Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem Mi játszuk a legszebb focitBenga írta:Ez a mondat helytelen. Ha még normálisan megmagyarázod a dolgot akkor azt mondom oké, de így :/. Én szeretem az Arsenalt. Kicsit nemzetközibb. Ez lehet nem függ össze azzal, hogy ők játszák a legszebb focit a környéken. Vagy mégis?barcaME55i írta: 11 játékosukból 1 angol nemzetiségű focistával rendelkeznek az egész keretben
Justin Hoyte nyáron eligazolt, de ott van pl. Gibbs, mostanában sokat játszik bal hátvédet.TZS írta:
Justin Hoyte is a keretben van, aki szintén angol! Ez így már 2!![]()
![]()
Bár ez sem sok.
Justin Hoyte is a keretben van, aki szintén angol! Ez így már 2!barcaME55i írta:Egyébként, én a Manchesternek szurkolok, mert az Arsenal a legszánalmasabb csapat Angliában a szememben. Az ok:
11 játékosukból 1 angol nemzetiségű focistával rendelkeznek az egész keretben... [Theo W. személyében.]
Ez szerintem vicc.
odavágón ennek halvány nyoma sem volt, persze annál csak többet láthatunk tőlük ma szntem.Barcaman14 írta:Másrészt mert szerintem Wenger fiai szebb focit játszanak.
A realitás viszont az hogy a MU sokkal esélyesebb.
Ez a mondat helytelen. Ha még normálisan megmagyarázod a dolgot akkor azt mondom oké, de így :/. Én szeretem az Arsenalt. Kicsit nemzetközibb. Ez lehet nem függ össze azzal, hogy ők játszák a legszebb focit a környéken. Vagy mégis?barcaME55i írta: 11 játékosukból 1 angol nemzetiségű focistával rendelkeznek az egész keretben
Ezzel én is egyet értek nagyjából, csak kicsit durván hangzik. De mostani állás szerint a dinamo cselszki lazán ráver ezen a téren a szemembenbarcaME55i írta:Egyébként, én a Manchesternek szurkolok, mert az Arsenal a legszánalmasabb csapat Angliában a szememben. Az ok:
11 játékosukból 1 angol nemzetiségű focistával rendelkeznek az egész keretben... [Theo W. személyében.]
Ez szerintem vicc.
Mert a többi nagy angol csapatban meg 1 helyett 2-3 angol játékos van.... "óriási" különbség!!!barcaME55i írta:Egyébként, én a Manchesternek szurkolok, mert az Arsenal a legszánalmasabb csapat Angliában a szememben. Az ok:
Ez szerintem vicc.
de azért annyira nem lehet cinkes az nso, hogy fergi szavaiként állítsák be a hülyeséget nem?bojanfan írta:én is ezt hittem. gondolom az nso szokásos baromságát hozta le, úgyhogy ne higgyünk nekikfcjoc írta:én meg végig azt hittem hogy a sárga lapok törlődnek a döntőre. na mind1. ma hajrá arsenal!
én is ezt hittem. gondolom az nso szokásos baromságát hozta le, úgyhogy ne higgyünk nekikfcjoc írta:én meg végig azt hittem hogy a sárga lapok törlődnek a döntőre. na mind1. ma hajrá arsenal!
Jelentem szoktam és tudom mi az hogy foci.Szoktál nézni focit, tudod, mi az, h játék, foci?Mert, ha azt a szót tudod használni a keddi angol teljesítményre, h játék, akkor király vagy!
Na ez meg a legnagyobb bajom! HONOSÍTOTT játékosok... A falra mászok az ilyentől. A top 4 angliai csapatban lesz 1db angol kapus és azt is honosítani kell. Szégyen...Almuniából angol lesz
Ha ország nincs válogatott, hogy lenne? Akkor úgy mondom, hogy hivatalos nincs... de ez off szalColos írta:Már hogyne!Benga írta:Katalán válogatott nincs, spanyol van.