2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nemtudom miért, de én olyan pesszimista vagyok. (Lehet az elmult 2 év miatt) De én nem vagyok annyira biztos a Madrid elleni idegenbeli sikerben.szajko írta:Amúgy, ha jól tudom, akkor a Madrid a 4 rangadóból 3-at játszik idegenbe, 1-et meg ellenünk otthol, ez tényleg ígyvan?![]()
Mert, akkor a 3-ból 1-et tuti bukik, meg az ellenünk lévőt is
a semmit úgy értem, hogy meg sem közelítették azt a szintet. (szerintem) bár igaz, akkor teljesen más volt a foci.LG írta:Azért az túlzás, h azóta semmi, de azóta én nem láttam tőlük olyan fergeteges játékos, persze igaz, h csak 98 óta követem a labdarúgást![]()
Bár az 1/1000 furduló környékén se játszottak csúnyán, de akkor sem pörögtek olyan szinten, mint a mostani Barca.
Öcsi bácsinak tisztelet, akkor voltatok a legjobbak. azóta semmi.LG írta:Volt már rá példa, az 50-s években, mikor a labda még kocka alakú voltdirtyjoe írta:Persze hogy a játék minőségére gondoltam, na meg az első félévre, és a BL re...Persze a rosszabb periódusokban nagy szerepe van Schusternek is. És miért ne lehetne olyan játékunk mint nektek?? Volt már rá példa, SŐT! ..
Volt már rá példa, az 50-s években, mikor a labda még kocka alakú voltdirtyjoe írta:Persze hogy a játék minőségére gondoltam, na meg az első félévre, és a BL re...Persze a rosszabb periódusokban nagy szerepe van Schusternek is. És miért ne lehetne olyan játékunk mint nektek?? Volt már rá példa, SŐT! ..
Lehetni lehetne, de a mi játékunk, a játékosok vérébe van, beléjük van nevelve mert 10 -14 éves koruk óta ezt a játékrendszert játszák.(Persze nem mindenki de a csapat nagy része.) A Real meg megveszi a már kész játékosokat, akik vitathatatlanul jo playák, de nincs ennyire a vérükben a szép játék, mint pl Ininek,Xavinak vagy épp Messinek. Mondjuk a Real átigazoláspolitikája mostanában elég...dirtyjoe írta:Persze hogy a játék minőségére gondoltam, na meg az első félévre, és a BL re...Persze a rosszabb periódusokban nagy szerepe van Schusternek is. És miért ne lehetne olyan játékunk mint nektek?? Volt már rá példa, SŐT! ..
Szerintem a játék minőségére gondolt.barca99 írta:Kb. 15 meccse nem lehet megverni a Realt. Milyen formában vannak, ha nem jó?dirtyjoe írta:At előző 2 év a mienk volt, most jön a Barca, de mikor lesz már megint mindkét csapat egyszerre közel egyformán jó???
Kb. 15 meccse nem lehet megverni a Realt. Milyen formában vannak, ha nem jó?dirtyjoe írta:At előző 2 év a mienk volt, most jön a Barca, de mikor lesz már megint mindkét csapat egyszerre közel egyformán jó???
Azért ez így egy kicsit erős. Ő is ember, változik, mellesleg azt csinál amit akar, nem hiszem hogy bárki rendelkezhet cselekedetei felett. Ezért ez, hogy "hűnek KELL maradnia" számomra kicsit sok. De természetesen erősen figyelmébe ajánlanám, hogy fontolja meg a következményeket, mi várna rá egy El Classicón Blanco mezbenCooltiszo írta:Fabregas Barca nevelés, többet focizott itt bőven mint az Arsenalban (még ha az felnőtt is). Ha megnézzük a játékát is látszik, hogy Barca alapokra van épülve a játéka (nézzük meg Iniestát, Xavit, Busit). Iniesta jobb mint Fabregas, de ettől még nagyon szívesen látnám majd egyszer Xavi utódként. Ha Madridba igazol, akkor nagyobb senki lesz mint Figo volt, hiszen ő katalán, és hűnek kell maradnia a népéhez.
Hello,hello,hello.Maradjunk már meg a realitásnál.Soha nem lesz képes?Okés, h a jelenben élünk, de azért ne felejtsük el, amikor ők alázták szét egész európát a Zidane-Figo-Ronaldo tengellyel.Meg az elmúlt 2 évbe ők nyerték a bajnokságot.Mindegy, h h de megnyerték.kanty írta:azert most nem lehet konnyu a real drukkereknek.nezni ezt a barcat s bele gondolni, h a real sose lesz kepes ilyen jatekra. s ezt minden rosszindulat nelkul mondom, ez a realitas.
Ilyen játékra tényleg nem!kanty írta:azert most nem lehet konnyu a real drukkereknek.nezni ezt a barcat s bele gondolni, h a real sose lesz kepes ilyen jatekra. s ezt minden rosszindulat nelkul mondom, ez a realitas.
ehhez csak ennyit: soha ne mondd hogy soha.kanty írta:azert most nem lehet konnyu a real drukkereknek.nezni ezt a barcat s bele gondolni, h a real sose lesz kepes ilyen jatekra. s ezt minden rosszindulat nelkul mondom, ez a realitas.