http://www.jokerinthepaddock.com/
najó azért el lehet vele szórakozni...
Miki mikor nyomhatlak le??

Nah megnéztem most már én is. De szép volt, de szééép volt.ozsimiki írta: Kralo!
tegnap végül sikerült megoldani a gondot,és megnéztem én meg a 2005ös imolaitmegérte
Azért én ezeket nem jelenteném igy ki...Alonso ok, ő bizonyitott nagyon jó és gyengébb kocsival is. Kimi is ok, kiégett, ez van. Hamilltont viszont nem láttuk eddig gyengébb autóban. Idén, ha nem javul hosszutávon a McLaren akkor meglátjuk mi lesz. Massa meg nem volt rossz anno a Sauberben, nem hiába került a Ferrarihoz, sztem remek pilóta, hiszen egy csak egy hajszáll hiányzott a VB ciméhez. Talán a legjobbaktól elmarad egy kicsit, de sokkal biztos nem. Vettel meg szép dolgokat művel, nagyon tehetséges, de őt meg még nem láttuk mire képes egy jó kocsiban. Mert volt pár nagy tehetség, aki mikor elkerült egy jó kocsiba nem vállt be. És ezeken kivül vannak még kiváló pilóták, pl. sztem Rosberg is nagyon nagy tehetség.G-Jay írta: Kb. 3 pilóta van a jelenlegi mezőnyben akinek mind1 milyen kocsit kap, pokolian gyors, és technikás (a kocsihoz és a csapattárshoz viszonyítva). Ez Alonso Vettel és Hamilton.
Nem sorolom ide Massát, mert ő...mind1 nem lenne ő ennyire felfujva ha nem Kimi lenne mellette hanem a fenti 3-asból valaki. Be is jött a képbe Kimi. Kb a tegnapi fagyizása is megmutatta hogy nem érdekli már az egész. A tehetség alapján bekerülhetne a fenti hármasba, de motiváció az kb -2.
Ennek a megítélése persze csak találgatás,mivel nem látjuk "belülről" a dolgot,de az kizárt,h CSAK a kigyorsításoknál használná!messi6502 írta:Én is kigyorsításnál láttam még csak nyomkodni, ezen kivűl, nyomhatja máskor is.House írta:hát, a csapatok külön dolgozták ki a KERS rendszert, szal ez teljesen megérthető. am, hami pl a kigyorsításoknál használja csak.
Én is kigyorsításnál láttam még csak nyomkodni, ezen kivűl, nyomhatja máskor is.House írta:hát, a csapatok külön dolgozták ki a KERS rendszert, szal ez teljesen megérthető. am, hami pl a kigyorsításoknál használja csak.
hát, a csapatok külön dolgozták ki a KERS rendszert, szal ez teljesen megérthető. am, hami pl a kigyorsításoknál használja csak.miihii írta:Én azt vettem észre (bár lehet,h tévedek),h másképpen használja ki pölö Kimi és mondjuk Hami a KERS-t.A belső kamerás felvételek alapján nekem azt tűnt fel,h Kimi a kanyar utáni kigyorsításoknál pisszent bele többször a cuccba,egyenesben pedig akkor használja,ha még marad egy kevés,akkor is inkább a legeslegvégén...Míg Haminál úgy tűnt,h ő is megnyomja hébe-hóba kigyorsításnál,de picit rövidebb ideig (pedig tényleg csak tizedmp-ekről van szó mindkettőnél),és inkább egyenesekben engedi rá a plusz erőt.Fernandonál ezt nem tudom,mert annyit nem láttam belülről mutatva úgy,h kint van a kis grafikon a képernyőn.ozsimiki írta: Kimi meg képtelen úgy kihasználni a Kerst, rajtnál nem tudom,de verseny közben lehet látni,h nem fekszik neki, ezt elég sokan sok helyen leírták, arról nem is beszélve,h szntem nem is működik úgy,mint a Reanult-ban, meg tönkre is megy 3ból 4szer![]()
Szal előfordulhat,h van különbség a működését tekintve is,de a használatba vételi taktika is lehet eltérő a pilótáknál...
