Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Húh, most hogy mondod tényleg. Akkor kiveszem.ozsimiki írta:U.i.: aláírásoddal kapcsolatban, nekem rossz ómennek tűnik2 éve Enrique vezette hasonló mód,és akkor pontegyenlőséggel veszítettünk,úgy,h csak a végén vezette a madrid a táblázatot...(mert ugye idény közben a gk számít, de végén az egymás elleni)
Csatlakozom, Boldogat mindkettőtöknek!kovinho írta:Köszi srácok, Messanak meg ugyancsak boldogat!
Szerintem mindkettőnknek annyi elég lenne, ha 7 pontos előnnyel térhetnénk nyugovóra.
Nem kell két helyre beírnod, nézz vissza f8 körül, addigra biztos lesznek használható linkek.nemmindegy19 írta:Hello mindenkinek!
Kiskunlacházán lakom és az itteni Kábel TV elvette már 2 hónapja a Sport 1-et.
Így ugye nem tudnám nézni az El Classico-t.
Ezért kérek mindenkit aki tud, hogy küldjön Sport 1-es linkeket 19.50-ig.
Előre is köszönöm mindenkinek
két hete vettem így ott csukát 25-ről volt a fele egész honapban volt akció, mezt sajna nem tudtam pedig jó lett volnaRikinho20 írta:Heló mindenkinek!!!![]()
csak azt szeretném megosztani veletek, hogy most vettem egy hosszú ujjú barca mezt (eredetileg 19.000) féláron...![]()
a football world-ben van most kb minden termékre 50%-os akció (cipők, mezek, stb.) érdemes benézni, de már csak holnap van ez az akció![]()
szal gondoltam szólok már...![]()
ja és a link: http://footballworld.hu/
na csumpi!