Egyáltalán nem értek Veled egyet.
Egyrészt nekem senki nem bizonyítja be, hogy technikai képzettség terén nem illik ide. Láttam elég Arsenal meccset, a támadások nagy része szépen átfolyt rajta, nem lehet igaz, hogy nincs esze ehhez a stílushoz.
Másrészt - mint már írtam - sehol nem vállt be az első évében. El kell fogadni, hogy mentálisan kevésbé erős, szoknia kell a környezetet. Ha pedig valaki mentálisan gyenge, nem fogja észrevenni a legjobb passzt, a jó lövőhelyzetet

a társak és az edző kevésbé bíznak benne

még inkább rosszul fog játszani.
Eljön egy teljesen új helyre, alapemberből csere, majd egyre inkább kiegészítő ember lesz, csak akkor bíznak benne, ha már eldőlt a meccs, vagy még akkor sem. Nem csodálom, hogy nincs önbizalma, nincs ott fejben és gyengén játszik. Tavaly hallgattam meg egy sportpszichológus előadását, kb. ilyesmikről beszélt. Ha fejben nincs ott az ember, a legnagyobb játékosból is lehet egy középszerű valaki.
Harmadrészt hiába játszhatnának az eldőlt meccs miatt, Cacerest se nagyon erőlteti, de még Bojan is csak ritkán kap szerepet.
És természetesen sehol nem kérdőjeleztem meg Pep döntéseit, én azt kérdőjelezem meg, hogy el kell-e zavarni egy év után, vagy sem.
szerk.:
cps46 írta:ui: 32 meccs/81 pont/92 gól és mi nekiállunk játékosokat fikázni.

...