarúgót eladtuk 7 (10) milláért!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ez van...bele kell torodni.cruyff írta:Ami engem sokkal inkább aggaszt, hogy a jelenlegi legjobb argentín labdarúgót eladtuk 7 (10) milláért!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Én is olvastam és örülnék nekiLG írta:Olvastam, de ez ide NAGYON NEM ILLIK!!!Subinho írta:olvastátok a real jövő évre tervezett csapatát???
azért csodálkozom rajta, hogy Figot, Owent, Rault, Gravesent kisöprik...Sokat tettek ők a csapatért...de lehet, hogy tényleg elfér a vérfrissítés náluk. Zidan hogy-hogy maradhat???
Robinho lehet, hogy ügyes kis játékos, de azért nem hasonlítanám Figo-Raul BL rutinjához... Majd meglátjuk hogyan muzsikálnak...Remélem nem túl jól...
Olvastam, de ez ide NAGYON NEM ILLIK!!!Subinho írta:olvastátok a real jövő évre tervezett csapatát???
azért csodálkozom rajta, hogy Figot, Owent, Rault, Gravesent kisöprik...Sokat tettek ők a csapatért...de lehet, hogy tényleg elfér a vérfrissítés náluk. Zidan hogy-hogy maradhat???
Robinho lehet, hogy ügyes kis játékos, de azért nem hasonlítanám Figo-Raul BL rutinjához... Majd meglátjuk hogyan muzsikálnak...Remélem nem túl jól...
Parancsolj:Szakacs írta:Ha rijkaard mondja en elhiszem h jo jatekos ez a rodrigez gyerek.. de ha vki tud akkor nekem pls adjon egy leirast rola... hol jaccot,magassaga,ugyessegei,fejjateka mijen stb...
Mert akkor ki kéne tenni Márquezt vagy Bellettit, jobb hátvédünk így is van 3A. Gábor írta:És miért nem???Barcelonafan írta:Gonzálo Rodriguez?, nem kellA. Gábor írta: Csak 4 hozzászólassal kell visszábbb menned
Gonzálo Rodriguez?, nem kellA. Gábor írta:Csak 4 hozzászólassal kell visszábbb mennedBarcelonafan írta:Kiről van szó?