Konkrét elképzelésem még nincs, csak annyi, hogy témáját tekintve én valami minimalista stílusúra gondoltam, ha értitek mire gondolok

A szélessége max 542px legyen, ha lehet ilyet kérni.
Előre is köszi

Tényleg, ahogy többen is mondták figyelj a tisztaságra. Próbáld kiemelni a játékosokat .ferninho írta:
itt az új művem
Hát nem tom, nekem nem nagyon jön be.ferninho írta:
itt az új művem, szerintem egész jó lett
várom a véleményeket
kár, hogy a Bayern címer ilyen csúsztatott.. Olyan mint ha részeg lennékdarmian írta:Köszi srácok, sajnos Kakan már nem tudok változtatni, de a következő munkán már tényleg figyelek erre, mégegyszer köszi a tippeket.
Szerk.: Itt is van a következő
Óriási grat hozzá! Szép munka!!Katalán88 írta:
wow, fantasztikusKatalán88 írta:
Nekem ez az elcsúsztatott 'kettőslátásos' cucc nagyon nem jön be. Egyszerűen zavarja a szemem,sztem ne erőltesd.darmian írta:
Szerk.: Itt is van a következő
köszi szépenferninho írta:Valaki tudna nekem csinálni egy Kakás avatárt nagyon megköszönném! Very Happy
remélem tetszik
Ha Kakát letisztítanád, csodás lennedarmian írta: http://img145.imageshack.us/img145/8914/kakasig.png
Valaki tudna nekem csinálni egy Kakás avatárt nagyon megköszönném! Very Happy
hát ha Kaka-t jobban megcsináltad volna akkordarmian írta:ahogy mondtad House, megpróbáltam valamit kezdeni a kép hátterével is, így ilyen vége lett:
Szerk.: Rendben, legközelebb ügyelek erre is, köszi.
A háttér jobb lett, azzal nincs gond, de sztem Kaká alakja túl homályos...darmian írta:ahogy mondtad House, megpróbáltam valamit kezdeni a kép hátterével is, így ilyen vége lett:
Offtopicban válaszoltamHouse írta: A vezérlőpulton belül hol?Egyébként nincs valakinek valami új szerzeménye?
Egyébként, nagyon szép lett a siged, La pulga!
Szép munka!
törekedj a szép letisztult munkákraferninho írta:
itt az új művem
dehogy tértem megMegtért
MegtértFecooo írta:nem rosszak, gratula
de te nem realos vagy véletlenül?
mert "ferninho" néven realos-t ismerek itt és az nso-n is
(ha tévedek, akkor bocsi)