Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én írtam, mert láttam, hogy 3 sárgája van, de azt nem figyeltem, hogy az eltiltását már letöltötte. Azt hittem ilyenkor lenullázódik a sárgalapok száma.lesliejr12 írta:Honnan veszik egyesek, hogy Terry nem játszik?
Nincs az eddigi hiányzókon kívül sérült.Alex is szerepelhet, akit a hétvégén le kellett cserélni.
mit nem értesz?Colos írta:Nem is értem, hogy Laportáék miért nem Téged neveztek ki tavaly edzőnek. Lehet, hogy nem tudták, hogy Te Guardiolával ellentétben össze tudnál rakni egy győzelemre esélyes csapatot. Sok mindent olvastam már ezen a fórumon, de ilyet?!maister6000cm3 írta:Na én azt mondom hogy ma csúnyán kikakpunk... Nem szeretném, de így lesz.(remélem nem lesz igazam) De az biztos hogy Henry hiánya semmiképp sem előny. Keita jól védekezik, de benne van a játékában a piros lap...A védelmünkről ugye meg nem is kell mondanom semmit... Az én kezdőm amivel esély lenne egy magabiztos 1 gólos győzelemre a következő:
V.V
DANI PIQUÉ TOURÉ!!! ABIDAL
KEITA(SERGI)
HLEB XAVI
MESSI INI
ETO'O
Nem is értem, hogy Laportáék miért nem Téged neveztek ki tavaly edzőnek. Lehet, hogy nem tudták, hogy Te Guardiolával ellentétben össze tudnál rakni egy győzelemre esélyes csapatot. Sok mindent olvastam már ezen a fórumon, de ilyet?!maister6000cm3 írta:Na én azt mondom hogy ma csúnyán kikakpunk... Nem szeretném, de így lesz.(remélem nem lesz igazam) De az biztos hogy Henry hiánya semmiképp sem előny. Keita jól védekezik, de benne van a játékában a piros lap...A védelmünkről ugye meg nem is kell mondanom semmit... Az én kezdőm amivel esély lenne egy magabiztos 1 gólos győzelemre a következő:
V.V
DANI PIQUÉ TOURÉ!!! ABIDAL
KEITA(SERGI)
HLEB XAVI
MESSI INI
ETO'O
Na-Na!szajko írta:Védekezni a Barça?![]()
Játszuk azt amit tudunk a maxon(támadás 1000-el), ha úgyis megver minket a cselzi(lehetetlen), akkor megérdemlik.
Szerintem 3-2-re nyerünk.
Csak én érzem ellentmondásosnak a hszed?csabooo írta:Szerintem a Chelsea ellen mi is azt kéne játszuk amit ők ellenünk.Védekezés,védekezés,védekezés és védekezés.MERT mi a kontrákban nagyon jók vagyunk és ha a Chelsea támad akkor egy idő után beleun hogy nehezen jönnek át rajtunk,aztán már csak méregből támadnának..És akkor ott mi meg foghatnánk.Meg a hajrát kéne meg nyomni az utolsó 10 percet,persze csak ha vesztésre állunk ami remélem nem fog fenn állni.Örülnék ha hamar rúgnánk egy gólt,mint tegnap a MU és akkor lehet esélyünk.Remélem legyűrjük a Londoniakat,de a védelem nem épp a legjobb lábon áll..
Tényleg, így sajnos egyértelmű, innentől nincs értelme találgatnibali 15 írta: Amúgy hiába linkeltek be oldalakat a tegnapi meccsre nem emlékeztek?
Nasri-nak volt már egy sárgája és ki is írták a vicc kedvéért hogy nem játszhat a döntőben, ergó nem változott semmilyen rohadt szabály.
Remélem Pep nem most elégíti ki a kíváncsiságodatbali 15 írta:Toure a védelembe? Nem olyan rossz ötlet.
És Busqi? Kíváncsi lennék.
Szerintem bármelyikük játszana ott az rossz ötlet lenne.Nem nagyon vagyok híve az ilyen rakosgatásoknak és nem is nagyon szoktak bejönni.Elég ha csak a közelmúltból említjük esetleg Cambiassot vagy Essient.Szerintem egyikük se oldotta meg rendesen a feladatát azon a poszton.bali 15 írta:Toure a védelembe? Nem olyan rossz ötlet.
És Busqi? Kíváncsi lennék.