Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tökéletes 1et értek, én is ugyanezt vetettem föl már pár fordulóval ezelőtt, persze a mu szurkolóknak nem tetszettMikaos írta:ManU kezd hasonlítani Reálhoz.
Tavaly volt pár gyengére sikeredett meccsük, de jó részt szépen hozták a meccseket.
Ez évben viszont nagyon halvány, amit nyújtanak. Nehezükre esik épkézláb támadásokat csinálni, vagy ha mégis: akkor csomó helyzetet hagynak ki.
Ennek ellenére hozzák a meccseket 1 góllal, ami bosszantó lehet a Liverpoolnak, mert ők a gyengébb, szorosabb meccseken pechesebb voltak, csak 1-1 pontot tudtak gyűjteni.
Valszeg Portoban is ezt fogjuk látni, gyors gól az elején, aztán védekezés kontrákkal, esetleg még egy Vidic gól szögletből, aztán ennyi. Így nem érdemlik meg sem a BL-t, sem a PL-t. Persze a focit nem erre játsszák, csak mégis sajnálatos, hogy ez a fajta foci diadalmaskodni tud.
Azért ott még nem tartunk hogy a MU-t a real-hoz hasonlítsuk szerintemMikaos írta:ManU kezd hasonlítani Reálhoz.
Tavaly volt pár gyengére sikeredett meccsük, de jó részt szépen hozták a meccseket.
Ez évben viszont nagyon halvány, amit nyújtanak. Nehezükre esik épkézláb támadásokat csinálni, vagy ha mégis: akkor csomó helyzetet hagynak ki.
Ennek ellenére hozzák a meccseket 1 góllal, ami bosszantó lehet a Liverpoolnak, mert ők a gyengébb, szorosabb meccseken pechesebb voltak, csak 1-1 pontot tudtak gyűjteni.
Valszeg Portoban is ezt fogjuk látni, gyors gól az elején, aztán védekezés kontrákkal, esetleg még egy Vidic gól szögletből, aztán ennyi. Így nem érdemlik meg sem a BL-t, sem a PL-t. Persze a focit nem erre játsszák, csak mégis sajnálatos, hogy ez a fajta foci diadalmaskodni tud.
Gól/perc aránya azért nem rossz a gyereknek...gekkodan írta:Bojan tavaly 45 meccsen játszott és lőtt 12 gólt. Ez a Macheda gyerek meg kapott 40 percet és ejtett 2 dugót. Ez nem egy kávéház, de legalábbis vicces ellenpélda volt Varatrix barátom...
1. fogJa - pontos 'jé'Varatrix írta:Azért aki a MUnak szurkol az ezt másként foglya föl.gekkodan írta:Na most jön majd a Macheda gyerek nagy sztárolása, mert játszott 50 percet és lőtt 2 gólt. Gondolom ezzel lesz tele a sajtó.... Hány ilyen nagy megmentőt láttunk már, aki aztán takarítóként végezte egy moziban. Biztos tehetséges srác, de ez nem elég arra, hogy rögtön a világ reménysége legyen. Nem szeretem ezt a nyallerkodást
Tehát csak annyira sztárolják fel mint mi tavaly Bojant.
Szerintem hatalmas...
Azért aki a MUnak szurkol az ezt másként fogja föl.gekkodan írta:Na most jön majd a Macheda gyerek nagy sztárolása, mert játszott 50 percet és lőtt 2 gólt. Gondolom ezzel lesz tele a sajtó.... Hány ilyen nagy megmentőt láttunk már, aki aztán takarítóként végezte egy moziban. Biztos tehetséges srác, de ez nem elég arra, hogy rögtön a világ reménysége legyen. Nem szeretem ezt a nyallerkodást
Igazad van rühellem amikor a kommentátor mondja, hogy erről a srácról még hallani fogunk meg stb... de ettől függetlenül a srác tényleg nagyon tehetséges, mondjuk kicsit nagyképű beütése van, de lehet csak az arcberendezése mert egy szegény családból származó olasz srácról van szó. De szerintem simán kiszorítja Tevezt. Akit amúgy bírok, de neki nem a MU az igazi. Berbatovot meg nem tudom hova tenni.gekkodan írta:...
Hihetetlen,igy tovabb jut a POOLBenga írta:Macheda milyen gólt csapott?
Bolton tíz perc alatt vert hármat
4-3