La Liga / Copa del Rey
- Caesarka
- Jugador del Barça
faith, mindenki sajnálná. A vereség sosem könnyű... És sosem jó. De benne van a pakliban, de én hiszem, hogy ez a keret meg tudja csinálni!

CSAK A BARÇAAA!!!

Glori glori FC Barcelooona, glori glori FC Barcelooona, glori glori FC Barcelooona and the Catalans go marching on on on!!!

- faithnomore
- Entrenador del Barça
engem nem is érdekel a sorfal...persze tényleg nagyon kellemetlen volt tavaly, de elmúlt, átéltük, egyébként se állnának mert tényleg csak a bajnokcsapat otthonában szoktak de szerintem elég nagy fricska lenne a madrid számára a triplázás is, ami tényleg nem könnyű, tényleg a legnehezebb része jön a bajnokságnak attól tartok hogy csak 2 kupa lesz meg sajnos....mindegyiket sajnálnám
bajnokságot azért mert egyértelműen megérdemeljük, nagyon rossz lenne hogy a madrid ilyen játékokkal megnyerné sorozatban harmadjára
bl-ért is nagyon fájna a szívem, mert ezt talán még jobban megérdemelnénk európa legszebb, leggyorsabb és legdinamikusabb focijával
kupát pedig azért is sajnálnám mert akik ott lehetőséget kapnak nagyon le lennének törve az biztos
bajnokságot azért mert egyértelműen megérdemeljük, nagyon rossz lenne hogy a madrid ilyen játékokkal megnyerné sorozatban harmadjára
bl-ért is nagyon fájna a szívem, mert ezt talán még jobban megérdemelnénk európa legszebb, leggyorsabb és legdinamikusabb focijával
kupát pedig azért is sajnálnám mert akik ott lehetőséget kapnak nagyon le lennének törve az biztos
-
- Entrenador del Barça
Head to head:
Real Madrid 3 victories
Getafe C.F 4 victories
Draws 2
Biztato
Real Madrid 3 victories
Getafe C.F 4 victories
Draws 2

De arra még van esély, hogy a Bernabéuban, teltház előtt ünnepeljük a bajnoki címet!cps46 írta:De nagyon rá vagytok állva erre a sorfalra. Nekem egyelőre nem úgy tűnik, hogy megnyertük volna a bajnokságot. Amúgy sorfalat nem a Barça vagy Madrid áll, hanem a friss bajnok aktuális ellenfele. Ahhoz, hogy a Madrid sorfalat álljon nekünk, minimum 16 pontos előny kellene 3 forduló múlva. Ez sajnos már matematikailag sem lehetséges, úgyhogy jobb ha lemondtok róla.

Sanama! Ott a pont.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
-
- Entrenador del Barça
Sanama: ott a pont. Nem kell, hogy nekünk bárki sorfalat álljon. Ha megnyerjük a bajnokságot a real előtt és még ráadásnak a BL-t, no meg a kupát is behúzzuk azzal jobban aláznánk a margitot mint 10 sorfallal.
VISCA EL BARCA!
-
- Entrenador del Barça
De nagyon rá vagytok állva erre a sorfalra. Nekem egyelőre nem úgy tűnik, hogy megnyertük volna a bajnokságot. Amúgy sorfalat nem a Barça vagy Madrid áll, hanem a friss bajnok aktuális ellenfele. Ahhoz, hogy a Madrid sorfalat álljon nekünk, minimum 16 pontos előny kellene 3 forduló múlva. Ez sajnos már matematikailag sem lehetséges, úgyhogy jobb ha lemondtok róla.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
Hát amugy,én úgy vagyok vele,hogy ilyen hosszu sikertelenség után én szimplán annak is nagyon örülök,ha megnyerjük a bajnokságot mindenféle sorfal nélkül.
Ha meg még a BL-t is,akkor eszméletlenül örülnék
Nemhiszem,hogy az a lényeg,hogy lesz-e sorfal,vagy sem,hanem lesz-e győzelem,vagy sem.
Ha meg még a BL-t is,akkor eszméletlenül örülnék

