Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nemsokára megtudodSilvanus írta:Na az jó lenne!!! Most komolyan!!! A következőképpen zajlana szerintem - A TISZTA - sorsolás: Két csoport: A és B. Egy-egy kiemelt (az elmúlt torna eredménye alapján, azaz A csoport: Roma, B csoport: Barca! A többieket sorsolnám a CSK-k jelenlétében, DE úgy hogy természetesen a Juve A, és a Juve B ne kerülhessen össze (ha az egyiket kisorsolják, akkor a másik értelem szerűen automatikusan a másik csoportba kerüljön!!!). Ennyi, ez így korrekt, nem?!...Bercy írta:Megbeszéljük a szervezőkkel, hogy legyen nyílt a sorsolás és Ti fogjátok a csapatot képviselni.
Na az jó lenne!!! Most komolyan!!! A következőképpen zajlana szerintem - A TISZTA - sorsolás: Két csoport: A és B. Egy-egy kiemelt (az elmúlt torna eredménye alapján, azaz A csoport: Roma, B csoport: Barca! A többieket sorsolnám a CSK-k jelenlétében, DE úgy hogy természetesen a Juve A, és a Juve B ne kerülhessen össze (ha az egyiket kisorsolják, akkor a másik értelem szerűen automatikusan a másik csoportba kerüljön!!!). Ennyi, ez így korrekt, nem?!...Bercy írta:Megbeszéljük a szervezőkkel, hogy legyen nyílt a sorsolás és Ti fogjátok a csapatot képviselni.
Silvanus írta:Jaj, milyen meglepő!?...Charlie írta:A 8.csapat a Július 16.ai tornán a Juventus B lesz,ők kvalifikálták magukat tegnap!
C.![]()
![]()
És akkor azt tudja valaki, hogy pontosan melyik az a 8 csapat??? Mi, azaz a Barca, Juve, Juve B, Milan, Arsenal, Inter, Roma, Real, tehát ugyan azok, mint múltkor??? Nem lenne rossz! És a sorsolás mikor lesz, jó lenne azt is valami olyan módon megoldani, hogy publikus legyen, legalább a csapatkapitányok legyenek ott, nem??? Csak hogy ne egy ember elképzelése alapján osszák már el... Bár tulajdonképpen mindegy, aki nyerni akar, az játszon úgy...
...persze valjuk meg, nem lenne rossz egy Inter, Arsenal, Juve B csoportba kerülni!?...
Jól is fog jönni most egy kis mellékes.mucs1 írta:Mint valami alvilági pénzbehajtó!Bercy írta:Szólnak, hogy mikor lehet érte menni és én előtte még beszedem az utolsó pénzeket.
Jaj, milyen meglepő!?...Charlie írta:A 8.csapat a Július 16.ai tornán a Juventus B lesz,ők kvalifikálták magukat tegnap!
C.
Mint valami alvilági pénzbehajtó!Bercy írta:Szólnak, hogy mikor lehet érte menni és én előtte még beszedem az utolsó pénzeket.
Ott az én mail címem van és nem kell feljönnöd, hanem megrendeljük és postai utánvétel megkapodEnrique írta:Olvastam, azért kérdeztem h csak dobok 1 mélt arra a címre és kész, megrendelhetem? Mert Csepelre nem tok most hirtelen felmenni Zegről...
A mez megvalósul, ez nem kétséges, és ha te is lenyomsz holnap Csepelen 3 rongyot a Bercynek, és megadod a paramétereidet, számot, nevet, ilyesmit... akkor neked is lehet ilyen!!!Enrique írta:Szép lesz nagyon a mez, ha megvalósul! Csak a csapat játékosainak lehet rendelni? Oder másnak is?