Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
miihii
KHAL

2009.04.29. 20:33:17

zoli001 írta:Sziasztok!
Ez nem ide fog tartozni...de leirom!
A következő szezontól a Tv2 fogja közvetiteni a bl meccseket,elvileg csak a keddieket.De szerdára marad az m1.
Üdv.
Ui:100%,hogy a tv2 adja most néztem meg a tv hivatalos honlapján!MINDENKI láthatja legalább!!
Erről a BL & UEFA topicban már lezajlottak a megbeszélések... :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.04.29. 20:33:16

Rühellem a sok baromi negatív hozzáállást, sokan annyit se konyítanak a focihoz, mint amennyit CR tud az alázatról! Komolyan mondom, ha így állna hozzá a csapat is, akkor simán kizúgnánk mindenhonnan!

Volt 3 rossz meccs ( Bayren2; Valencia; Chelsea. Bayernnél már eldőlt előtte; Valencia esetében sztem meg is leptek, meg nem oda koncentráltunk, Chelseanél meg 11 emberrel védekeztek! ) Valaki mondja meg nekem, hogy a beíveléseken és az átlövéseken kívül mit lehet tenni egy így védekező csapata ellen? ( Senki más ellen nem léptek így pályára, csak ellenünk, mert be voltak parázva. )

A beíveléseket alapból elfelejthettük, mert jobban fejelnek. Pont. Átlövések: ahhoz nagyon jól kellett volna eltalálnunk, hogy legalább egy sor védő között elmenjen és utána Czech sem fogja meg, aki nagyon jó formában volt tegnap! Jól helyezkedett és jól védett, biztos kézzel, jó reflexekkel. Erre lehet építeni is, hogy bezsúfolódnak, nem engedik közel a játékosokat és távolról, kiszorított helyzetből kellett volna egy kiváló formában lévő kapusnak gólt rúgni! Avagy: lőjünk bombagólt 20-25-ről, mert máshogy nem lehet. Azok meg ritkák! Ennyi. Antifoci mindenkit gyilkol. Csak gólt nem érnek el vele... Szánalmas, beszari, nyomoronc foci. És sajnos ez is foci. ( Bár a barca játékosok szétrúgása már nem foci :evil: )

Na, mindegy. Nem akarok még negatív hsz-el találkozni, előbb gondolkodjon az, aki ír...
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.04.29. 20:31:09

Nos, egy nappal a történtek után, leírnám a véleményemet a Barca-Chelsea meccsről.

Először is: már a meccs előtt sem értettem azon T. Fórumozókat, akik 2-3 gólos győzelmet vízionáltak. Ennek egyszerűen nulla százalék esélye volt. Ugyanis, azt előre lehetett tudni, hogy a Chelsea mit fog játszani: ölni fogják a futballt. És a Hiddink edzette csapatok azért egy valamit elég jól tudnak: védekezni. Guus Hiddink nagy edző, egy igazi zseni. Én személy szerint nagyon sokra tartom.

Másodszor: a Chelsea azt játszotta, amit egy BL-elődöntő első meccsén, idegenben manapság szokás játszani. Ebben semmi meglepő nem volt. Én ezt vártam, ezt is kaptam.

Harmadszor: szinte minden játékos a bírót hozta fel a döntetlen egyik okozójaként, ill. hogy nem torolta meg erélyesebben a néhol durva játékot. Stark szerintem, jól vezette a mérkőzést, eseményközelben volt, mindent lefújt, amit kellett. Ballack esetében a 2. sárgát, és az ebből következő pirosat hiányoltam.

Negyedszer: magunkról.
Hiába birtokoltuk a labdát 70%-ban, fölényünk meddő volt, és sok esetben elképzelés nélküli. A meccs egyetlen pillanatában sem éreztem, hogy mi itt gólt tudunk lőni. Talán a végén, Bojan fejesénél, ill. Hleb bénázásánál. Sajnos, az adódó kevés lehetőségünket nem tudtuk gólra váltani.
A védelem pár alkalommal bakizott, de összességében biztosan állt a lábán. Piqué tanárian játszott, le a kalappal előtte. Nem értem, miért nem ő lett a meccs embere az eurobarca szerint... :roll:
Ja, és VV teljesítményével most elégedett voltam, Márquez hibájánál nagyot mentett. Gratula neki!
A középpálya megint halvány és gyenge volt. Ennél több kell a visszavágón - meg szombaton este is.
Elöl kevés helyzetünk volt, amit csatáraink elpuskáztak.

