Nah vegyes lett, de szerintem visszavágó egészen más meccs lesz már, harcolni kell a továbbjutásért, remélem fizikálisan is bírni fogjuk.
CSAK A BARCA!!!
Ráadásul, ha egy normális felfogású bíró fújja majd a meccset, mint 2006-ban is, akkor egy játékost legalább kiállít majd tőlük, már ha hasonló dolgokat művelnek a pályán, mint tegnap - ahogy ez általában történni is szokott velük ellenünk (lásd: Drogba és Del Horno). Olyankor pedig mindig nyertünk!Titinho írta: nagyon remélem, hogy egy döntetlennel vagy győzelemmel sikerül továbbmennünk ezeken a favágó, tuskó, barmokon! 2006-ban sikerült győzni...most miért ne sikerülne?
IgenDawe írta:egy hét mulva lesz a visszavágó ugye?:?:
Szánalmas, nyomorék csapat a cselzi, már a nyolcaddöntőben ki kellett volna esniük... Hihetelneül ideges voltam, 1 órát forgolódtam, mert nem bírtam elaludni! Mondjuk ma reggel jó volt, mert kicsit kiadtuk magunkból a stresszt a haverokkal. Pár cselzis csajt úgy kiidegeltünk, hogy az egyik sírva futott el... De! Jólesett és ez a lényeg!Titinho írta: Ennyire még nem utáltam csapatot mint ezt a Chelsea-t (ez még a Mourinho-s Chelsea-t is felülmúlja)
Az elsőtől, az utolsó betűig 100%-ban egyetértek! Sőt...az egyetlen hsz kb. 15 órája amivel egyetértek!Saviola írta:...
Hát Dani barátom, ha ezt tényleg így gondolod akkor nagyot csalódtam benned...én elhiszem, hogy a meccs után ideges voltál, de azért naaaa...éppen CR nem csillog a nagy meccseken! Azért a Sevilla elleni villogásnál többet tett Messi...8 gól a BL-ben és 5 gólpassz. És mindez azért mert most játszott 2 rosszabb meccset...nem is értem.gekkodan írta:Messi is pont annyira lesz aranylabdás, mint én, lehet 3 gólokat lőni, meg hatalmasakat cselezni, de Cristiano Ronaldo képes arra, hogy sorsdöntő meccseket döntsön el, Messi egyellőre még a Sevilla elleni villogásnál tart. Ma sem volt a pályán...
Ha már moderálták, akkor leírom mégegyszer: Ezek szerint ezt senki nem írta?Xavinho írta:Ennyi volt a BL - sajnos azt kell mondjam, hogy idegenben ezt a chelsea-t nem fogjuk tudni megszorítani. Erősek vagyunk,de az angolok sajnos még erősebbek, fizikálisan jobban állnak és a bajnokságuk elúszott, a 3. hely biztos ,így megtehetik,hogy tartalékolnak,amíg mi nem.Ráadásképpen pedig sokkal jobb a védelmük is,amit a mai meccs is igazol.Még a statisztikák is ellenünk szólnak: mióta visszakerültünk ( 2003-2004 után) a BL-be mindig angol csapat állított meg( 2004-2005-Chelsea, 2006-2007-Liverpool,2007-2008-MU), egyedül 2005-2206-ban nem,akkor nyertünk is ( 2 angol csapat testén keresztül).Mostmár marad a bajnokság,ahol le kell győznünk a real-t,utána pedig megnyerni a spanyol kupát. A BL-ben meg sajnos úgy érzem,hogy megint MU-Chelsea döntő lesz...
Szerintem itt senki nem írt ilyet. Szinte minden hozzászóló azt írja, hogy a Chelsea nem csinált semmit, a focit mi játszottuk, és hogy van esélyünk a visszavágón. (0-0-nál hogy ne lenne?)coolboy9 írta:a Nem tudom hogy lehet olyat irni, hogy a bajnokság még meglehet, a BL már úgyis elment, mert az angolok fizikálisan nagyon erősek?