Nemhiszem,hogy az a lényeg,hogy lesz-e sorfal,vagy sem,hanem lesz-e győzelem,vagy sem.
- ab1daL
- Director del Fútbol
Azért lehetett látni elég keményen az érzéseket a fiuk arcán ( gondolok itt ránk, a Barcara).
Abidal jol megoldotta feladatát. D:D: Gago meg egyértelműen oda nézett Messire mosolyogva és elrántotta a fejét->egyértelműen lenézte. Majd remélem amire a Bernabeuba megyunk sorfalat fognak nekünk állni, aztán remélem Dani Alves kicsit körbe röhögi a bagázst. :DDD Persze nem akarok elhamarkodni semmit, csak ez a video kihozta belőlem ezt az ellenszenvet ezek ellen a madridista gyerekek ellen.

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- Danka00792
- Director del Fútbol
Sokan ugy látják, hogy lenézi Messi-t. De szerintem egyáltalán nem volt semmi ilyesmi.Sanama írta:Gago mit csinált ott? MIért karikázták be?
Gago mit csinált ott? MIért karikázták be?Danka00792 írta:http://www.youtube.com/watch?v=dYL3h649 ... re=relatedMR. TROMORT írta:off:boccs, de mit értetek "sorfalálláson"???
Ezt.

- Danka00792
- Director del Fútbol
http://www.youtube.com/watch?v=dYL3h649 ... re=relatedMR. TROMORT írta:off:boccs, de mit értetek "sorfalálláson"???
Ezt.

-
- Entrenador del Barça
Lehet, hogy sok a "ha", de egész jó kis gondolatmenet.Scumy írta:Kicsit "fáj" a szívem, hogy nem sok esély van a sorfalállásra. Mondhatni semmi. Az viszont még éltet, hogy ha addig legalább egyszer bukik a Madrid, míg mi hozzuk az összes meccset (direkt nem csak bajnokit írtam), akkor még az is megeshet, hogy a Bernabéuban legyünk bajnokok! Nekem ez felér egy sorfallal
! Triplázás mellé tökéletes desszert
sok a "ha" persze, de hát éhes disznó...

Bár, sorfal jobb lenne (szerintem.

Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

azért maradjunk a földön, ha már guaridoláék is szerények.én őket követem
Kicsit "fáj" a szívem, hogy nem sok esély van a sorfalállásra. Mondhatni semmi. Az viszont még éltet, hogy ha addig legalább egyszer bukik a Madrid, míg mi hozzuk az összes meccset (direkt nem csak bajnokit írtam
), akkor még az is megeshet, hogy a Bernabéuban legyünk bajnokok! Nekem ez felér egy sorfallal
! Triplázás mellé tökéletes desszert 

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
jól láttad,világlegjobbvédője Pepének köze nem volt ott a labdához,és abból a kontrából rúgták a második gólt...látod,egyszerű játék a foci madridéknálke.andy írta:Csak én láttam úgy, hogy a Valladolid nem kapott meg egy tizit, közvetlenül a második gólt megelőző támadásnál??? A "svéd" gyereknek rendesen odaléptek a lábára.

