Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én sem éreztem annak.miihii írta:Én nem éreztem büntetőnek.Varga Tamás írta:Senor Muniz Fernándeznek köszönjük meg ezt az ítéletet, mert les nem volt, viszont büntető annál inkább!
Több ilyet nem szeretnék átélni, mert a frászt hozzák rám!
FORCA BARCA!
Ahogy odaért Puyí mellé,dobta előre magát elég szépen...Inkább volt színészkedés,mint tizi.
SZERINTEM
Jajj télleg,bocsi nem vagyok analfabéta csak a gólörömtől annyira bepörögtem hogy ''haját'' helyett ''halyát'' írtam...Bocsi!:(Fecooo írta:Húúú, mi maradt ki![]()
Iniesta megindult, Samu mellélőtt
szerk:
ez fájt... "halyát" csabooo...csabooo írta:Most nézem,Messi levágadta a halyát.Talán már készül a Chelsea elleni meccsre és egy kis megújúlást csinál...Hát remélem ott sem felejti el
.
Én nem éreztem büntetőnek.Varga Tamás írta:Senor Muniz Fernándeznek köszönjük meg ezt az ítéletet, mert les nem volt, viszont büntető annál inkább!
FORCA BARCA!
így van Tamás, Messi sajnos kibillentette Villa-t, megadható volt...Varga Tamás írta:Senor Muniz Fernándeznek köszönjük meg ezt az ítéletet, mert les nem volt, viszont büntető annál inkább!
FORCA BARCA!
ez fájt... "halyát" csabooo...csabooo írta:Most nézem,Messi levágadta a halyát.Talán már készül a Chelsea elleni meccsre és egy kis megújúlást csinál...Hát remélem ott sem felejti el
.