Hát... Sztem nem lenne jó, mert háttal van félig.Fecooo írta:
szted gáz lenne ha a mostani avatarom Messi-je lenne rajta?
mert ha jónak tartod, szólj és küldöm a linkjét
szted gáz lenne ha a mostani avatarom Messi-je lenne rajta?CFirpo3 írta:Az a gond, hogy nem találok jó képet...Fecooo írta:nem vettél el semmit CFirpo, csak érdeklődtem, h a Messi-s kép helyett találtál-e másikat
letöltöttem du cs4-et, ebben is van animáció, "gyorsan, egyszerűen" menüpont.MichaaBee írta:Én PS 6.0-át és nekem tökéletesen működik.
Valami olyasmit is hallottam régebben, hogy az ImageReady tud animálni, de nem biztos.![]()
És valami előnye?CFirpo3 írta:Nem sokban különböznek. Csak ez kevesebbet tud, mint a ps.House írta: az miben más mint photoshop?[tudom, hogy azzal együtt jön le, nekem is az volt régebben.
]
Nem sokban különböznek. Csak ez kevesebbet tud, mint a ps.House írta: az miben más mint photoshop?[tudom, hogy azzal együtt jön le, nekem is az volt régebben.
]
az miben más mint photoshop?CFirpo3 írta:Én Adobe ImageReady CS2-t.House írta: Ezzel jár, ha vki a 2. a sigversenyben.Főleg, ha még ki is írja.
De egyébként, ti photoshopot használtok? Ha igen, CS hányadik verzióját?
Én Adobe ImageReady CS2-t.House írta: Ezzel jár, ha vki a 2. a sigversenyben.Főleg, ha még ki is írja.
De egyébként, ti photoshopot használtok? Ha igen, CS hányadik verzióját?
Ezzel jár, ha vki a 2. a sigversenyben.CFirpo3 írta:Én csak úgy belinkeltem...
olyan sokan kérnek mostanában avatart, h nem is tom már h kinek mit kell csinálni, meg h ki kért egyáltalán.
sztem király.CFirpo3 írta:Hát persze!House írta:
szerk.: levadászhatom gyorsba a az etoo, henry-sat?hisz a bennerem már úgy is messis.
szerk.: Am. milyen az "új" képem?Itt volt már az ideje lecserélni.
készül!albicelesteX írta:Poldi mestrem!A bannerem megy?
Hát persze!House írta:
szerk.: levadászhatom gyorsba a az etoo, henry-sat?hisz a bennerem már úgy is messis.
hihetetlen jó mind a 2.CFirpo3 írta:Ez jó lesz?House írta: CFirpo, el tudod/tad kezdeni az avatarom, esetleg nem találtál hozzá jó képet? mert ha kell, énis keresek.bár, nem tudom nagyon, hogy hol vannak jó képek..
itt egy másik: