Samuel Eto'o #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
kanty
Llegenda del Barça

2009.04.26. 11:38:49

torotam írta:Én úgy gondolom, hogy Eto'o eddigi teljesítménye minimum annyit megér, hogy a gyengébb meccseit elnézzük neki.
Látszik rajta, hogy mindent megtesz a csapatért, hajt, küzd, és mindig a legjobbra törekszik. Most kicsit beszürkült, de ettől még ő Eto'o, aki olyan sok szép pillanatot szerzett már nekünk!
Teljesen 1et értek veled :!: Azért mert 2-3 mecsen nem játszott a legjobban még nem kell temetni.amikor sorra lövi a golokat akkor senki se mondja, h nem eleg kreativ, zavarja a többieket az összjátékban..........stb.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Mosquito

2009.04.26. 00:05:50

Szezon végére sajnos mindig "elfárad". Mezőnyben jó, de a csatárteljesítménye nagyon visszaesett. Alig kerül helyzetbe, de ebben a társak is nyakig benne vannak.
Stelios
Jugador del Barça

2009.04.25. 23:10:04

Ma is egy nagy nulla. Bezzeg majd a végén Bojan kap 3 percet... :oops:
torotam
Jugador d'estrella

2009.04.24. 17:02:31

Én úgy gondolom, hogy Eto'o eddigi teljesítménye minimum annyit megér, hogy a gyengébb meccseit elnézzük neki.
Látszik rajta, hogy mindent megtesz a csapatért, hajt, küzd, és mindig a legjobbra törekszik. Most kicsit beszürkült, de ettől még ő Eto'o, aki olyan sok szép pillanatot szerzett már nekünk!
Visca el BARCA!
OvaMind
Jugador d'estrella

2009.04.24. 13:31:34

Szerintem a fontos pillanatokban be szokta lőni a ziccereket. Tény, hogy győzelem tudatában már kihagy a koncentrációja sokszor.

Amíg viszont csak + 4-nél látok luftot tőle, addig nincs vele baj.
TZS
Capitá del Barça

2009.04.23. 23:48:57

Nem kell ide semmiféle rágcsálósdi, csak megjegyezték (marci6p :twisted: ) hogy kissé visszaesett és ennyi... Meg Eto'o-nak eleve nincs is annyi "ellenséges" szimpatizánsa, akik hosszasan elemezgetnék, kritizálnák teljesítményét.
Kép
„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
marci6p
Jugador del Barça

2009.04.23. 23:38:36

miihii írta:Mire úgy tűnik,nagynehezen elcsitultak a kedélyek Henry topicjában,és végre mindenki nagyjából közös nevezőre jutott,most folytatódik itt tovább?
Kábé ugyanezen dolgok miatt ment a diskurzus odaát:elég e ennyi tőle,vagy nem?Ott is volt,aki szerint Tititől kevés az,amit mutatott a szélen,volt aki szerint nagyon jól tolta (tolja :wink: ).Mostanra eljutottunk oda,h elég meggyőző a játéka ahhoz,h mindenki minimum elfogadja a személyét ott.
Nem sokkal ezelőttig Samunkkal minden rendben volt,hisz' termeli a gólokat,hasznosan játszott (játszik :wink: ).Most meg hirtelen már annyira nem is okés a gyerek,gólok ide v oda.
Mindig kell találni vkit? :D

Hosszú szezon lesz ez még az Eto'o topicnak,ha elkezdődik a "rágcsálás" :twisted: :lol:
Szerintem a kettejük helyzete össze sem hasonlítható, mármint rágcsálás téma alapján. Eto'o a posztján nyomja, csak kicsit visszaesett ennyi.
(De ilyen visszaesett formában is képes 27 gólt lőni.)
Nincs itt semmi nézeteltérés, mindenki látja, hogy formán kívül van egy kicsit, lehet az átigazolási pletykák zavarták meg, vagy a teher, habár ez utóbbit nehezen hiszem.
miihii
KHAL

2009.04.23. 22:20:30

Mire úgy tűnik,nagynehezen elcsitultak a kedélyek Henry topicjában,és végre mindenki nagyjából közös nevezőre jutott,most folytatódik itt tovább?
Kábé ugyanezen dolgok miatt ment a diskurzus odaát:elég e ennyi tőle,vagy nem?Ott is volt,aki szerint Tititől kevés az,amit mutatott a szélen,volt aki szerint nagyon jól tolta (tolja :wink: ).Mostanra eljutottunk oda,h elég meggyőző a játéka ahhoz,h mindenki minimum elfogadja a személyét ott.
Nem sokkal ezelőttig Samunkkal minden rendben volt,hisz' termeli a gólokat,hasznosan játszott (játszik :wink: ).Most meg hirtelen már annyira nem is okés a gyerek,gólok ide v oda.
Mindig kell találni vkit? :D

Hosszú szezon lesz ez még az Eto'o topicnak,ha elkezdődik a "rágcsálás" :twisted: :lol:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.04.23. 18:11:36

Stelios írta:
atek írta:az elmúlt 3-4 meccsen, Eto'o óriási alázattal játszott, ment, hajtott, küzdött, elérte az elérhetetlen labdákat,, megjátszotta őket, és gólt is lőtt! Kell ennél több? Úgy érzem kezd ismét önmaga lenni!
Az elmúlt 3-4 meccsen Eto'o hihetetlenül gyengén játszott, és mindössze egy gólt sikerült nagy nehezen bekotornia. Pontatlan volt, egyáltalán nem harcolt a labdákért. Ennél több kell.
Sajnos szerintem sem találja magát. :( Attól függetlenül egyáltalán nem haszontalan a játéka, még ha önmaga egy pontatlan is, amikor labdát kap. De sokszor tényleg jelentősen zavarja a védőt, meg támadásokban a helyezkedésével, meg a puszta jelenlétével bajt okozhat, mert elviheti a védőt, így teret nyitva a másik támadónak. Amikor a tridente játszik, akkor épp ezért olyan nagyon hatékonyak. Az összes széthúzza a pályát és nagyon érzik egymást, így teremtve olyan helyzeteket, amikor már csak üres kapuba kell begurítani a labdát :D
Stelios
Jugador del Barça

2009.04.23. 17:38:06

atek írta:az elmúlt 3-4 meccsen, Eto'o óriási alázattal játszott, ment, hajtott, küzdött, elérte az elérhetetlen labdákat,, megjátszotta őket, és gólt is lőtt! Kell ennél több? Úgy érzem kezd ismét önmaga lenni!
Az elmúlt 3-4 meccsen Eto'o hihetetlenül gyengén játszott, és mindössze egy gólt sikerült nagy nehezen bekotornia. Pontatlan volt, egyáltalán nem harcolt a labdákért. Ennél több kell.
marci6p
Jugador del Barça

2009.04.23. 17:14:08

De jó lenne, ha megértenétek a véleményem mondanivalóját.
akkor röviden tömören:
Zseniális mennyi gólt lő, annyi a problémám, hogy nem azt hozza amit eddig, nem úgy focizik, amit megszoktam tőle. Formahanyatlás. Én is remélem mihamarabb feltámad, de nem fogok egy jó magas diófát keresni, ha jó áron eladjuk a nyáron, mert biztos vagyok benne, hogy tökéletesen pótolná a vezetőség.
Meghajlok én is a rúgott(rúgatott) góljainak a mennyisége előtt és véletlenül.
És igen, nekem nem elég, hogy valaki csak belője a labdát, amit odagurítanak neki az üres kapuba (főleg nem akkora fizuért).
Ebben biztosan közre játszik a taktika (tuti), a mezőnymunkájával semmi baj, sőt imádom, hogy kergeti a lasztit és a védőket, meg visszajön védekezni és labdát elkérni.
Összegezve, annyi a bajom, hogy keveset villant :wink: , vagyis nem nagyon sül el neki, de mindenki tudja, hogy képes rá és újra bizonyítani is fog.
Én is úgy gondolom, hogy világklasszis támadó, és ismétlem, ZSENIÁLIS a gól/meccs mutatója, de...........([([([([(biztosan közre játszik, hogy a Ronaldo, Patrick Kluivert, Henry a kedvenc támadóim és a kedvenc stílust is ők testesítik meg, régen Samu is olyan volt.)])])])
kanty
Llegenda del Barça