A visszavágó kemény lesz, de nem reménytelen. Ehhez viszont a Stamford Bridgen gólt kell lőni. Remélem, sikerül.

FORCA BARCA!
Kép
tompoyag
Barça C

2009.04.29. 18:53:15

Emberek!

Még a végén gratulálnunk kellene a cselzinek ezért a produktumért???
Ne vicceljünk már!!!! A cselzi tegnap igenis a futball szégyene volt! Egy BL elődöntőben 11 emberrel védekező csapat ellen nem rúgunk gólt és egyesek arról beszélnek hogy melyik csatárunknak mi a gyengéje!!!
Elképesztő!!! 3 fronton vitézkedő és 3 naponként kőkemény meccseket játszó csapatról beszélünk.
Én úgy gondolom hogy a futballt a szépségéért szeretjük.
Lehet hogy az angol bajnokság a legerősebb, de számtalanszor a legélvezhetetlenebb.

FORCA BARCA!!!!!!
barca500
Barça B

2009.04.29. 17:59:07

A mi kezünkben vot a meccs, de sajnos elpuskáztuk a helyzeteket. Ezt Londonban nem engedheti meg magának a csapat. Nem rossz, de mégis fájó a döntetlen bár a legrosszabb szerintem Marquez sérülése, ami a lehető legrosszabbkor jött. Amúgy nem tudja valaki, hogy Milito végre mikor játszhat?
mess2009
Director del Fútbol

2009.04.29. 17:58:25

kissé megkésve:
a védekező játék a foci része egy taktikai elem! most láthttuk is hogy milyen jó (sajnos)
A csatár hármasunknak változtatni kellene a felfogásán, ilyen védelmen a KIISMERheTő klisékkel nem lehet átmenni!Különösen Henry borzasztóan egysíkú és néhány bejött elfutástól eltekintve direkt lelassítja az akciókatés áltó helyből akar indulni. Etooról sokadszor kellsajnos leírnom: rendkívül rossz a kapura fordulási képessége! egymeccsen 20 lasztit azonnal vissza ad!!! jónéhányat nem tud lekezelni, a többit mellé lövi! szóval azért ő mégiscsak a középcsatár posztját foglalja el! ( és ez így megy hosszú meccsek óta)
Messi sajnos egy fiatal de jó képességű védőt kapott, valjuk be :semmit nem tudott vele kezdeni.
Azért írtam erről mert szerintem itt a baj gyökere. sok más okot nézőpontot olvastam a meccsről erről talán sokan nem így gondolkodnak, de csak tekintsétek a Bayern2., a Valencia és a mostani meccset a bajok össze csengenek.
még annyit: sokan szinte vádolják a Chelsea-t hogy nem támadott, biztos vagyok benne, meg fogjuk kapni azt is mégpedig gólokkal megspékelve!!
ami engem illet nekem nem hiányozna annyira.( egy alig mozgó Drogba is majdnem elintézett bennünket, senkinek ne legyen kétsége: ennyivel nem éri be otthon!
gajeraro
Jugador d'estrella

2009.04.29. 17:40:45

MichaaBee írta:
Szerk.: Yayá hogy áll sárga ügyben? :oops:
Mind1,h áll mivel a döntőben csak a piros számít! :wink:
Köszönöm kilibarca!!!!
A lelked a dallam a tested a ritmus az elme a rím ez ZENEBUDDHIZMUS!!!By.:AKPH!!!
Barcaman14
Director del Fútbol

2009.04.29. 17:28:52

A Chelsea valóban rendkívül agresszívan játszott de ez várható is volt miuátn az angol bajnokság ilyen stílust követel.Ettől függetlenül Stark sípmester "védhette" volna jobban is a Barca játékosokat.
Elég halovány volt a támadójáték és ezt nem lehet kizárólag arra fogni hogy a Chelsea betömörült(bár ez is szerepet játszott benne).A visszavágón meg kell mutatnunk hogy egy angol csapattal szemben is helyt tudunk állni.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
torrentkiller
Entrenador del Barça

2009.04.29. 17:13:14

progman07 írta:Remélem senki sem hibáztatja a cselzit azért, mert "bevédekeztek" és "10 ember állt a tizenhatos közelében.
...
A szabálytalanságokkal az a helyzet, hogy a bíró feladata leállítani a durváskodást, és a taktikai szabálytalanságokat.

