Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
folyamatban van a téma, sajnos a mexes eltiltásával nem lett vége a buginak, mert az auxerre még mindig izgulós. de nem olyan meleg a pite, csak az is benne van a pakliban, h 1 évre kizárhatják a Romát az igazolásokból. de akármi is lesz, az addigi igazolások érvényesek maradnak. most még folyamatban van a placente, a pizarro (udine), di michele (udine), ricardinho (santos) bulija. de lehet, h rámegy a Roma a ledesmára is. legalábbis ezek a hírek pörögnek.Charlie írta:Boixos mit hallottál arról hogy a Romát eltilthatják a játékos igazolásoktól(Mexes ügy miatt)?
C.
Szerintem isBoixos írta:a margit benyomná az owent és a solarit a lampardért is, csak az oroszok elzavarták őket. biztos örültek, h végre nem rajtuk röhögnek.
viszont úgy látszik, a margónál az owent mindenképpen ki akarják pörgetni. télleg, elég tré volt. azokon a 20 perceken, amikor beengedték, rúgott ezer gólt... nem baj, marad nekik a malac, meg a kiégettraúl.
jajj! nem tűnik fel a realnak, hogy sehova sem kellenek a cserealapnak szolgáló sz.rj.ik!Badi írta:már csodálkoztam volna ha a real nem jelentkezik be érteas írta:Primera | Real Madrid
GUTI Y OWEN, MONEDA DE CAMBIO POR HENRY![]()
Azt hiszem ketten kevésbé lesz unalmas a nyári suli. De ha Henry jön akkor felveszem az Etika-faktot is!!!Mr. Master írta:Én azt remélem, h vesznek három klasszist. Robinho, Hleb, és még megy hozzájuk egy csatár. Mert ugye Henry jön Barcelonába. Legalábbis ez a dolog minden vágyam. Komolyan, ha kell én két vagy három nyáriszüneten keresztül is iskolában járok (a rendes mellett), csak jöjjön az az Henry!!! Minden vágyam ő!
Messi el nem mennyen a Brca jövője az egyjikBoixos írta:csak nem lesznek olyan hülyék, mint a másik két gyerekkel!
de ez frankó, h messit akarja? ő még nagyon fiatal gyerek, tőle nem biztos, h dobálnák a hátasokat a szurkolóik, mert még nem nagyon ismerik. azt is rebesgetik, h a gerrardot veszik ki a 'poolból.
Hlebet már megvette az Arsenal. Amit Henryrol írtál...én megtexem ugyanezt h ne jojjonMr. Master írta:Én azt remélem, h vesznek három klasszist. Robinho, Hleb, és még megy hozzájuk egy csatár. Mert ugye Henry jön Barcelonába. Legalábbis ez a dolog minden vágyam. Komolyan, ha kell én két vagy három nyáriszüneten keresztül is iskolában járok (a rendes mellett), csak jöjjön az az Henry!!! Minden vágyam ő!