2009.04.23. 16:58:08

marci6p írta:
fir3bird írta:
marci6p írta:ÁÁÁÁÁÁÁÁ Nem akarom, hogy Eto'o legyen az új van Nisti, remélem mihamarabb visszatalál arra a gólvágó útra, ahol cselezett és meg tudta oldani a szituációkat. Kívánom neki, hogy legyen arany csukája, de ha nem tud újra felpörögni és azt hozni amit tud, felőlem mehet a nyáron.
neked nem elég, hogy 30 meccsen rúgott 27 gólt? :mrgreen:
Mint írtam is, remélem nyeri a csukát. Szép mutató az a 30/27, csak a van Nistis megoldásokat nem csípem, azaz jó hogy odaér, de szinte csak úgy tudja betenni, már, ha sikerül neki. Azt szeretném, hogy újra sziporkázzon, ne csak bekotorja a zsugát. Az hiányzik, hogy nem magabiztos és nem tudja azt hozni amit tud.
A teljesítménye előtt meghajlok, de több ziccert ne b*szon el, mert azért a csapat is fizethet a következő meccseken, nem csak ő egy nyamvadt díjjal.
Érdelekes felfogás a tied, nem mind1, h milyen golokat lő ?! a lényeg az, h GOOL.27 gol az nem sziporkázás ?! a jelenleg a leggolerősebb csatár Europában. mi kell(kellene) még?

Gratulálok Eto'o-nak!!!!!!!!!!csak igy tovább !!!!!
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
atek
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.04.23. 12:47:19

az elmúlt 3-4 meccsen, Eto'o óriási alázattal játszott, ment, hajtott, küzdött, elérte az elérhetetlen labdákat,, megjátszotta őket, és gólt is lőtt! Kell ennél több? Úgy érzem kezd ismét önmaga lenni!
different day, same wasted!
live fast, skate faster!
szajko
Director del Fútbol

2009.04.23. 12:20:40

Eto'o 27
Villa 25

Én nem félek. Villának a nagy csapatok ellen nem megy. Eto'onak meg épp ellenkezőleg asszem. Vagy tévedek?:D
régész
Jugador del Barça

2009.04.23. 11:21:09

Villa 24 gólnál jár, nem? A hétvégén volt 22, és tegnap +2, az nálam 24. ja, amugy ő lövi a csapati tizieit is.
westerngom
Entrenador del Barça

2009.04.23. 11:02:43

marci6p írta:ÁÁÁÁÁÁÁÁ Nem akarom, hogy Eto'o legyen az új van Nisti, remélem mihamarabb visszatalál arra a gólvágó útra, ahol cselezett és meg tudta oldani a szituációkat. Kívánom neki, hogy legyen arany csukája, de ha nem tud újra felpörögni és azt hozni amit tud, felőlem mehet a nyáron.
- khmmm...., még jó hogy csak szerinted mehet a nyáron, ha.....!
Én elégedett vagyok amilyen mennyiségben termeli a gólokat, ha lecsúszik az arany cipőről, azt magának köszönheti, DE! azért túlzásokba talán ne essünk.
Jelenleg talán a világ legjobb 9-ese - még így formán kívül is -, szóval több tiszteletet! Aki nézte a meccset, az látta, hogy végig darált küzdött,...... így és ennyi sikerült! Én azt mondom köszönöm Samu!
Mindezek mellet azt meg kell jegyezi, hogy a meccs embere toronymagasan, vitathatatlanul Ini volt.
marci6p
Jugador del Barça