Guardiola ahelyett, hogy kifogásolná ezt, gondolkozzon el azon, hogy mit kellett volna másképpen csinálni. Találja ki, hogyan lehet egy igazi védelmet áttörni.
Egyértelműen az angol bajnokság a legjobb jelenleg. Erősebb nagycsapatok, erősebb közép- és kiscsapatok. Nagyságrendekkel jobban védekeznek az angolok, mint a spanyolok. Messi könnyen villog egy lézengő Getafe/Betis/...-védelem ellen, de most látszott igazán, hogy komoly védelem ellen már nem elég annyi.

A Barcán kifogott az első igazi védelem, amivel idén találkoztak. A spanyol csapatok enyhén szólva nem veszik komolyan a védekezést, és ez meg is látszik az eredményekben, de most kiderült, Európa-szinten nincs nagy fölényük.
Az a nagy különbség a 2 bajnokság közt, hogy a spanyolban a csapatok nagy részének nem elég ha nyer is, hanem szórakoztatni is akarja a közönségét. Jellemzőek a látványos megmozdulások stb...

Még meg is köszönjük a cselzinek hogy majd minden belépőnél össze akarták törni valameik játékosunkat jó :?: Lehet hogy ezeket a bíró feladata lefújni, de hát észre sem veszi. Pepnek meg engedd meg légyszíves hogy had félthesse a legjobb játékosait. Am meg egypár belépőt közel sem lehetett taktikai faltnak nevezni, egypár már egyből sárgát ért volna...

Amekkorákat kapott Messi azok után nem is hiszem hogy sok kedve volt tovább játszani, mert azért neki is régen volt olyan szezonja hogy nem volt komoly sérülése. És az idény hajrájában már nem akar kiválni a csapatból.

Az uccsó bekezdéshez meg annyit hogy a foci akkor foci ha mind2 fél akar játszani. Nyugodtan nézd csak meg, hogy a visszavágón nem mer majd a cselzni sem beállni úgy védekezni mint tegnap és akkor máris nem gólokat fogunk rúgni, és akkor majd kiderül mennyivel jobban és nem utolsó sorban szebben játszunk mint a te drága angol csapataid...
Písz....
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Caesarka
Jugador del Barça

2009.04.29. 17:09:04

Ááá, inkáb nem oltom a srácot, kapott már ma tőlem elég cselzis olyat, hogy egykettő egy szót nem bírt szólni. Nem mert nem mert, hanem mert nem tudott mit! :D A visszavágón kikap a cselzi, ott már nem tudják majd csinálni ezt a hulladék játékot, ott kapjuk majd el a grabancukat! :D
Kép
CSAK A BARÇAAA!!! :twisted: :wink: :P
Glori glori FC Barcelooona, glori glori FC Barcelooona, glori glori FC Barcelooona and the Catalans go marching on on on!!! :twisted:
Florjuice
Barça C

2009.04.29. 17:06:43

Sziasztok!
Chelsea drukker vagyok.
Sajnos igazatok van a tegnapi meccsel kapcsolatban. A chelsea "rombolo" focit jatszott amire nem lehetnek büszkek. De ahogyan a Barca jatszik mostanaban mas taktikaval nem nagyon lehet a nou camp-ban felallni.
Remeljük, hogy a visszavago jobb merközes lesz, rengeteg fordulattal (es a vegen chelsea gyözelemmel :wink: )
nemmindegy19
Barça B

2009.04.29. 17:02:09

Ja bocsi. Összetévesztettem Puyollal
MichaaBee
Llegenda del Barça

2009.04.29. 17:01:56

Caesarka írta:Én érzem csak úgy, hogy minden bíró ellenünk olyan, mint a spanyol ligába? Vagy más is érez valami ilyesmit? :?
Divat a legjobbat utálni. Egy évfolyamtársam még életében nem látott 2-nél több focimeccset, de nagyban utálja a Barcát... Vajon miért?... Költői kérdés.
Ettől függetlenól nem hiszem, hogy minden bíró direkt ellenünk fújna. Tévedtek már párszor a mi javunkra, de annyira nem gáz a helyzet, mert így is elég jól állunk ebben a szezonban. :wink:

Szerk.: Yayá hogy áll sárga ügyben? :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MichaaBee 2009.04.29. 17:02:32-kor.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Lampiao
Jugador d'estrella

2009.04.29. 17:01:08

nemmindegy19 írta:Stark a Chelseavel volt ez egyételmű.
Az a baj h velünk bíró amióta a Barcának szurkolok (9év) még bíró nem volt velünk.
Dani Alves nélkül nagyon nehéz lesz a visszavágón. Ő a csapat legjobbja Messivel együtt. Egyébként a Cheslea ilyen játék után nem érdemelné meg h bejusson a döntőbe. Én így a Barcát idén nem láttam játszani

Alves játszani fog... Nem kapott sárgát és le sem sérült... egyenlőre... Remélem nem is fog...

