Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Viszont ő legalább el tudja lőni a sorfal fölött/mellett, Alvesnek még ez sem szokott sikerülni.De ami méginkább elgondolkodtató, az az, hogy általában Xavi próbálkozásai még a kaput sem találják el, legtöbbször fölé repíti.
Egyetértek.barca99 írta:A jó pontrúgásokat én is nagyon hiányolom. Bármikor szögletet kap a csapat, vagy bárhonnan szabadrúgást harcolnak ki, nekem az villan be először, hogy "sok hűhó semmiért".
Viszont optimistán szemlélve a dolgot, ennél nagyobb eredmény ez a rengeteg rúgott gól és persze a győzelmek. Míg mondjuk egy olasz, vagy egy angol csapatnál nem elképzelhetetlen, hogy végig kivárásra játszanak, és majd jön pontrúgásból a gól, addig a Barca tökéletesen alkalmatlan az ilyen játékra.
Természetesen ízlés dolga, így mindenki eldöntheti magának, hogy melyik stílust kedveli jobban. Egy biztos a 8 perces videó tele van szebbnél szebb mozdulatokkal, de ha megfigyeled/itek, egyiktől sem lett előrébb a CSAPAT, nem rúgtunk egyikből sem gólt.(most a videóról beszélek) A különbség az akkori Barca és a mostani között, hogy akkor Ronaldinho varázsolt, most a CSAPAT teszi ezt. Külön személyekre lebontva talán nem olyan látványosan, de együtt, szerintem übereli azt.Az idei Barca csapatjátékot és szép focit nézve is valamennyire jobb mint anno a Rijkaard team. De egy valami hiányzik: A trükkös cselek. Amit anno Deco és Ronnie csináltak ez nincs meg jelenleg, ami nem nagy gond( főleg ha játékunk szép+mindent megnyerhetünk).
Itt van pár Ronaldinho csel a múltból:....
Én is nagyon várom már a következő hasonló kaliberűt, de lehet már nem érem meg, pedig csak 24 leszek.LM10 írta:Az idei Barca csapatjátékot és szép focit nézve is valamennyire jobb mint anno a Rijkaard team. De egy valami hiányzik: A trükkös cselek. Amit anno Deco és Ronnie csináltak ez nincs meg jelenleg, ami nem nagy gond( főleg ha játékunk szép+mindent megnyerhetünk).
Itt van pár Ronaldinho csel a múltból:
http://www.youtube.com/watch?v=uOK0nUpA ... re=related
Ez fura. Én azt hallottam hogy a válság pont az Angol csapatoknak tett keresztbe és ebből kifolyólag megint a Real Madrid az első a listán.(':?')Barcaman14 írta:Csak érdekesség gyanánt: http://www.telesport.hu/Hirek/2009/04/1 ... nited.aspx
kicsit meglepő hogy ilyen hátul helyezkedünk el!Bár ki foglalkozik ezzel ha ilyen csapatunk van
Nekem eggyel kevesebb jött ki, de a Nemzeti Sport is ennyit ír. Hú de bosszantó, hogy egyet nem találok!LM10 írta:Ha számít a katalán kupa akk 132. Ha nem "CSAK" 131barca44 írta:Nézegettem az idei évről gólösszefoglalókat, és felmerült bennem a kérdés: eddig összesen hány gólt rúgott a csapat tétmeccseken?
Valaki tudna segíteni?
Egyelőre nem találkoztam ilyen listával, de ha lesz majd megírom...bali 15 írta:Hátvédekről nincsen valami hasonló?
Ha számít a katalán kupa akk 132. Ha nem "CSAK" 131barca44 írta:Nézegettem az idei évről gólösszefoglalókat, és felmerült bennem a kérdés: eddig összesen hány gólt rúgott a csapat tétmeccseken?
Valaki tudna segíteni?
Íme a teljes lista:fcbarcelonazsombi írta:Telejes listát esetleg nem tudnád be linkelni. Kerestem de nem találtam...alex27 írta:A Sport Bild német sporthetilap közzétett egy listát a top 50 Európában játszó csatárról. Ez alapján az első tízben 3 Barcás is van, sőt nem is akármilyen helyeken...
fcbarcelonazsombi írta:Telejes listát esetleg nem tudnád be linkelni. Kerestem de nem találtam...alex27 írta:A Sport Bild német sporthetilap közzétett egy listát a top 50 Európában játszó csatárról. Ez alapján az első tízben 3 Barcás is van, sőt nem is akármilyen helyeken...
Telejes listát esetleg nem tudnád be linkelni. Kerestem de nem találtam...alex27 írta:A Sport Bild német sporthetilap közzétett egy listát a top 50 Európában játszó csatárról. Ez alapján az első tízben 3 Barcás is van, sőt nem is akármilyen helyeken...