La Liga / Copa del Rey
albin gyermekem gyönyörű akció végén
1:2

-
- Jugador del Barça
Góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
- ozsimiki
- Adminisztrátor
ezért nem nézem, bár máskor se nézném,ha mellette egy pool-arsenalt is nézhetek. de tudtam, h 0-1 után vmi hasonló lesz, 2.félidőben még szereznek kettőt és 3-1 lesz sajnos. pedig...Z.Chris írta:Real-Getafe: 1-1 Higuain 45+1
Óriási védelmi hiba!![]()

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Entrenador del Barça
Lol szegeny Ocio a Numancia-Bilbao meccsen rugott egy ongolt es 5 perc mulva kiallitottak.Ilyen sorsot. 

-
- Entrenador del Barça
VEzet a GETAAAAAAAAAAAFEEEEEEEE!!!!!!!!!

- Caesarka
- Jugador del Barça
faith, mindenki sajnálná. A vereség sosem könnyű... És sosem jó. De benne van a pakliban, de én hiszem, hogy ez a keret meg tudja csinálni!

CSAK A BARÇAAA!!!

Glori glori FC Barcelooona, glori glori FC Barcelooona, glori glori FC Barcelooona and the Catalans go marching on on on!!!

- faithnomore
- Entrenador del Barça
engem nem is érdekel a sorfal...persze tényleg nagyon kellemetlen volt tavaly, de elmúlt, átéltük, egyébként se állnának mert tényleg csak a bajnokcsapat otthonában szoktak de szerintem elég nagy fricska lenne a madrid számára a triplázás is, ami tényleg nem könnyű, tényleg a legnehezebb része jön a bajnokságnak attól tartok hogy csak 2 kupa lesz meg sajnos....mindegyiket sajnálnám
bajnokságot azért mert egyértelműen megérdemeljük, nagyon rossz lenne hogy a madrid ilyen játékokkal megnyerné sorozatban harmadjára
bl-ért is nagyon fájna a szívem, mert ezt talán még jobban megérdemelnénk európa legszebb, leggyorsabb és legdinamikusabb focijával
kupát pedig azért is sajnálnám mert akik ott lehetőséget kapnak nagyon le lennének törve az biztos
bajnokságot azért mert egyértelműen megérdemeljük, nagyon rossz lenne hogy a madrid ilyen játékokkal megnyerné sorozatban harmadjára
bl-ért is nagyon fájna a szívem, mert ezt talán még jobban megérdemelnénk európa legszebb, leggyorsabb és legdinamikusabb focijával
kupát pedig azért is sajnálnám mert akik ott lehetőséget kapnak nagyon le lennének törve az biztos
-
- Entrenador del Barça
Head to head:
Real Madrid 3 victories
Getafe C.F 4 victories
Draws 2
Biztato
Real Madrid 3 victories
Getafe C.F 4 victories
Draws 2

De arra még van esély, hogy a Bernabéuban, teltház előtt ünnepeljük a bajnoki címet!cps46 írta:De nagyon rá vagytok állva erre a sorfalra. Nekem egyelőre nem úgy tűnik, hogy megnyertük volna a bajnokságot. Amúgy sorfalat nem a Barça vagy Madrid áll, hanem a friss bajnok aktuális ellenfele. Ahhoz, hogy a Madrid sorfalat álljon nekünk, minimum 16 pontos előny kellene 3 forduló múlva. Ez sajnos már matematikailag sem lehetséges, úgyhogy jobb ha lemondtok róla.

Sanama! Ott a pont.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
-
- Entrenador del Barça
Sanama: ott a pont. Nem kell, hogy nekünk bárki sorfalat álljon. Ha megnyerjük a bajnokságot a real előtt és még ráadásnak a BL-t, no meg a kupát is behúzzuk azzal jobban aláznánk a margitot mint 10 sorfallal.
VISCA EL BARCA!
-
- Entrenador del Barça
De nagyon rá vagytok állva erre a sorfalra. Nekem egyelőre nem úgy tűnik, hogy megnyertük volna a bajnokságot. Amúgy sorfalat nem a Barça vagy Madrid áll, hanem a friss bajnok aktuális ellenfele. Ahhoz, hogy a Madrid sorfalat álljon nekünk, minimum 16 pontos előny kellene 3 forduló múlva. Ez sajnos már matematikailag sem lehetséges, úgyhogy jobb ha lemondtok róla.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
Hát amugy,én úgy vagyok vele,hogy ilyen hosszu sikertelenség után én szimplán annak is nagyon örülök,ha megnyerjük a bajnokságot mindenféle sorfal nélkül.
Ha meg még a BL-t is,akkor eszméletlenül örülnék
Nemhiszem,hogy az a lényeg,hogy lesz-e sorfal,vagy sem,hanem lesz-e győzelem,vagy sem.
Ha meg még a BL-t is,akkor eszméletlenül örülnék

Nemhiszem,hogy az a lényeg,hogy lesz-e sorfal,vagy sem,hanem lesz-e győzelem,vagy sem.
- ab1daL
- Director del Fútbol
Azért lehetett látni elég keményen az érzéseket a fiuk arcán ( gondolok itt ránk, a Barcara).
Abidal jol megoldotta feladatát. D:D: Gago meg egyértelműen oda nézett Messire mosolyogva és elrántotta a fejét->egyértelműen lenézte. Majd remélem amire a Bernabeuba megyunk sorfalat fognak nekünk állni, aztán remélem Dani Alves kicsit körbe röhögi a bagázst. :DDD Persze nem akarok elhamarkodni semmit, csak ez a video kihozta belőlem ezt az ellenszenvet ezek ellen a madridista gyerekek ellen.

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- Danka00792
- Director del Fútbol
Sokan ugy látják, hogy lenézi Messi-t. De szerintem egyáltalán nem volt semmi ilyesmi.Sanama írta:Gago mit csinált ott? MIért karikázták be?
Gago mit csinált ott? MIért karikázták be?Danka00792 írta:http://www.youtube.com/watch?v=dYL3h649 ... re=relatedMR. TROMORT írta:off:boccs, de mit értetek "sorfalálláson"???
Ezt.

- Danka00792
- Director del Fútbol
http://www.youtube.com/watch?v=dYL3h649 ... re=relatedMR. TROMORT írta:off:boccs, de mit értetek "sorfalálláson"???
Ezt.