Én azt vettem észre (bár lehet,h tévedek),h másképpen használja ki pölö Kimi és mondjuk Hami a KERS-t.A belső kamerás felvételek alapján nekem azt tűnt fel,h Kimi a kanyar utáni kigyorsításoknál pisszent bele többször a cuccba,egyenesben pedig akkor használja,ha még marad egy kevés,akkor is inkább a legeslegvégén...Míg Haminál úgy tűnt,h ő is megnyomja hébe-hóba kigyorsításnál,de picit rövidebb ideig (pedig tényleg csak tizedmp-ekről van szó mindkettőnél),és inkább egyenesekben engedi rá a plusz erőt.Fernandonál ezt nem tudom,mert annyit nem láttam belülről mutatva úgy,h kint van a kis grafikon a képernyőn.ozsimiki írta: Kimi meg képtelen úgy kihasználni a Kerst, rajtnál nem tudom,de verseny közben lehet látni,h nem fekszik neki, ezt elég sokan sok helyen leírták, arról nem is beszélve,h szntem nem is működik úgy,mint a Reanult-ban, meg tönkre is megy 3ból 4szer![]()
így van, de Alonsora is igaz ez Kers ügyben, de azért ott van vmi eszköz amit ki lehet használni. én csak erről írtam, nem vitatom el az ügyességét a helyezkedésében,és a megoldás felismerésében.Kralo írta: viszont az is biztosra vehető, hogy más kevésbé tudta volna ily mértékben kihasználni a lehetőségeket.
Nah örülök, hogy sikerült. Majd elmesélheted nekem is hogyan. Kíváncsi vagyok.ozsimiki írta:Az nagyon jó, hogy pontosan elolvastad te is hogy az EGYIK oka a KERS.G-Jay írta: és kb hülyeség a KERS-re fogni, mivel ott volt előtte a szintén azzal hasító Kimi, mégis állva hagyta...na meg a +20 kila is...persze fogjuk a KERS-re.Kimi is lerajtolt párat,és rossz oldalt választott,így az első kanyart a külső (azaz a nem ideális) ívről tudta csak megkezdeni, Alonso pedig belül maradt, okosan.
+hozzájön ami szintén evidens, hogy elöttük még el is rontották páran a rajtot, ettől még szépet rajtol alonso, ezt is le írtam,de ebben nagy segítségére volt a Kers is, ennek ellenkezőjét még egyikőtök sem tudta megcáfolni, csak leírta h persze....
jah én ellentétben megpróbálkozom:
http://www.f1hirek.hu/hir/Alonso__Malaj ... 0904061311
"Sepangban viszont egész biztosan a segítségére volt a rendszer, különösen a rajtnál" és ezt Alonso: "Hamarosan elemeznünk kell azt is, hogy KERS-sel vagy KERS nélkül versenyezzünk-e. Malajziában megérte a fáradtságot, míg Ausztráliában nem tudom, hogy volt-e haszna vagy sem."
Kralo!
tegnap végül sikerült megoldani a gondot,és megnéztem én meg a 2005ös imolaitmegérte
Az nagyon jó, hogy pontosan elolvastad te is hogy az EGYIK oka a KERS.G-Jay írta: és kb hülyeség a KERS-re fogni, mivel ott volt előtte a szintén azzal hasító Kimi, mégis állva hagyta...na meg a +20 kila is...persze fogjuk a KERS-re.
Akkoribban azért köztudottan a Rönónak kimagasló volt a rajtberendezése magasan a legjobb volt.Kralo írta:.........
Sajnos a két utolsó pillanatban elbukott VB cím erősen hazavágta a mentalitását. Viszont ami nem megy, nem kell erőltetni. Ha nem érzi magában a tüzet, akkor ott kell hagyni az F1-et.LG írta:Vicces volt az a nanuk, de tukrozi Kiki hozzaallasat az egeszhez. Persze mondhatjuk, h most mindegy volt, de a vak is lathatja, h semmi motivacio nincs a gyerekben. Neha villant vmit a tudasabol, mert az van neki, de legtobbszor az egeszbe beleszarik egy jo nagyot.
Nekem sem!LG írta:Nekem nagyon nem. Feludules volt ez a gyerek, Pozsgay utan.nicandro írta:hiányzik pozsgay![]()
xDDDDDDDDDD