Szerk.: Egyébként utána néztem Starknak... Nevetséges az UEFA is... "Bajorországból" hívnak bírót mikor a legnagyobb Bajor csapatot elkentük mint a vajat... SZÁNALMAS... Nem is volt titok hogy kinek fog fújni...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Lampiao 2009.04.29. 17:02:44-kor.
"Mindig aszerint élj amiben hiszel, különben abban fogsz hinni amiben élsz..."

Harcolj velem:D :http://clover880903.mybrute.com

"Legjobbnak lenni nagyobb érdem, mint elsőnek lenni, mert végül a legjobbak lesznek az elsők is." Joan Laporta
nemmindegy19
Barça B

2009.04.29. 16:59:25

Stark a Chelseavel volt ez egyételmű.
Az a baj h velünk bíró amióta a Barcának szurkolok (9év) még bíró nem volt velünk.
Dani Alves nélkül nagyon nehéz lesz a visszavágón. Ő a csapat legjobbja Messivel együtt. Egyébként a Cheslea ilyen játék után nem érdemelné meg h bejusson a döntőbe. Én így a Barcát idén nem láttam játszani
Caesarka
Jugador del Barça

2009.04.29. 16:54:49

progman07 írta:Remélem senki sem hibáztatja a cselzit azért, mert "bevédekeztek" és "10 ember állt a tizenhatos közelében.

A szabálytalanságokkal az a helyzet, hogy a bíró feladata leállítani a durváskodást, és a taktikai szabálytalanságokat.
Áh, nem! Dehogy! Hogy is gondolhatná valaki azt, hogy a cselzi egyszerűen megalázta a Barcát és magát a Futballt azzal, amit csinált! Ugyan, ki gondolná, h rosszul tettek vmit?...

Meccset nézted? Ha igen, akkor meg ezt éppen vki nem mondta el a sporinak... Lerúgták, leverték, meggyalázták az egész csapatot. Stark meg csak nézte. Hatalmas nagy címeres ökör, csak az UEFA-t minősíti, hogy ekkora nyomorék bírót neveztek ki a meccsre! Én érzem csak úgy, hogy minden bíró ellenünk olyan, mint a spanyol ligába? Vagy más is érez valami ilyesmit? :?
Kép
CSAK A BARÇAAA!!! :twisted: :wink: :P
Glori glori FC Barcelooona, glori glori FC Barcelooona, glori glori FC Barcelooona and the Catalans go marching on on on!!! :twisted:
zoli001
Barça B

2009.04.29. 16:49:25

Sziasztok!
Ez nem ide fog tartozni...de leirom!
A következő szezontól a Tv2 fogja közvetiteni a bl meccseket,elvileg csak a keddieket.De szerdára marad az m1.
Üdv.
Ui:100%,hogy a tv2 adja most néztem meg a tv hivatalos honlapján!MINDENKI láthatja legalább!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zoli001 2009.04.29. 16:55:39-kor.
progman07
Barça B

2009.04.29. 16:48:16

Remélem senki sem hibáztatja a cselzit azért, mert "bevédekeztek" és "10 ember állt a tizenhatos közelében.

A foci lényege a győzelem, és itt két meccs alatt kell jobbnak lenni, mint a másik. A cselzi taktikája az volt, hogy idegenben kihúzzák döntetlennel és otthon majd nyernek. Az első fele bevált. A szabálytalanságokkal az a helyzet, hogy a bíró feladata leállítani a durváskodást, és a taktikai szabálytalanságokat.

Guardiola ahelyett, hogy kifogásolná ezt, gondolkozzon el azon, hogy mit kellett volna másképpen csinálni. Találja ki, hogyan lehet egy igazi védelmet áttörni.

Egyértelműen az angol bajnokság a legjobb jelenleg. Erősebb nagycsapatok, erősebb közép- és kiscsapatok. Nagyságrendekkel jobban védekeznek az angolok, mint a spanyolok. Messi könnyen villog egy lézengő Getafe/Betis/...-védelem ellen, de most látszott igazán, hogy komoly védelem ellen már nem elég annyi.

