Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
köszsocio66 írta:1-1rehumi0007 írta:nem tudja valaki, hogy áll a marseilles meccse???
Én úgy emlékszem (lehet rosszul, most nem volt kedvem utánanézni a fórumban), hogy Neked a Man. Utd is a kedvenceid közé tartozott emellett a két csapat mellett. Én is a Porto-nak szurkoltam, de nem amiatt, mert a döntőben így a MU is ellenfél lehet, hanem mert szimpatikusabbak. De ezt nem értem, hogy egyszer a MU a kedvenc, egyszer meg a Liverpool. Vagy ha a Pool jut tovább a Chelsea ellen, akkor meg a MU legyen az angol bajnok?Varga Tamás írta:Jó lenne, ha eljutna mindenki pici buksijába, hogy nemzetközi szinten én 2 csapatot KEDVELEK, SZERETEK:
1. a Barcelona,
2. az Internazionale.
Attol hogy Barcas vagyok szurkolhatok a MU-nak a Bayernnek a Milannak a Fradinak stb...Csak a Realnak nem fogok szurkolni soha.(Meg az Atleticonak is szurkolok)Nem a bajnoki cimert hanem hogy BL helyre jussanak.Mi ebban a kulonos?sexy 7 írta:Én csak azt nem értem,hogy lehet szurkolni több csapatnak.Viccesek vagytok.
Fecooo írta:House írta:
ON:
a PSG idén jól szerepel a francia bajnokságban, de az nem azt jelenti, h "jó csapat". mondjuk az tény, h ez az eredmény durván meglepetés...
remélem a Bréma nyeri az UEFA kupát
látom off volt...House írta:
Miért ne lehetne szeretni több csapatot?Fecooo is szereti az Arsenalt, szereti a Romát, de legjobban a Barcát.
Egyébként, Fecooo az úgy van, Rómát, Arsenal-t le lehet cserélni, Barcát sosem.
(Különben véletlen volt, hogy pont a riválisokat írtad?
)
Perrero írta:Alig pár millió emberAuron írta:Valaki nézi az uefa kupát?
Miért ne lehetne szeretni több csapatot?Fecooo írta:intert, mu-t, le lehet cserélni, Barca-t sosemHouse írta:Kocsit, barátnőt le lehet cserélni. Csapatot nem.
te is vicces vagy, ha csak ennyit tudsz hozzászólni...sexy 7 írta:Én csak azt nem értem,hogy lehet szurkolni több csapatnak.Viccesek vagytok.
Ilyen névvel...sexy 7 írta:Én csak azt nem értem,hogy lehet szurkolni több csapatnak.Viccesek vagytok.
intert, mu-t, le lehet cserélni, Barca-t sosemHouse írta:Kocsit, barátnőt le lehet cserélni. Csapatot nem.
te is vicces vagy, ha csak ennyit tudsz hozzászólni...sexy 7 írta:Én csak azt nem értem,hogy lehet szurkolni több csapatnak.Viccesek vagytok.
egy csapatot kedvelsz,akkor nem pártolsz el tőle egy egy játékos miatt. ezt nem lehet szépíteni. innentől remélem nem fogsz örülni egy M.U. sikernek sem,nem lenne túl hiteles tőled. persze egyértelmű,h annak szorítasz akinek épp akarsz, csak pl tavaly is ott volt CR,mégis örültél a M.U.nak,és az sem 99es csapat volt. sebaj, de az meg az én szubjektív jogom,h ezek után Téged ne tartsalak M.U. szimpatizánsnak.Varga Tamás írta: Miki!
Szerinted, mennyire hasonlít ez a MU pl. az 1999-es csapatra, játékára, szellemiségére? Szerintem, semennyire. CR elmúlt években bemutatott viselkedése pedig gyomorforgató, ambivalens és általam nem tolerálható jelenség. Ezt már párszor kifejtettem ezen honlapon is.
Az érzéseimet pedig hagyd meg magamnak, talán jogom van hozzá. És mit gondolsz róla, a legkevésbé sem tud érdekelni.