Saviola írta:...
Az elsőtől, az utolsó betűig 100%-ban egyetértek! Sőt...az egyetlen hsz kb. 15 órája amivel egyetértek!
EZ A CHELSEA A VILÁG SZÉGYENE!!! Ez nem foci volt, aki ezt focinak meri nevezni az már bocsánat de nem komplett! Ennél undorítóbb és parasztabb csapat nincs még egy! Mindig is tudtam róluk, mindig is utáltam őket, de a tegnapi meccs után...ezek nem játszák, hanem ÖLIK a futballt! Gyönyörű mondhatom...sokféle 0-0-át láttam már, de ilyet...
És még valaki itt gratulál a Chelseanek, meg hogy mekkora csapat! Sőt...ezt a hulladék csapatot nevezni a világ legjobb csapatának?

Atttyaaúristen!!!
Na meg ez:
gekkodan írta:Messi is pont annyira lesz aranylabdás, mint én, lehet 3 gólokat lőni, meg hatalmasakat cselezni, de Cristiano Ronaldo képes arra, hogy sorsdöntő meccseket döntsön el, Messi egyellőre még a Sevilla elleni villogásnál tart. Ma sem volt a pályán...
Hát Dani barátom, ha ezt tényleg így gondolod akkor nagyot csalódtam benned...én elhiszem, hogy a meccs után ideges voltál, de azért naaaa...éppen CR nem csillog a nagy meccseken! Azért a Sevilla elleni villogásnál többet tett Messi...8 gól a BL-ben és 5 gólpassz. És mindez azért mert most játszott 2 rosszabb meccset...nem is értem.
A másik a bíró ténykedése...na az volt még szánalmas. Pep jól tette, hogy megemlítette a sajtótájékoztatón, hogy ugyanannyi sárga mindkét csapatnak? Melyik meccset nézted spori?
Ballacktól is, nem is vártam egyébként mást, ő alapból egy ősparaszt, undorító, sz.rkupac. De hogy még sárgát se kapott Iniesta arcul csapásáért...
De nálam ez a jelenet borította ki a bilit:
Ezt nem észrevenni kedves spori...óriási nagy gratula! Igaz ehhez legalább egy 50-es IQ kell, úgy látszik ez még így is magaslabda volt Stark kollégának.
Utolsó szó jogaként, még annyit, hogy szerintem meglesz amúgy a továbbjutás! Látszott tegnap is, csak 1x2x3x nyíltak ki, és máris helyzetbe tudtunk kerülni...otthon azért remélhetőleg ők is fognak támadni és akkor annyi lesz a nagy védekezésnek...

Ennyire még nem utáltam csapatot mint ezt a Chelsea-t (ez még a Mourinho-s Chelsea-t is felülmúlja), nagyon remélem, hogy egy döntetlennel vagy győzelemmel sikerül továbbmennünk ezeken a favágó, tuskó, barmokon! 2006-ban sikerült győzni...most miért ne sikerülne?
Na ennyit akartam, de senkit nem akartam megbántani vagy rosszat szólni, csak most kijött.