A Barcán kifogott az első igazi védelem, amivel idén találkoztak. A spanyol csapatok enyhén szólva nem veszik komolyan a védekezést, és ez meg is látszik az eredményekben, de most kiderült, Európa-szinten nincs nagy fölényük.

Én, mint Arsenal szurkoló, a Barcának drukkolok, mert a cselzi erősebb ellenfél lenne a döntőben (persze ahhoz nekünk is be kell jutni.. :roll: )
Go Gunners! :)
kanty
Llegenda del Barça

2009.04.29. 16:07:31

Nehéz úgy játszani, h az ellenfél 9 emberrel védekezik, félpályáig össz-vissz 3-szor ''merészkedett''. A chelsea megtudta valósitani a játékat, amiért jöttek elérték.Ők jól játszottak, mi gyengén.fizikálisan sokkal erősebbek voltak, ezáltal nem tudtuk kihasználni, h technikailag képzettebbek vagyunk.
az egész támadósor gyengén játszott, mindig eggyel több volt a pasz vagy a csel.
ami még aggasztó, h marquez megsérült és puyol se játszhat a stamford bridge-n. a chelsea van kedvezőbb helyzetbe, de még semmi se dölt el.
a visszavágon nagyon fontos, h az első 15-20 percet kapott gol nélkül ''éljük túl''.remélhetőleg a chelsea valamivel többet fog támadni otthon, ezzel teret nyerhetünk, felgyorsithassuk a játékot :arrow: gol lőhetünk
sztem x-el tovább fogunk jutni :D
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
torrentkiller
Entrenador del Barça

2009.04.29. 16:04:03

A meccsről már alább leírtam a véleményemet, de most egy valami beugrott.
Amikor Belletti beállt akkor úgy zúgta a nevét az egész stadion, mintha még mindig a mi játékosunk lenne :D Jó érzés volt látni hogy az emberek nem haragszak rá amiért elment. Végülis azután amit tett a csapatért nem is csoda :D :wink:
Z.Chris írta: A visszavágón ki fog játszani középül mert Marquez lesérült és Puyol meg nem játszhat.

gondolom Piqué biztos, és vagy Cacares vagy Abi lesz középen és Syl bal oldalt... Pepnél sohasem lehet tudni...
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Z.Chris
Jugador d'estrella

2009.04.29. 16:02:38

A visszavágón ki fog játszani középül mert Marquez lesérült és Puyol meg nem játszhat. :roll: :?:
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.04.29. 15:58:44

T17 írta:Minden futballszurkoló és Madridista nevében kívánok mielőbbi felépülést Rafa Marqueznek,borzasztó kegyetlen sérülés a meniszkusztörés!
Kitartás!

Hala Madrid!
Korrekt, köszönjük.
Mellesleg Krojf irását ajánlom mindenki figyelmébe. Erre utaltam én is ameccs után, amikor azt írtam, hogy 35 méteren belül 9 Chelsea játékos tolongott. Így nehéz építkezni, meg felgyorsulni. De mégegyszer: Ezt a szemetet, amit az angolok bemutattak, még véletlenül sem szabad szervezett futballnak nevezni. Ez valami förmedvény volt, szerintem Cech eresztette meg a legtöbb löketet Valdes kapujára-kirúgásból.
Az sem véletlen, hogy ezek a bumburnyákok csak ellenünk játszanak így. Másik angol csapat ellen mernek támadni is.
Rivaldo-A Legnagyobb.
T17
Barça C

2009.04.29. 15:53:02

Minden futballszurkoló és Madridista nevében kívánok mielőbbi felépülést Rafa Marqueznek,borzasztó kegyetlen sérülés a meniszkusztörés!
Kitartás!

Hala Madrid!
Köszönöm Istenem,hogy Madridistának teremtettél !
LM10
Director del Fútbol

2009.04.29. 15:49:11

Tegnap nem játszottunk rosszul, de ez a Chelsea egy okádék volt. Ilyen rosszul játszani egy BL elődöntőben... szánalom...a visszavágó könnyebb lesz. Ott a Chelsea is támadni fog nekünk pedig lesz helyünk a támadásokra...először Madridban, majd Londonban bizonyítunk 8)
barca007
Barça C

2009.04.29. 15:48:53

Hmm-hmm-hmm ! most meg harragudtam a Chelsea Fc-re ! igy védekezni ez szörnyű volt ! de azért én a Barcától is többet vártam, de ez van. szegény Márquez !!! eben a szezonban már nem játszhat, ez is szörnyű ! nem nagyon tudok még írnise az idegtől....?!
Válasz küldése