Alexander Hleb

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.04.23. 00:03:52

Arshavinnal kapcsban írom amit:

Zenitben kiválóan focizott, pont.

Arsenalba remekül beilleszkedett,és kiválóan focizik, pont.

Spanyolországban nem tudhatjuk mire képes, és mennyi lehetőséget kapna nálunk, pont.

Hleb Arsenalban kiválóan focizott, pont.

Hleb Barelonában sajnos nem focizik kiválóan, akkor amikor lehetőséget kap, pont.

ezek tények, ezek alapján senki se mondja már biztosra,h Arshavin azért mert ott ahol Hleb is remekelt, remekel, ebből az derül ki,hogy itt is remekelne? nem következik ebből semmi sem egyenesen arányosan.

Tamás! attól még gondolhatták páran, hogy jó lesz ő ide, mert remek volt az Arsenalban, ki vitatkozik most azon,h itt nem az? én is látom, nem csak te meg dani.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2009.04.23. 00:04:56-kor.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Cali
Entrenador del Barça

2009.04.23. 00:02:42

Nem tartozom én sem azok közé, akik bírálni szokták. Sőt, eddig én meg se szólaltam vele kapcsolatban, sem mellette, sem ellene. De most nekem is szemet ütött, hogy köze nincs a barca játékához. Egy értékelhető momentuma nem volt a meccsen.
Ettől függetlenül sajnálom kicsit a srácot, mert nagyon szimpatikus, de semmi haszna nincs a csapatban. Nyáron mehetne olyan zsíros összegért, mint amennyiért megvették tavaly.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.04.23. 00:00:29

TZS írta:Persze utólag mindenki nagyon okos tud lenni.....
Nyilván így nem is olyan nehéz, hogy ki és miért kellene ide-oda!
Bocsi, ha visszaolvasol Hleb témában, én már akkor ezen a véleményen voltam, mikor először felmerült a neve. Következetesen állítom, hogy nem való ebbe a csapatba, nem éri el a Barca szintjét, nem tudja felvenni a Csapat ritmusát.

Egyértelműen rossz vétel volt. Ma is rossz megoldások tömkelegét láthattuk tőle. Az egyetlen értékelhető mozzanata a 90. percben volt, mikor a sevillai játékos elől kirúgta a labdát a kapu előtt. Semmi több. Ez édeskevés.

Szerintem.

Miki!
Mi alapján hihettük?
Én nem hittem, egy pillanatig sem. Soha, semmikor, és eddigi teljesítménye pl. Danit és engem igazol. Sajnálom, de ez az igazság.
Az Arsenalban kiválóan játszott? A Barca szempontjából, az idei teljesítménye szempontjából ez irreleváns - legalábbis a számomra. Nem érdekel, egy ezredrangú mellékzönge. Engem ez nem érdekel, hisz semmilyen hasznunk nincs belőle.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Varga Tamás 2009.04.23. 00:06:55-kor.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.04.22. 23:59:50

De Arshavin ki helyett állta volna meg a helyét itt?
ennyi, itt a pont!

Amikor leigazoltuk, teljesen jogosan hihettük, hogy jó lesz itt, mivel a PLben ő is király volt. Arshavin is jó, de ő IS A PLBEN, nem a PDben. semmi sem garantálja,h itt jobban tolná, ugyanennyi lehetőséggel mint Hleb.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
gekkodan
Director del Fútbol

2009.04.22. 23:59:33

Ha visszakeresed a topicot nyárig, akkor láthatod, hogy az eleje óta nem értem mi a rákot keres itt / miért vettük meg / hova való és egyebek.

Kövér nulla a gyerek teljesítménye, ma is kapott 30 percet, ezalatt kirúgta a labdát a stadionból 7 méterről, volt 3 jó passza, 10 mp fáziskéséssel vette át a labdákat és volt 2 szabálytalansága, ja és egy mentése olyan szituban, ahonnan a járókeretes mozgássérült is kiszedi, úgy, hogy 4-en tolják a labda irányába.

Hagyjuk már emberek. Jó lesz neki németben, ott legalább van miből kitűnni.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
kristop
Entrenador del Barça

2009.04.22. 23:59:00

gekkodan írta: Arshavin helyett. A ruszki meg lazán felvette a PL tempoját és tegnap épp 4 gólt vágott. Bárki bármit mondd, klasszisokkal jobb játékos és itt is megállta volna a helyét.
megint csak azt tudom mondani, h hol állta volna meg a helyét? nem tudott volna a csapatba se kerülni, és ennyi játéklehetőséggel szerintem ő se tudta volna felvenni a ritmust. azt mondom, h Arshavin jó helyen van, Hleb kevésbe. nem az a tipikus becseréljük és lendületet visz játékba ember. jól cselez, de lassú és nem elég robbanékony hozzá.
TZS
Capitá del Barça

2009.04.22. 23:57:22

Persze utólag mindenki nagyon okos tud lenni.....

De Arshavin ki helyett állta volna meg a helyét itt?
Kép
„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
gekkodan
Director del Fútbol

2009.04.22. 23:50:54

miihii írta:Amennyiben valós a BM érdeklődése,akkor mindenképpen bele kell vonni a Ribérys transzferbe (amennyiben ez is komoly lehet...).Szívfájdalom nélkül elengedném,nincs vele előrébb a csapatunk.Így legalább lefaragna vmit Franck vételárából,szal kicsi hasznunk lenne belőle.Ha már kiszórtunk érte 17 métert (potyára) :oops:
Arshavin helyett. A ruszki meg lazán felvette a PL tempoját és tegnap épp 4 gólt vágott. Bárki bármit mondd, klasszisokkal jobb játékos és itt is megállta volna a helyét.

Yaya Touré - a szikla.

miihii
KHAL

2009.04.22. 23:47:01

Amennyiben valós a BM érdeklődése,akkor mindenképpen bele kell vonni a Ribérys transzferbe (amennyiben ez is komoly lehet...).Szívfájdalom nélkül elengedném,nincs vele előrébb a csapatunk.Így legalább lefaragna vmit Franck vételárából,szal kicsi hasznunk lenne belőle.Ha már kiszórtunk érte 17 métert (potyára) :oops:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
fcjoc
Entrenador del Barça

2009.04.22. 23:42:22

továbbra is tartom azt a véleményem, hogy nem ide való! mehet ahogy jött. köszönjük. arshavin nem kellett :D
gekkodan
Director del Fútbol

2009.04.22. 23:41:34

De nem is passzolnak neki nagyon, szóval a srácok is éreznek valamit :wink:

A legjobb kép az volt, amikor a gyerek átszaladt a túlszélre, hogy adjanak neki lasztit, erre befordították a játékot a srác helyére. Nem volt levágós :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gekkodan 2009.04.22. 23:46:50-kor.

Yaya Touré - a szikla.

Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.04.22. 23:36:53

Egy 17 millió eurót érő középpályástól - szerintem - elvárható lenne, hogy 10 méterről legalább találja el a félig üres kaput...amikor a kapus fekszik. :roll:

Meg előtte, amikor a forintos labdát úgy sikerült átvennie, hogy az 3-4 méterre gurult tőle... :roll:

Pár perc ide, kevés játék oda, ezek a futball alapjait jelentő momentumok.

A belarusz traktor kevés ide, nagyon kevés.

Sajnálom, ha valakit megbántottam volna ezzel a hsz-szel, de továbbra is ez a véleményem. Ez ma újra megerősítést nyert nálam.
Kép
Leomessi14
Entrenador del Barça

2009.04.20. 21:20:51

albicelesteX írta:Tény, hogy keveset játszott!De az is tény, hogy akik miatt padozik lényegesen jobb játékosok és hogy kevés lehetőséget kap valószínű Pep jobban látja, hogy mit mutat az edzéseken csak jobban mint itt egy két Hleb szurkoló!Én is azon a véleményen vagyok, hogy mars van neki a nyáron!Mindegy hova!Csak itt ne maradjon!
Ugy hallottam hogy erdeklodik a Bayern iranta.
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.04.20. 21:01:12

albicelesteX írta:Tény, hogy keveset játszott!De az is tény, hogy akik miatt padozik lényegesen jobb játékosok és hogy kevés lehetőséget kap valószínű Pep jobban látja, hogy mit mutat az edzéseken csak jobban mint itt egy két Hleb szurkoló!Én is azon a véleményen vagyok, hogy mars van neki a nyáron!Mindegy hova!Csak itt ne maradjon!
Akkor biztos nem találja el a labdát sem edzésen, azért játszik ennyire keveset. + igaz Krkicre meg Caceresre is.
albicelesteX
A Vadász

2009.04.19. 13:16:16

Tény, hogy keveset játszott!De az is tény, hogy akik miatt padozik lényegesen jobb játékosok és hogy kevés lehetőséget kap valószínű Pep jobban látja, hogy mit mutat az edzéseken csak jobban mint itt egy két Hleb szurkoló!Én is azon a véleményen vagyok, hogy mars van neki a nyáron!Mindegy hova!Csak itt ne maradjon!
Kép
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.04.18. 23:53:01

Nem tudom, hogy mi lesz vele....az egészbe csak az idegesít a legjobban, hogy nem is nagyon kap játéklehetőséget....úgy meg nehéz bizonyítani...vagy ha igen akkor kap ilyen 5-10 perceket...vagy kupa meccsen egy mondhatni "B" csapattal felállva.

Henrynak is kellett 1 év mire beleszokott a játékunkba....s ő majdnem mindig játszott...megkapta a bizalmat...

Nagyon remélem, hogy nem fogjuk eladni nyáron...főleg nem a Bayernnek....ha jövőre se fog mutatni semmit (azért kicsit több lehetőség kell majd adni neki) akkor én is azt mondom, hogy nem volt jó vétel...

