Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Teljesen 1et értek veledtorotam írta:Én úgy gondolom, hogy Eto'o eddigi teljesítménye minimum annyit megér, hogy a gyengébb meccseit elnézzük neki.
Látszik rajta, hogy mindent megtesz a csapatért, hajt, küzd, és mindig a legjobbra törekszik. Most kicsit beszürkült, de ettől még ő Eto'o, aki olyan sok szép pillanatot szerzett már nekünk!
Szerintem a kettejük helyzete össze sem hasonlítható, mármint rágcsálás téma alapján. Eto'o a posztján nyomja, csak kicsit visszaesett ennyi.miihii írta:Mire úgy tűnik,nagynehezen elcsitultak a kedélyek Henry topicjában,és végre mindenki nagyjából közös nevezőre jutott,most folytatódik itt tovább?
Kábé ugyanezen dolgok miatt ment a diskurzus odaát:elég e ennyi tőle,vagy nem?Ott is volt,aki szerint Tititől kevés az,amit mutatott a szélen,volt aki szerint nagyon jól tolta (tolja).Mostanra eljutottunk oda,h elég meggyőző a játéka ahhoz,h mindenki minimum elfogadja a személyét ott.
Nem sokkal ezelőttig Samunkkal minden rendben volt,hisz' termeli a gólokat,hasznosan játszott (játszik).Most meg hirtelen már annyira nem is okés a gyerek,gólok ide v oda.
Mindig kell találni vkit?![]()
Hosszú szezon lesz ez még az Eto'o topicnak,ha elkezdődik a "rágcsálás"![]()
Sajnos szerintem sem találja magát.Stelios írta:Az elmúlt 3-4 meccsen Eto'o hihetetlenül gyengén játszott, és mindössze egy gólt sikerült nagy nehezen bekotornia. Pontatlan volt, egyáltalán nem harcolt a labdákért. Ennél több kell.atek írta:az elmúlt 3-4 meccsen, Eto'o óriási alázattal játszott, ment, hajtott, küzdött, elérte az elérhetetlen labdákat,, megjátszotta őket, és gólt is lőtt! Kell ennél több? Úgy érzem kezd ismét önmaga lenni!
Az elmúlt 3-4 meccsen Eto'o hihetetlenül gyengén játszott, és mindössze egy gólt sikerült nagy nehezen bekotornia. Pontatlan volt, egyáltalán nem harcolt a labdákért. Ennél több kell.atek írta:az elmúlt 3-4 meccsen, Eto'o óriási alázattal játszott, ment, hajtott, küzdött, elérte az elérhetetlen labdákat,, megjátszotta őket, és gólt is lőtt! Kell ennél több? Úgy érzem kezd ismét önmaga lenni!
Érdelekes felfogás a tied, nem mind1, h milyen golokat lő ?! a lényeg az, h GOOL.27 gol az nem sziporkázás ?! a jelenleg a leggolerősebb csatár Europában. mi kell(kellene) még?marci6p írta:Mint írtam is, remélem nyeri a csukát. Szép mutató az a 30/27, csak a van Nistis megoldásokat nem csípem, azaz jó hogy odaér, de szinte csak úgy tudja betenni, már, ha sikerül neki. Azt szeretném, hogy újra sziporkázzon, ne csak bekotorja a zsugát. Az hiányzik, hogy nem magabiztos és nem tudja azt hozni amit tud.fir3bird írta:neked nem elég, hogy 30 meccsen rúgott 27 gólt?marci6p írta:ÁÁÁÁÁÁÁÁ Nem akarom, hogy Eto'o legyen az új van Nisti, remélem mihamarabb visszatalál arra a gólvágó útra, ahol cselezett és meg tudta oldani a szituációkat. Kívánom neki, hogy legyen arany csukája, de ha nem tud újra felpörögni és azt hozni amit tud, felőlem mehet a nyáron.
A teljesítménye előtt meghajlok, de több ziccert ne b*szon el, mert azért a csapat is fizethet a következő meccseken, nem csak ő egy nyamvadt díjjal.
- khmmm...., még jó hogy csak szerinted mehet a nyáron, ha.....!marci6p írta:ÁÁÁÁÁÁÁÁ Nem akarom, hogy Eto'o legyen az új van Nisti, remélem mihamarabb visszatalál arra a gólvágó útra, ahol cselezett és meg tudta oldani a szituációkat. Kívánom neki, hogy legyen arany csukája, de ha nem tud újra felpörögni és azt hozni amit tud, felőlem mehet a nyáron.
Mint írtam is, remélem nyeri a csukát. Szép mutató az a 30/27, csak a van Nistis megoldásokat nem csípem, azaz jó hogy odaér, de szinte csak úgy tudja betenni, már, ha sikerül neki. Azt szeretném, hogy újra sziporkázzon, ne csak bekotorja a zsugát. Az hiányzik, hogy nem magabiztos és nem tudja azt hozni amit tud.fir3bird írta:neked nem elég, hogy 30 meccsen rúgott 27 gólt?marci6p írta:ÁÁÁÁÁÁÁÁ Nem akarom, hogy Eto'o legyen az új van Nisti, remélem mihamarabb visszatalál arra a gólvágó útra, ahol cselezett és meg tudta oldani a szituációkat. Kívánom neki, hogy legyen arany csukája, de ha nem tud újra felpörögni és azt hozni amit tud, felőlem mehet a nyáron.
neked nem elég, hogy 30 meccsen rúgott 27 gólt?marci6p írta:ÁÁÁÁÁÁÁÁ Nem akarom, hogy Eto'o legyen az új van Nisti, remélem mihamarabb visszatalál arra a gólvágó útra, ahol cselezett és meg tudta oldani a szituációkat. Kívánom neki, hogy legyen arany csukája, de ha nem tud újra felpörögni és azt hozni amit tud, felőlem mehet a nyáron.
az 1.ponthoz annyit,h a végén nem lett volna jó döntés ha egyből lövi szntem, de nem is ez volt a megoldás, hogy 3-4 szer odébb húzza ,aztán visszaér a védő és blokkol... egy testcsellel megoldhatta volna,és kész. sebaj, szurkolok neki,h legyen meg az aranycipő, és hogy fontosabb pillanatokban OLDJA MEG AZ ILYEN ZICCEREKET!Mikaos írta:1. Amikor egyből ellőtte a labdát, gól lett.
2. Amikor átvette (holott ellőhette volna egyből), az nem lett gól. 2-szer is volt ilyen.
Mi a tanulság ?(költői kérdés)