2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Az egó miatt szvsz. Én még azt nem értem, hogy egy Huelva ellen miért kezd Messi? Kedden BL. Pihenjen arra, és ha már ott is megvan a továbbjutás 0-1;0-2nél már ültetném lefele. Xavit is minek kell behozni? Ezeket a döntéseket nem nagyon értem.danko94 írta:Mondjuk azt nm értem h ha valaki ilyen álapotban van és érzi h nm tudja berúgni akk mért vállalja be a büntetőt??? Mérten ment oda pl Alves-hez és nyomta vna kezébe a labdát h rúgjad te öreg...
Mondjuk azt nm értem h ha valaki ilyen álapotban van és érzi h nm tudja berúgni akk mért vállalja be a büntetőt??? Mérten ment oda pl Alves-hez és nyomta vna kezébe a labdát h rúgjad te öreg...LG írta:Igy van. Messi is inkább most hibázzon 11-st, mint a BL döntőnReplay írta:Teljesen természetes, hogy fáradtabb és dekoncentráltabb a csapat.
A Bl-meccsben iszonyat sok munka fekszik, 100%-on müködött mindenki.
Most a legfontosabb a 3pont megszerzése.
Igy van. Messi is inkább most hibázzon 11-st, mint a BL döntőnReplay írta:Teljesen természetes, hogy fáradtabb és dekoncentráltabb a csapat.
A Bl-meccsben iszonyat sok munka fekszik, 100%-on müködött mindenki.
ÉS SZTEM MEGIS VAN!Replay írta:Teljesen természetes, hogy fáradtabb és dekoncentráltabb a csapat.
A Bl-meccsben iszonyat sok munka fekszik, 100%-on müködött a csapat.
nem jött az a válaszLG írta:De...jött is válaszLionel Kicsi Messi írta:sebaj
Na szerencsére nem adták meg
nemnemLG írta:De...jött is válaszLionel Kicsi Messi írta:sebaj
De...jött is válaszLionel Kicsi Messi írta:sebaj