Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a porto - mut adja az M1, holnap!Nou Camp119 írta:én úgy tom. h az m1 adja :O
Az ORF 1 adja a bayern - Barcátgianni írta:az orf-en mutatják csak nem tudom,hogy az 1 vagy a 2 csatornáján nekem upc-n csak 2 van de itt folyamatosan reklámozták
majd 22:45től felvételről a viasat6-on... de a port.hu, vagy vmelyik oldalon utána tudsz nézni, ha kicsit utánaolvasol...henry1994 írta:hol lesz a mecs??melyik csatornán????
VV- Dani Alves - Piqué - Puyol -Abidal - Touré - Xavi - Keita - Iniesta - Eto'o - MessiZ.Chris írta:Jó mecsnézést, sok-sok golt!
Nembánám ha Bojan és Hleb kezdő lenne, Eto'o és Titi meg padosak!![]()
A Hivatalos kezdő: V.V.,Alves,Piqué,Puyol,Abidal,Touré,Xavi,Keita, Messi,Eto'o,IniestaZ.Chris írta:Jó mecsnézést, sok-sok golt!
Nembánám ha Bojan és Hleb kezdő lenne, Eto'o és Titi meg padosak!![]()
A tizenegyesről annyit hogy nyugottan rughatta volna Titi!!!Pocsa11 írta:Az egó miatt szvsz. Én még azt nem értem, hogy egy Huelva ellen miért kezd Messi? Kedden BL. Pihenjen arra, és ha már ott is megvan a továbbjutás 0-1;0-2nél már ültetném lefele. Xavit is minek kell behozni? Ezeket a döntéseket nem nagyon értem.danko94 írta:Mondjuk azt nm értem h ha valaki ilyen álapotban van és érzi h nm tudja berúgni akk mért vállalja be a büntetőt??? Mérten ment oda pl Alves-hez és nyomta vna kezébe a labdát h rúgjad te öreg...
Na igen, játsszon kedden. Hátha kap még 1 kamusárgát és nem játszhat az elődöntőben. Gondolkozz már.Pocsa11 írta:Az egó miatt szvsz. Én még azt nem értem, hogy egy Huelva ellen miért kezd Messi? Kedden BL. Pihenjen arra, és ha már ott is megvan a továbbjutás 0-1;0-2nél már ültetném lefele. Xavit is minek kell behozni? Ezeket a döntéseket nem nagyon értem.danko94 írta:Mondjuk azt nm értem h ha valaki ilyen álapotban van és érzi h nm tudja berúgni akk mért vállalja be a büntetőt??? Mérten ment oda pl Alves-hez és nyomta vna kezébe a labdát h rúgjad te öreg...
Egyáltalán miért játszon kedden??Pocsa11 írta:Az egó miatt szvsz. Én még azt nem értem, hogy egy Huelva ellen miért kezd Messi? Kedden BL. Pihenjen arra, és ha már ott is megvan a továbbjutás 0-1;0-2nél már ültetném lefele. Xavit is minek kell behozni? Ezeket a döntéseket nem nagyon értem.danko94 írta:Mondjuk azt nm értem h ha valaki ilyen álapotban van és érzi h nm tudja berúgni akk mért vállalja be a büntetőt??? Mérten ment oda pl Alves-hez és nyomta vna kezébe a labdát h rúgjad te öreg...