Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ó a *********************** meg a Bolognát.Fecooo írta:nah remélem a Bologna behúzza a meccset, és megmarad az esély a 4. helyre! Forza Roma!
Te beszélsz a provokálásról?Vicc.Jogos kritika?Mert te annak gondolod,azért jogos,igaz?Térj már vissza a földre.Fecooo írta:nem tudom miért kell provokálnod minket... jobban érzed magad ettől vagy mi?
az intert meg nem "köpködjük", hanem a jogos kritikát kapják, ahogy te is kritizáltad az előbb Messi-t...
b99,lehet,hogy így lesz,de én akkor is itt leszek.barca99 írta:Majd Lavezzi hint ma egy hármast, és itt leszek.
Az a baj, hogy nem csinál.Livia Drusilla írta:Mit csinál már megint a Roma?![]()
![]()
a Tengerparta és a családjához. Összefocizott ő már annyi pénzt,h nem kell fociznia. Mondta,is h nem élvezi már a focit. vagy elmegy Ronaldo melléfaithnomore írta:http://www.nemzetisport.hu/olaszfoci/az ... 32495.html?
érdekes cikk, nem tudom konkrétan mi a baja Adriano-nak, és megértem az inter vezetőségét is..ilyet nem csinálhat egy játékos akinek van szerződése, bár kíváncsi vagyok hova igazol majd ha nem mehet top csapatba
Jó, de akkor a többeiket is nézzük meg. Melyik csapat csinál többet? Lehet, h nemzetközi szinten gyenge az Inter, de Olaszországban még náluk is csak gyengébb csapatok vannak, ez van. Meg kivácsi lennék, h akik itt utálkodnak, melyik csapattal szimpatizálnak Olaszországban? Mert ha juve v. milan, akkor bizony én csenben maradnék a helyükbenalbicelesteX írta:Egyértelmű, hogy az Inter csak Olaszországban tud nyerni!Ott villighatnak!Amúgy meg sehol nem lesznek Európában!Megkockáztatom azt is, hogy ha anno nincs a bundaügy most is csak a harmadik helyen kullognának!Esetleg a másodikon!
Ráadásul egyikükben sincs meg az az igazi összhang.Etooka írta:Hát Boixos, ez ütAmúgy, valóban nagyon jól működik ez a mágnes...
Az olasz és a spanyol bírókra meg nem érdemes szót vesztegelni, vicc az egész, fegyelmet abszolúte nem tudnak tartani, szabályokat nem ismerik, vagy csak nem jól alkalmazzák...
Az Inter amúgy az olaszok Realja... Nulla foci, de győzelmek, azzal a különbséggel, hogy a Realnak ott van egy Barca, mint ellenfél, az Internek meg nincs...
Hát Boixos, ez ütBoixos írta:na, láttam a meccset, amiket Fecoo írt, tényleg úgy volt, max annyi változtatással, h nem egy, hanem majdnem az összes púpos szabadrúgásnál kb hét méterre álltak az interesek. ibrahimovics lerántása megvolt, legrottaglie egyértelműen hozzáért a bosnyákhoz, aki természetesen egyből dobta is magát, mintha a villanypásztornak szaladt volna. az ilyen gyakorlatoknál jóval kevesebbért szokták szállítani az internek a büntetőket, ráadásul pont az ellentámadásból egyenítettek a púposok, szal jogos a felháborodás. dehát nincs mindig karácsony, ugyeegyébként ez a hozzáállás végig jellemző volt az interesekre, ha egyszer-egyszer erősebben szaladt el mellettük egy juvés, azonnal a földön volt mindegyik. balotelli egy külön fejezet, ő az a gyerek, akinek semmit sem kellene tennie azért, h jól megruházzák, elég, h csak szimplán létezik. maximálisan megérdemelte tiago belépőjét, de őrá inkább martin taylort ereszteném, az az állat talán hatásosabb lenne. nem tudom, mintha mostanában az internél működne egy gyökérmágnes, olyan szépen összegyűjtik ezeket a gyerekeket.
ezzel együtt a juventus számára hízelgő az x, mert úgy általában sehol sem voltak. del piero sanyi lekvár volt, amikor behozták helyette giovincot, a kisgyerek 10 perc alatt többet csinált, mint a sanyi 80 alatt. ráadásul volt az internek vagy 3 olyan helyzete, amikor kizárólag buffon bravúrja miatt nem lett gól, szal mondom, összetehetik a kezüket torinoban, h 1-1 lett.