2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
lásd tavaly man utd ellenünk bl elődöntőben. Majd otthon mákolnak egy gólt és kivédekezik ( gondolom ez a tervük... mondhatni "zseniális")Varga Tamás írta:Úgy érzem, mintha a Cselzi nem akarna focizni. Beálltak saját 16-ra, és 11 emberel védekeznek. Egy szabályos szerelésük nincsen. Futballra emlékeztető megmozdulást nem láttam tőlük.
Egyértelműen fölényben vagyunk, de jó lenne, ha ez már gólban is megmutatkozna.
Amúgy ma esti műsorunk címe: "Hogyan öljük a futballt?" Guus Hiddink rendezésében...
Tv6 ha van ha nincs akk a neten www.rojadirecta.orgk.mate1111 írta:sziasztok milyen adón lehet nézni a mecset:?:
Te Jó Égbowlinggolyo írta:Te meg egy hülye falusi vagy. Nem votlam még soha kolis nem tudom h mit engednek és mit nem jah és tehetsz egy szívességetfcbarca0827 írta:
Hát bowlinggolyo, agyad kb. annyi, mint egy bowling golyónak...![]()
![]()
![]()
Nem odaírta, hogy nem nézheti koleszben??? Ha történik valami meccs közben azt írd le neki. Ne linket adj, ahol nézjheti a meccset, ha egyszer nem nézheti...![]()
![]()
Te meg egy hülye falusi vagy. Nem votlam még soha kolis nem tudom h mit engednek és mit nem jah és tehetsz egy szívességetfcbarca0827 írta:
Hát bowlinggolyo, agyad kb. annyi, mint egy bowling golyónak...![]()
![]()
![]()
Nem odaírta, hogy nem nézheti koleszben??? Ha történik valami meccs közben azt írd le neki. Ne linket adj, ahol nézjheti a meccset, ha egyszer nem nézheti...![]()
![]()
első 15 percedeinho írta:köszi a linkeket de sajnos azokat is tiltjákutálok ilyenkor kollégista lenni
Hát bowlinggolyo, agyad kb. annyi, mint egy bowling golyónak...bowlinggolyo írta:http://www.justin.tv/rambo_vs_rockyedeinho írta:Hali!
Legyen szíves valaki aki nézi a meccset (tudom h ez ilyenkor bűn de a koliban nincs tv6 és tiltják a streamet) hogy ha vmi történik azt leírja!
Köszönöm!
Go Barca!
http://www.justin.tv/rambo_vs_rockyedeinho írta:Hali!
Legyen szíves valaki aki nézi a meccset (tudom h ez ilyenkor bűn de a koliban nincs tv6 és tiltják a streamet) hogy ha vmi történik azt leírja!
Köszönöm!
Go Barca!