Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát én nagyon remélem, hogy Henry végül nálunk köt ki, nagyon intelligens játékos, és ha már jön akkor reményeim szerint átállunk a kétcsatáros játékrabarcafan írta:ha ez komoly akkor bajok lehetnek... Owen bevonása az üzletbe elég nagy suly, kb mint ha riq-et adnánk érte, de már későBadi írta:már csodálkoztam volna ha a real nem jelentkezik be érteas írta:Primera | Real Madrid
GUTI Y OWEN, MONEDA DE CAMBIO POR HENRY![]()
. remélem, h Henry majd asszongya, h mindig is a Barcában szeretett volna jáccani, nem azt, h a realban.bár saviolának is örülnék...
már csodálkoztam volna ha a real nem jelentkezik be érteas írta:Primera | Real Madrid
GUTI Y OWEN, MONEDA DE CAMBIO POR HENRY
Most még biztos nem, de késobb...amugy nekem mind1 hova m1!Boixos írta:ezt nem tudjuk meg, mert nem megy a reálba.
Jah...pl. 1 El Classicon Puyollal szemben mire mene a bicikli cseleivelZsolti írta:rubinnyó mennyen csak a reálba.
Mintha ezt má mondtad volnaBarcelonafan írta:Húva wazzee remélem jön Henry, de ha nem akkor Robinho jöjjön!
Sokkal erősebb csapatba igazolt mint a ParmaMaxi írta:FreyFiorentinahoz kölcsönbe!
Köszi!Taibi írta:www.sportforum.huMaxi írta:Mr.Master!A Liverpool oldalán írtad hogy Wright-Phillips a Cselszkijé,honna van a hír?
www.sportforum.huMaxi írta:Mr.Master!A Liverpool oldalán írtad hogy Wright-Phillips a Cselszkijé,honna van a hír?
NS írta:Robinho Brazília közkincse: ôt tartják Pelé óta a legtehetségesebb szambaországi labdarúgónak - nem csoda, hogy megkérik az árát