Humor
- Charlie
- Öreg Harcos
Enrique írta:Attól függ melyiket.Morminho írta:Nagyon durvaA Star Wars paródiát láttátok
Ez a kedvenc részem,Luke és a nevelőapjának a párbeszéde!-Ez fingatós pálesz bameg,kevés vagy te ehhez.
-Kevés?
-Kúva kevés.
-...
-A kúva anyádat!

C.
"13 éves lány vagyok, de 18-nak is kinézek, pedig nem is festem a hajam, nem sminkelem magam. Megismerkedtem valakivel, akivel szeretkeztünk, de én nem engettem, hogy elvegye a szüzességemet.
Derék teljesítmény, látszik hogy a korodnál érettebb vagy."
"....13 éves vagyok és szeretek egy fiút. Az a baj, hogy ö rám se bagozik, talán azért, mert izzadtságszagom van. Hogyan tudnám elcsábitani?...
FÜRÖDJ VAZZE!!!! "
áááááá
Derék teljesítmény, látszik hogy a korodnál érettebb vagy."
"....13 éves vagyok és szeretek egy fiút. Az a baj, hogy ö rám se bagozik, talán azért, mert izzadtságszagom van. Hogyan tudnám elcsábitani?...
FÜRÖDJ VAZZE!!!! "
áááááá

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Badi 2005.06.28. 19:55:33-kor.
Nagyon durva
A Star Wars paródiát láttátok 

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Narancs Tetves és Dugó rulz

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Úúú.. Ez fájt..balboa7 írta:A 160 kilós nő bemegy a nőgyógyászhoz. Felfekszik az asztalra. Az orvos már vagy 5 perce nézi és közben ráncolja a homlokát, majd a következőt mondja:
-Asszonyom, kérem fingjon egyet, hogy legyen valami kiindulási pontom.

- balboa7
- Entrenador del Barça
A 160 kilós nő bemegy a nőgyógyászhoz. Felfekszik az asztalra. Az orvos már vagy 5 perce nézi és közben ráncolja a homlokát, majd a következőt mondja:

Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!

-
- Entrenador del Barça
Nem tudom mert haverom hozta!Boixos írta:
mi a kép címe?????![]()
ezt a műsort egyébként még a messina ellen produkálta tavaly az egyorrú. szépen fog kinézni ímikor csíkosban nyomja ugyanezt.

Forca Barca
jah értem

hm..Fasírt? guminő kiment a divatból?

Egy guminő csivaváknak

Na mi ez Zsolti?

"egyorrú"
Ez mit jelent

Feleségem meglátta a szomszéd nejének az új BMW-jét, azóta nyaggat, hogy vegyek neki valamit, amivel gyorsabban van százon, mint 5 masodperc. Vettem neki egy fürdőszobamérleget...
-
- Llegenda del Barça
mi a kép címe?????Zsolti írta:gyökér!Maxi írta:
Ezt nem hagyhattam ki!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ezt a műsort egyébként még a messina ellen produkálta tavaly az egyorrú. szépen fog kinézni ímikor csíkosban nyomja ugyanezt.

PUYOL-XAVI-INIESTA