2009.04.23. 11:02:09

fir3bird írta:
Mint írtam is, remélem nyeri a csukát. Szép mutató az a 30/27, csak a van Nistis megoldásokat nem csípem, azaz jó hogy odaér, de szinte csak úgy tudja betenni, már, ha sikerül neki. Azt szeretném, hogy újra sziporkázzon, ne csak bekotorja a zsugát. Az hiányzik, hogy nem magabiztos és nem tudja azt hozni amit tud.
A teljesítménye előtt meghajlok, de több ziccert ne b*szon el, mert azért a csapat is fizethet a következő meccseken, nem csak ő egy nyamvadt díjjal.
menczel
Entrenador del Barça

2009.04.23. 10:42:08

deja vum van. ha megint előfordul az mint anno mikor forlán beelőzte csak magát okolhatja. 2 tiszta ziccert hibázott a gólján kivül...
értem én hogy 30 meccs 27 gól de ezzel illene nyerni is a végén
fir3bird
Entrenador del Barça

2009.04.23. 00:27:37

Capon
Llegenda del Barça

2009.04.23. 00:26:46

Szerintem a mostani gólja teljesen tükrözi a mostani formáját. Szinte tök üres kapuval szemben nemtom hány méterről úgy megy be a labda, hogy a kapus odaér. Bemenni bemegy a labda de ez sem akar olyan egszerűen összejönni.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.04.23. 00:23:49

Mikaos írta:1. Amikor egyből ellőtte a labdát, gól lett.
2. Amikor átvette (holott ellőhette volna egyből), az nem lett gól. 2-szer is volt ilyen.
Mi a tanulság ? :) (költői kérdés)
az 1.ponthoz annyit,h a végén nem lett volna jó döntés ha egyből lövi szntem, de nem is ez volt a megoldás, hogy 3-4 szer odébb húzza ,aztán visszaér a védő és blokkol... egy testcsellel megoldhatta volna,és kész. sebaj, szurkolok neki,h legyen meg az aranycipő, és hogy fontosabb pillanatokban OLDJA MEG AZ ILYEN ZICCEREKET!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Mikaos
Director del Fútbol

2009.04.23. 00:18:10

1. Amikor egyből ellőtte a labdát, gól lett.
2. Amikor átvette (holott ellőhette volna egyből), az nem lett gól. 2-szer is volt ilyen.
Mi a tanulság ? :) (költői kérdés)
barca99
Llegenda del Barça

2009.04.23. 00:10:14

Azt hittem egyedül leszek ezzel a véleménnyel... :) Szerintem is nagyon sokszor választja a rosszabb megoldást. Feltűnően sokszor. De azért ma is volt egyszer jó helyen, legközelebb talán jobban dönt majd.
marci6p
Jugador del Barça

2009.04.23. 00:08:35

ÁÁÁÁÁÁÁÁ Nem akarom, hogy Eto'o legyen az új van Nisti, remélem mihamarabb visszatalál arra a gólvágó útra, ahol cselezett és meg tudta oldani a szituációkat. Kívánom neki, hogy legyen arany csukája, de ha nem tud újra felpörögni és azt hozni amit tud, felőlem mehet a nyáron.
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.04.23. 00:02:02

Szerintem egyértelmű, hogy fejben nem túl erős a srác. Általában az olyan helyzetekben dönt jól, ahol nincs ideje agyalni sokat. Nem hiába bizonytalan a tiziknél is (lásd Real ellen). Engem kifejezetten zavart a mai játéka (a gólja ellenére, amit majdnem kihagyott), pedig nem szokásom kritizálni.
Lezárt