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Csak én láttam úgy, hogy a Valladolid nem kapott meg egy tizit, közvetlenül a második gólt megelőző támadásnál??? A "svéd" gyereknek rendesen odaléptek a lábára.
Folyamatosan így hozza a meccseit a madrid. Csak nehogy a klasszikusra egy madridista bírót küldjenek...
Visszatérve arra, hogy miért szívják fel magukat a kiscsapatok ellenünk, míg a margit ellen annyira nem is brilliroznak...
Most komolyan, egy Migel Torres, vagy egy Snejder esetleg Huntelar ellen, mit bizonyítanának..???... de ha Messi, Henry, Xavi, Iniesta (sorolhatnám az egész csapatot) ellen állnak fel, akkor azért egy csel, egy gól nagyobb jelentősséggel bír...
Mindegy, a lényeg, hogy hozzuk a Liga-t, a királykupát s a BL-t.
Folyamatosan így hozza a meccseit a madrid. Csak nehogy a klasszikusra egy madridista bírót küldjenek...
Visszatérve arra, hogy miért szívják fel magukat a kiscsapatok ellenünk, míg a margit ellen annyira nem is brilliroznak...
Most komolyan, egy Migel Torres, vagy egy Snejder esetleg Huntelar ellen, mit bizonyítanának..???... de ha Messi, Henry, Xavi, Iniesta (sorolhatnám az egész csapatot) ellen állnak fel, akkor azért egy csel, egy gól nagyobb jelentősséggel bír...
Mindegy, a lényeg, hogy hozzuk a Liga-t, a királykupát s a BL-t.
-
- Llegenda del Barça
tényleg nem kell aggódni a madrid miatt, de előre leírni őket sztem sem okos dolog. az ilyen jellegű derbik eléggé függetlenek az aktuális formától, lásd a legutóbbi derby di roma-t, ahol a lazio úgy verte meg az ASR-t, h előtte már hosszú ideje úgy zuhant a mélybe, mint egy betondarab, mégis 4 perc alatt benyeltünk kettőt, utána meg jött a folytatás.
ráadásul a madrid akármilyen "csúnyán" játszik, azért szigorúan hozza a meccseit és abszolút nem traktoros kategória. szal csak szerényen, mert ők úgyis tudják, h nem fognak utolérni minket, így az esélytelenek nyugalmával játszhatnak, onnantól meg minden benne van.
akár még az is, h úgy megverjük őket, mint anno, amikor állva tapsolták ronaldinnyót.
így legyen.

akár még az is, h úgy megverjük őket, mint anno, amikor állva tapsolták ronaldinnyót.

így legyen.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Barça B
Sztem nem kell aggódni a madrid miatt. Akkora különbség van idén a 2 csapat közt. Ha a bernabeuban azt hozzuk amit tudunk, lehet mákjuk szokásuk szerint, akk csak 4et kapnak. Tavaly nekünk sem volt esélyünk, idén fordult a kocka.
8 meccsből hoznunk kell 6ot és megvan a bajnokság.
8 meccsből hoznunk kell 6ot és megvan a bajnokság.
Jó nektek, h nem aggódtok a Madrid miatt. Azért idegenben játszunk, és El Classicon mindig a hazai csapat az esélyes. Ha 6 pontos előnnyel mennénk oda, akkor azt mondom, meg van a bajnokság a meccstől függetlenül. Még a 4 pont is elég jó, de a 3-al már akár meleg is lehet a pite, annál kevesebbel meg már igazán. A klasszikus előttti meccseken szóval hozni kell, és akkor rossz esetben marad annyi előnyünk, h a vereség esetén is mi legyünk a bajnokok, (mert sztem akkor az uccsó meccseinket 100%, h behúznánk), vagy egy esetleges győzelemmel ott nyernénk meg a bajnokságot-ez természetesen fantasztikus lenne. Az x, az is nekünk jó.
-
- Entrenador del Barça
Én nem igazán aggódok a Madrid elleni derbi miatt, inkább csak a Sevilla vérszegény tavaszát említeném meg én is Tamáshoz hasonlóan. Borzasztó mérkőzéseket játszanak, gólokat alig-alig rúgnak.
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Sevilla - Getafe 0-1! pff
És a Getaféhez megyünk a jövő szombaton. Nem lesz könnyű menet, fel kell kötni a textilest. Ez a Sevilla meg kész röhej. Szánalmas banda.
És a Getaféhez megyünk a jövő szombaton. Nem lesz könnyű menet, fel kell kötni a textilest. Ez a Sevilla meg kész röhej. Szánalmas banda.