Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Ha valami nagyot tudna, azt nem nyilatkozná le. Sok nyilatkozatát olvastam már, bőven nem kell ténynek venni amit mond (ettől függetlenül ez igaz is lehet).Benga írta:Az olasz szövetségben az átigazolásokért felelős góré is. Valamit tudhat szerintem.
faithnomore írta:-BlancoMark- írta:
Enzo Bronzetti: "A Real Madridnak fontos döntés kell hoznia: Cesc vagy Xabi. Sokat fogunk hallani arról, hogy melyik lenne a jobb, de végül az egyikük Madridba igazol."
Szerintem nagyon jól járnának Xabi Alonsoval, elképesztően jó középpályás és lenne valaki aki irányítana is végre, nem ilyen össze-vissza játékot lehetne látni....bár az is igaz hogy Gutinak is megvannak a képességei az irányításra, de még milyen képességek, azonban társak nélkül ő sem tud nagyon mit tenni
Cesc-től az sem volt szimpatikus hogy elment az Arsenal-ba és itthagyta a Barcát, ha pedig még a madridba is igazolna.....![]()
Szerintem mindkettő teljesen abszurd!faithnomore írta:...
-BlancoMark- írta:
Enzo Bronzetti: "A Real Madridnak fontos döntés kell hoznia: Cesc vagy Xabi. Sokat fogunk hallani arról, hogy melyik lenne a jobb, de végül az egyikük Madridba igazol."
Részben igaza van, részben pedig csak leakarja venni a terhet a Chelsea válláról. Úgy állítja be a csapatát mintha tök esélytelenek lennének. Utálom az ilyesfajta nyilatkozatokat.barca007 írta:Lampard Keményet Nyilatkozot: http://barcadruker.gportal.hu/gindex.ph ... id=4998118
viszont ha szokás szerint nem lesz szerencsénk, és kikapunk esetleg a Sevillától és a Valenciától, a Madrid hazai pályán kerülhet elénk 3 ponttal,és nyerheti meg a bajnokságot.MR. TROMORT777 írta:Abban nagyon bízok, h mi oktatunk, de nem tom, h a real fog-e bukni, bár nagyon remélem, de szép volna egy bajnok avatás a real-barca meccsenScumy írta:
Ezt mondtam én is kb egy-másfél hete. Hogy egy ottani bajnokavatás egyenértékű (ha nem nagyobb) lenne számomra, mint egy sorfalállás
...Csak addig valaki üsse meg meg a Madridot, mi meg oktassunk...necces necces
Tudtommal Bronzetti ügynök.Többek között Ancelotti és Toni is az ő emberei.Persze nincs kizárva,h tévedek.MichaaBee írta:Bronzetti, mint milanos főmufti, honnan a 'túróból' tudná, hogy mi van a Reallal és CR-rel?![]()
Abban nagyon bízok, h mi oktatunk, de nem tom, h a real fog-e bukni, bár nagyon remélem, de szép volna egy bajnok avatás a real-barca meccsenScumy írta:Ronal.10 írta:kicsit számolgattam.
hozzuk a 3 pontot a Barca-sevilla, valencia-Barca-n és a real kikap real-getafe vagy a sevilla-real közül egyökbe akkor El Classico-t hoznunk kell 3 pontra és meccs végén bajnokavatás![]()
Jó lenne letudni Bl, kupadöntö elött a bajnokságot.
Bernabeuba sorfal állás matematikailag nem jöhet össze![]()
Ezt mondtam én is kb egy-másfél hete. Hogy egy ottani bajnokavatás egyenértékű (ha nem nagyobb) lenne számomra, mint egy sorfalállás
...Csak addig valaki üsse meg meg a Madridot, mi meg oktassunk...necces necces
Ronal.10 írta:kicsit számolgattam.
hozzuk a 3 pontot a Barca-sevilla, valencia-Barca-n és a real kikap real-getafe vagy a sevilla-real közül egyökbe akkor El Classico-t hoznunk kell 3 pontra és meccs végén bajnokavatás![]()
Én annyira nem érzem fontosnak ezt a sorfalállást. Most csak a bosszú miatt? Nemhiszem, hogy annyira megalázónak tekintik a real vagy a Barca játékosok a sorfalállást. Inkáb a szurkolók fujják föl ezt. Aki bajnok elkell ismerni. Ezt tettük tavaly. Jobb volt a real tavaly ennyi. Most mivagyunk jobbak. Egyébként örülnék ha hamar behúznánk a bajnoki címét. Akkor tartalékolhatnánk picit a többi kupára és helyet kaphatnának picit azok a játékosok akik kevesebbet játszottak eddig a La Ligában. Pedro, Sylvinho, Pinto, Jorquera, Sánchez, Gudjohnsen, HLEB, akár még Jeffren is bemutatkozhatna vagy Tiago, esetleg Gai, mint anno Messi, aki még a B csapat tagjaként gólt is lőtt az Albacete-nek a Ligában (asszem 2005?-ben)Ronal.10 írta:kicsit számolgattam.
Az jó. Rem nem a madrdiddal lesz, elég nagy pancser, real fan bírók vannak a ligában... Jó lenne végre egy tisztességes meccset ézni, tisztességes bíróval...Fernando írta:Szerintem Mejuto González után a legjobb spanyol bíró.Caesarka írta:A bíró aki a real-Barcát fogja vezetni, milyen? Remélem normális...
Szerintem Mejuto González után a legjobb spanyol bíró.Caesarka írta:A bíró aki a real-Barcát fogja vezetni, milyen? Remélem normális...
Jól emlékszem, hogy a őszi El Classicót is kihagyta sérülés miatt? Vagy csak perceket játszott emiatt? Nem sok vizet zavar, vele, vagy nélküle verjük meg a Madridotkabekabe írta:Akkor ellenünk sem játszik...Replay írta:Wesley Sneijderre négy-öt hét kihagyás vár, miután térdszallagszakadást szenvedett a Recreativo Huelva elleni spanyol bajnokin.
Annyira nm nagy érvágás. Tegnap sem kezdett.
Akkor ellenünk sem játszik...Replay írta:Wesley Sneijderre négy-öt hét kihagyás vár, miután térdszallagszakadást szenvedett a Recreativo Huelva elleni spanyol bajnokin.