2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ha valami nagyot tudna, azt nem nyilatkozná le. Sok nyilatkozatát olvastam már, bőven nem kell ténynek venni amit mond (ettől függetlenül ez igaz is lehet).Benga írta:Az olasz szövetségben az átigazolásokért felelős góré is. Valamit tudhat szerintem.
faithnomore írta:-BlancoMark- írta:
Enzo Bronzetti: "A Real Madridnak fontos döntés kell hoznia: Cesc vagy Xabi. Sokat fogunk hallani arról, hogy melyik lenne a jobb, de végül az egyikük Madridba igazol."
Szerintem nagyon jól járnának Xabi Alonsoval, elképesztően jó középpályás és lenne valaki aki irányítana is végre, nem ilyen össze-vissza játékot lehetne látni....bár az is igaz hogy Gutinak is megvannak a képességei az irányításra, de még milyen képességek, azonban társak nélkül ő sem tud nagyon mit tenni
Cesc-től az sem volt szimpatikus hogy elment az Arsenal-ba és itthagyta a Barcát, ha pedig még a madridba is igazolna.....![]()
Szerintem mindkettő teljesen abszurd!faithnomore írta:...
-BlancoMark- írta:
Enzo Bronzetti: "A Real Madridnak fontos döntés kell hoznia: Cesc vagy Xabi. Sokat fogunk hallani arról, hogy melyik lenne a jobb, de végül az egyikük Madridba igazol."
Részben igaza van, részben pedig csak leakarja venni a terhet a Chelsea válláról. Úgy állítja be a csapatát mintha tök esélytelenek lennének. Utálom az ilyesfajta nyilatkozatokat.barca007 írta:Lampard Keményet Nyilatkozot: http://barcadruker.gportal.hu/gindex.ph ... id=4998118
viszont ha szokás szerint nem lesz szerencsénk, és kikapunk esetleg a Sevillától és a Valenciától, a Madrid hazai pályán kerülhet elénk 3 ponttal,és nyerheti meg a bajnokságot.MR. TROMORT777 írta:Abban nagyon bízok, h mi oktatunk, de nem tom, h a real fog-e bukni, bár nagyon remélem, de szép volna egy bajnok avatás a real-barca meccsenScumy írta:
Ezt mondtam én is kb egy-másfél hete. Hogy egy ottani bajnokavatás egyenértékű (ha nem nagyobb) lenne számomra, mint egy sorfalállás
...Csak addig valaki üsse meg meg a Madridot, mi meg oktassunk...necces necces
Tudtommal Bronzetti ügynök.Többek között Ancelotti és Toni is az ő emberei.Persze nincs kizárva,h tévedek.MichaaBee írta:Bronzetti, mint milanos főmufti, honnan a 'túróból' tudná, hogy mi van a Reallal és CR-rel?![]()
Abban nagyon bízok, h mi oktatunk, de nem tom, h a real fog-e bukni, bár nagyon remélem, de szép volna egy bajnok avatás a real-barca meccsenScumy írta:Ronal.10 írta:kicsit számolgattam.
hozzuk a 3 pontot a Barca-sevilla, valencia-Barca-n és a real kikap real-getafe vagy a sevilla-real közül egyökbe akkor El Classico-t hoznunk kell 3 pontra és meccs végén bajnokavatás![]()
Jó lenne letudni Bl, kupadöntö elött a bajnokságot.
Bernabeuba sorfal állás matematikailag nem jöhet össze![]()
Ezt mondtam én is kb egy-másfél hete. Hogy egy ottani bajnokavatás egyenértékű (ha nem nagyobb) lenne számomra, mint egy sorfalállás
...Csak addig valaki üsse meg meg a Madridot, mi meg oktassunk...necces necces
Ronal.10 írta:kicsit számolgattam.
hozzuk a 3 pontot a Barca-sevilla, valencia-Barca-n és a real kikap real-getafe vagy a sevilla-real közül egyökbe akkor El Classico-t hoznunk kell 3 pontra és meccs végén bajnokavatás![]()
Én annyira nem érzem fontosnak ezt a sorfalállást. Most csak a bosszú miatt? Nemhiszem, hogy annyira megalázónak tekintik a real vagy a Barca játékosok a sorfalállást. Inkáb a szurkolók fujják föl ezt. Aki bajnok elkell ismerni. Ezt tettük tavaly. Jobb volt a real tavaly ennyi. Most mivagyunk jobbak. Egyébként örülnék ha hamar behúznánk a bajnoki címét. Akkor tartalékolhatnánk picit a többi kupára és helyet kaphatnának picit azok a játékosok akik kevesebbet játszottak eddig a La Ligában. Pedro, Sylvinho, Pinto, Jorquera, Sánchez, Gudjohnsen, HLEB, akár még Jeffren is bemutatkozhatna vagy Tiago, esetleg Gai, mint anno Messi, aki még a B csapat tagjaként gólt is lőtt az Albacete-nek a Ligában (asszem 2005?-ben)Ronal.10 írta:kicsit számolgattam.
Az jó. Rem nem a madrdiddal lesz, elég nagy pancser, real fan bírók vannak a ligában... Jó lenne végre egy tisztességes meccset ézni, tisztességes bíróval...Fernando írta:Szerintem Mejuto González után a legjobb spanyol bíró.Caesarka írta:A bíró aki a real-Barcát fogja vezetni, milyen? Remélem normális...
Szerintem Mejuto González után a legjobb spanyol bíró.Caesarka írta:A bíró aki a real-Barcát fogja vezetni, milyen? Remélem normális...
Jól emlékszem, hogy a őszi El Classicót is kihagyta sérülés miatt? Vagy csak perceket játszott emiatt? Nem sok vizet zavar, vele, vagy nélküle verjük meg a Madridotkabekabe írta:Akkor ellenünk sem játszik...Replay írta:Wesley Sneijderre négy-öt hét kihagyás vár, miután térdszallagszakadást szenvedett a Recreativo Huelva elleni spanyol bajnokin.
Annyira nm nagy érvágás. Tegnap sem kezdett.
Akkor ellenünk sem játszik...Replay írta:Wesley Sneijderre négy-öt hét kihagyás vár, miután térdszallagszakadást szenvedett a Recreativo Huelva elleni spanyol bajnokin.