A Magyar Barca!
-
- Jugador d'estrella
Gondoltam mégis csak egy idősebb, komolyabb játékos legyen a másik fél, speciel a Norbi! na meg nem is lenne kedvem bejönni Pestre egy sorsolásért!Max. ha söröznénk utána! 

M.GÁBOR 7 - Hungarian F.C. Barcelona
A küzdelem célja az ő boldog életük, hisz a proletárgyermek maga a jövendő.
-
- Jugador d'estrella
Silva, felajánlom neked, hogy helyettem valaki mást vigyél a nyilvános sorsolásra!!
Még 5 hozzászólás, és eléred az 1000-t! 

-
- Entrenador del Barça
Nemsokára megtudodSilvanus írta:Na az jó lenne!!! Most komolyan!!! A következőképpen zajlana szerintem - A TISZTA - sorsolás: Két csoport: A és B. Egy-egy kiemelt (az elmúlt torna eredménye alapján, azaz A csoport: Roma, B csoport: Barca! A többieket sorsolnám a CSK-k jelenlétében, DE úgy hogy természetesen a Juve A, és a Juve B ne kerülhessen össze (ha az egyiket kisorsolják, akkor a másik értelem szerűen automatikusan a másik csoportba kerüljön!!!). Ennyi, ez így korrekt, nem?!...Bercy írta:Megbeszéljük a szervezőkkel, hogy legyen nyílt a sorsolás és Ti fogjátok a csapatot képviselni.

-
- Director del Fútbol
Na az jó lenne!!! Most komolyan!!! A következőképpen zajlana szerintem - A TISZTA - sorsolás: Két csoport: A és B. Egy-egy kiemelt (az elmúlt torna eredménye alapján, azaz A csoport: Roma, B csoport: Barca! A többieket sorsolnám a CSK-k jelenlétében, DE úgy hogy természetesen a Juve A, és a Juve B ne kerülhessen össze (ha az egyiket kisorsolják, akkor a másik értelem szerűen automatikusan a másik csoportba kerüljön!!!). Ennyi, ez így korrekt, nem?!...Bercy írta:Megbeszéljük a szervezőkkel, hogy legyen nyílt a sorsolás és Ti fogjátok a csapatot képviselni.
"Més Cuen un Club"
-
- Director del Fútbol
Nyugi, én nem mondtamn semmi kompromitálót, csak megjegyeztem, hogy úgy lenne fair, hogy a szervező összehívja a csk-kat, és egy fél órás kis megbeszélés keretében egy kalapból kihúzzák a csoportokat, NEM!?...
Jobb, mint ha a szervező körbe küld egy mail-t, hogy srácok: EZ VAN!!! Szerintem az úgy mégis csak tisztább lenne, vagy legalábbis jobban annak tűnne!?...
Mucsi, ígérjük meg, hogy nem lepődünk meg nagyon, ha a Juve az Interrel, és az Arsenállal kerül majd egy csoportba, jó?!...
(OK-OK, kedves Juvés, ha ezt olvasod: CSAK VICCELŐDÜNK!!! TUDJUK, HOGY KORREKTEK VAGYOTOK, és a szervezés is tökéletes volt múltkor, úgyhogy... NO PARA!!!)
Jobb, mint ha a szervező körbe küld egy mail-t, hogy srácok: EZ VAN!!! Szerintem az úgy mégis csak tisztább lenne, vagy legalábbis jobban annak tűnne!?...

Mucsi, ígérjük meg, hogy nem lepődünk meg nagyon, ha a Juve az Interrel, és az Arsenállal kerül majd egy csoportba, jó?!...

(OK-OK, kedves Juvés, ha ezt olvasod: CSAK VICCELŐDÜNK!!! TUDJUK, HOGY KORREKTEK VAGYOTOK, és a szervezés is tökéletes volt múltkor, úgyhogy... NO PARA!!!)
"Més Cuen un Club"
-
- Jugador d'estrella
Silvanus írta:Jaj, milyen meglepő!?...Charlie írta:A 8.csapat a Július 16.ai tornán a Juventus B lesz,ők kvalifikálták magukat tegnap!
C.![]()
![]()
És akkor azt tudja valaki, hogy pontosan melyik az a 8 csapat??? Mi, azaz a Barca, Juve, Juve B, Milan, Arsenal, Inter, Roma, Real, tehát ugyan azok, mint múltkor??? Nem lenne rossz! És a sorsolás mikor lesz, jó lenne azt is valami olyan módon megoldani, hogy publikus legyen, legalább a csapatkapitányok legyenek ott, nem??? Csak hogy ne egy ember elképzelése alapján osszák már el... Bár tulajdonképpen mindegy, aki nyerni akar, az játszon úgy...
...persze valjuk meg, nem lenne rossz egy Inter, Arsenal, Juve B csoportba kerülni!?...
Pár perc, és elkezd siránkozni valaki, hogy milyen sportszerűtlen vagy, meg hogy miket képzelsz a sorsolásról!!

-
- Jugador d'estrella
Szerintem azért a pénzért nem adnak kapusgatyát, csak simát, olyat, amilyet mi kapunk majd, ugye? mert az kell neki, viszont gondolom a tornán a saját kapusgatyájában fog védeni!
-
- Entrenador del Barça
Jól is fog jönni most egy kis mellékes.mucs1 írta:Mint valami alvilági pénzbehajtó!Bercy írta:Szólnak, hogy mikor lehet érte menni és én előtte még beszedem az utolsó pénzeket.
mucs: az öcsédnek kell nadrás vagy Ő hosszú nadrágban fog védeni???
-
- Director del Fútbol
Jaj, milyen meglepő!?...Charlie írta:A 8.csapat a Július 16.ai tornán a Juventus B lesz,ők kvalifikálták magukat tegnap!
C.

És akkor azt tudja valaki, hogy pontosan melyik az a 8 csapat??? Mi, azaz a Barca, Juve, Juve B, Milan, Arsenal, Inter, Roma, Real, tehát ugyan azok, mint múltkor??? Nem lenne rossz! És a sorsolás mikor lesz, jó lenne azt is valami olyan módon megoldani, hogy publikus legyen, legalább a csapatkapitányok legyenek ott, nem??? Csak hogy ne egy ember elképzelése alapján osszák már el... Bár tulajdonképpen mindegy, aki nyerni akar, az játszon úgy...
...persze valjuk meg, nem lenne rossz egy Inter, Arsenal, Juve B csoportba kerülni!?...

"Més Cuen un Club"
-
- Jugador d'estrella
Mint valami alvilági pénzbehajtó!Bercy írta:Szólnak, hogy mikor lehet érte menni és én előtte még beszedem az utolsó pénzeket.

-
- Entrenador del Barça
Bercy a többi pénzt mikor kell odaadni?
-
- Entrenador del Barça
Ott az én mail címem van és nem kell feljönnöd, hanem megrendeljük és postai utánvétel megkapodEnrique írta:Olvastam, azért kérdeztem h csak dobok 1 mélt arra a címre és kész, megrendelhetem? Mert Csepelre nem tok most hirtelen felmenni Zegről...

-
- Director del Fútbol
A mez megvalósul, ez nem kétséges, és ha te is lenyomsz holnap Csepelen 3 rongyot a Bercynek, és megadod a paramétereidet, számot, nevet, ilyesmit... akkor neked is lehet ilyen!!!Enrique írta:Szép lesz nagyon a mez, ha megvalósul! Csak a csapat játékosainak lehet rendelni? Oder másnak is?

"Més Cuen un Club"