Lehet, hogy elfogult vok (sőt valamennyire biztosan is) de egy kicsit több játéklehetőséget is kaphatna KÖZÉPPÁLYÁN :!: :!:
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
gekkodan
Director del Fútbol

2009.04.18. 11:17:55

soadroli írta:Miért nincs a keretben? :shock:
Gondolom azért, mert idén nem az a jellemző, hogy játszana. Sajnos rossz vétel volt, remélem megy a Bayernbe nyáron, az legalább fekszik neki és vinnék is.

Ide nem kell, mert kövér nulla a teljesítménye.

Yaya Touré - a szikla.

soadroli
Llegenda del Barça

2009.04.18. 11:11:21

Miért nincs a keretben? :shock:
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.04.11. 23:15:33

Sztem meg ahhoz képest, ahány percet kapott nagyon is jó volt :!:
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2009.04.11. 22:39:05

Hány meccs után kapott végre lehetőséget? No, mind1. Kapott ma negyed órát, amin sztem odatette magát, élt a lehetőséggel, látszott rajta a "kis" meccshiány, de szerintem nem volt rossz. Ilyen meccseken bőven kezdő lehetne. :?
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.04.11. 22:36:48

ge3yra írta:ma h játszott hleb?sajna nem láttam meccset de ha jól tudom 15 percet játszott kb.
Háát..volt egy szép köténye...de nem mentünk sokra vele...meg volt egy jó passza Keitának...szntem nem volt olyan rossz...nem lógott ki....viszont akikkel eddig beszéltem a meccsről azok mind azt mondják, hogy kevés volt.
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
ge3yra
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.04.11. 22:25:01

ma h játszott hleb?sajna nem láttam meccset de ha jól tudom 15 percet játszott kb.
danko94
Entrenador del Barça

2009.04.11. 13:04:14

noname írta:...
Hsz ed minden szavával egyet értek!!!! De még annyit hozzátennék, hogy a Barca szélsőinek általában gólerősnek kell lenni(Henry;R10;Messi;Giuly), viszont Hleb nm az, szoval sztem az ő helye a kp-n lenne, ahogy már említettem este megnézném Xavi mellett mire lenne képes. Jah és úgy elég nehéz beilleszkedni, ha nm játszol. Henry nak másfél év kellett úgy h szinte végig kezdő volt szr játékkal is, míg Hleb 5-10 percet kap havonta és ráadásul akk már a társak fáradtak, ha meg jáccik akk olyan társakkal mint Sergio,Pedro vagy Bojan akik azért nm Xavi,Messi,Eto'o... :roll: :roll:
noname
Llegenda del Barça

2009.04.11. 12:37:32

Hát ha továbbra is erőltetik h szélső-támadó poszton játsszon, akkor nem tud majd bizonyítani.Henrynak s nagyon sok idő kellett a beilleszkedéshez(mostanában végre jól játszik, már vagy 2 hónapja nem írtam rá semmi rosszat, szóal így tovább): 1 évig egy nagy 0 volt, utána fél év alatt szép lassan belejött.Mindez úhgy, hogy az Arsenalba azért annyira nem különbözött a feladatköre, annyi különbség h itt az ideje kétharmadát tölti szélen, egyharmadát pedig középtájt, addig egy az Arsenalban inkább fordítva volt, középül játszottt, de gyakran szélen indult meg. Hlbenek nem lesz elég még 1,5 év se hogy beilleszkedjen.Szóal az ő helyzetére 2 megoldást látok:
1. nyáron elmegy. Van egy Pedronk, aki ha többet játszik, szokja a légkört, szélen megy annyira mint Hleb.
2. Visszamegy kp-ra. Jelenleg kp-re van Toure-Xavi-Iniesta. Keita ha bejön, a támadásokat nem pörgeti fel, de védekezésben olyat nyújt mint Toure. Sergi pedig támadásban jobb mint Keita, védekezésben pedig hasonló, ráadásul a technikája miatt ha előnyben vagyunk, remekül tartja a labdát, kicsalja a sárgákat. Ellenben Guddy támadásban nem nagy szám, védekezésben pedig semmit se ér, nem véletlenül akkor játszott, amikor Pep a többieket pihentette, vagy sérülések idején. Visszatérve a lényegre: Hleb egy Guddy-féle poszton valszeg nagyon jól érezné magát.

Más lehetőséget nemigazán látok.
A Fifa egy szégyen
bali 15
Director del Fútbol

2009.04.11. 12:36:08

Barcaádám írta:Szerintem nagy kár lenne Hlebet eldobni..azért mert láttam az arsenalba játszani és nagyon jó játékos!még sokoldalú is mondhatni széleken bevethető de középen az igazi!Nagyon jó passzokat tud adni..csak az a kár h a Barcelonában eddig össz vissz 2x volt olyan hogy alkotott vami szépet..(1 gólpassza van..)sztem meccsrutinra lenne szüksége!kapna 1 meccssorozatot ahol legalább 2 meccset végig játszana, és csereként sem 5-10 perceket kapna!
Ne vessük el ilyen hamar adjuk neki esélyt..Mondjuk ezt Pep dönti el..
Egyetértek Hleb nagyon jó játékos. Csak sajnos labdába sem rúghat Ini és Xavi mellett.
Lezárt