Varga Tamás írta:
Miki!
Szerinted, mennyire hasonlít ez a MU pl. az 1999-es csapatra, játékára, szellemiségére? Szerintem, semennyire. CR elmúlt években bemutatott viselkedése pedig gyomorforgató, ambivalens és általam nem tolerálható jelenség. Ezt már párszor kifejtettem ezen honlapon is.
Az érzéseimet pedig hagyd meg magamnak, talán jogom van hozzá. És mit gondolsz róla, a legkevésbé sem tud érdekelni.

egy csapatot kedvelsz,akkor nem pártolsz el tőle egy egy játékos miatt. ezt nem lehet szépíteni. innentől remélem nem fogsz örülni egy M.U. sikernek sem,nem lenne túl hiteles tőled. persze egyértelmű,h annak szorítasz akinek épp akarsz, csak pl tavaly is ott volt CR,mégis örültél a M.U.nak,és az sem 99es csapat volt. sebaj, de az meg az én szubjektív jogom,h ezek után Téged ne tartsalak M.U. szimpatizánsnak.
A BARCÁnak is volt olyan időszaka sajnos, nem is kell nagyon nagyon régre visszanézni, amikor rá se lehetett ismerni a csapatra,pedig neves focisták voltak, mégis úgyan úgy szorítottam nekik, és ha idejönne (nem fog) C.R.,vagy akár melyik olyan sztár, aki közutálatnak örvend, akkor is BARCA-s maradnék. ennyi a véleményem.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.