Az új mezek...
De furán áll a piros gatya 

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
A második nekem továbbra is tetszik, az első meg..ez a piros...na mind1 majd megszokjuk
-
- Entrenador del Barça
A háttérben nem is olyan csúnyán áll rajtuk a mez!Az nem is olyan mint ami itt nekünk ki van téve mert ha jól látom az keresztbe csíkos,vagy csak árnyék?Charlie írta:
C.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Maxi 2005.06.27. 16:07:53-kor.
Forca Barca
-
- Director del Fútbol
Személy szerint abszolút nem értek egyet azon emberekkel, akik azt vallják, hogy tök mindegy, hogy milyen lesz az új mez, mert a Barca attól még Barca marad!?... No ez persze igaz, DE!!! És hangsúlyos az a DE!!! Hogy miért? Nos a Barca több mint egy foci csapat, ezt ugye mondanom sem kell, ebbe a kultuszba pedig rengeteg minden bele tartozik, amiért imádjuk ezt a klubot, ÉS EZEK KÖZÜL AZ EGYIK A MEZ!!! Azaz a színek, a kinézete...... és ha ezt most elkezdik össze-vissza kavarni piros gatya, meg zöld mez.... akkor az azért elég nagy csalódás!!! Nekem....
Hát az a második számú 'hányás' elég durva (bocs, szebb szót nem találtam a színére)!!!...
(Na jó jegyezzük azért meg, hogy ezek még csak tervek, megklátjuk majd milyen lesz a végleges...)
Hát az a második számú 'hányás' elég durva (bocs, szebb szót nem találtam a színére)!!!...
(Na jó jegyezzük azért meg, hogy ezek még csak tervek, megklátjuk majd milyen lesz a végleges...)
"Més Cuen un Club"
- Subinho
- Director del Fútbol
sőt, még jobb ötlet:
1. mez marad a szokásos csíkos kék nacival
2. mez marad sárga, de piros csíkosan, piros gatyival (katalán zászló)
3. mez piros naci, sötétkék felső, csak ne inter csíkosan...
1. mez marad a szokásos csíkos kék nacival
2. mez marad sárga, de piros csíkosan, piros gatyival (katalán zászló)
3. mez piros naci, sötétkék felső, csak ne inter csíkosan...
na az elmundon már fent van róla egy cikk, de képek egyenlőre nincsenek
- Subinho
- Director del Fútbol
igen, persze, h minden barca drukker, akkor is barca drukker maradna ha rózsaszín-zöldben játszanának, de azért a világ ne rajtunk röhögjön már a mezek miatt... Kivülállóként te is röhögsz a Palermo, vagy Buffon csodaszép rózsaszínén. A Juve drukkerek meg fel sem veszik miben véd Buffon, mert ő az Isten nekik!!! Szal ezért nem mindegy, mert a Real pl. tudna mivel gúnyolódni... Egyébként egy kis csrélgetéssel meg lehetne oldani...
1. piros naci - 3. kék naci. 2. sárga: arany színű sötétkék nacival... Úgy esetleg...de az az interes 3. felső akkor sem túl fantáziadús...
1. piros naci - 3. kék naci. 2. sárga: arany színű sötétkék nacival... Úgy esetleg...de az az interes 3. felső akkor sem túl fantáziadús...
Ne csináljátok má! Nem mind h milyen a mez
En lexarom, miattam szivárványszinu is lehetne 

-
- Entrenador del Barça
Sztem se lesz annyira csúnya élőben!Badi írta:Mindenki csak fikázza a 2. számú mezt amikor csak egy tippet láttatok róla hogy hogy fog kinézni.. majd meglátjátok hogy nem lesz rossz
Forca Barca
Mindenki csak fikázza a 2. számú mezt amikor csak egy tippet láttatok róla hogy hogy fog kinézni.. majd meglátjátok hogy nem lesz rossz
Szó mi szó a 2. számú mez az valami förtelem, de a 3. számú az nem kék-fekete hanem a tavalyi kék-sötétkék ami meg jól néz ki. De a ha már muszáj volt változtatni a 2. számún akkor lehetett volna olyan szürke vagy narancssárga mint az edzőmez, azok jól néznek kiSubinho írta:gyerekek ezek a mezek förtelmesek! miért kellett a régi gránátvörös-sötétkék mezd felcserélni erre a világoskék, pirosnadrágos sz*rra??? és az a sárgászöldes ocsmányság??? miért nem volt jó az arany színű? az dukálna egy bajnokcsapatnak!!! a 3. interes mez, meg egyszerűen érthetetlen!!!!!!! nekem a sötétkék-szürke tetszett a legjobban, kb. 2-3 éve... az ott volt a toppon!!!
ááááá...nem értem....
- Subinho
- Director del Fútbol
megtaláltam a frankó megoldást:
a 2. mezt odaadjuk kapusmeznek Valdesnek, az 1. mez nadrágját elcseréljük a 3. mez nadrágjával, a 3. mezt egyszerűen kidobjuk, vagy odaadjuk az internek...
)
esetleg ha az 1. mez nadrágja a 3.-ra kerül a 3. mez kékjét kicseréhetjük gr.vörösre és akkor visítva elmegy...
de a 2. mez az katasztrófa. még Valdesnek is. versenyezhetne Buffon, vagy a Palermo rózsaszín mezével... 
a 2. mezt odaadjuk kapusmeznek Valdesnek, az 1. mez nadrágját elcseréljük a 3. mez nadrágjával, a 3. mezt egyszerűen kidobjuk, vagy odaadjuk az internek...

esetleg ha az 1. mez nadrágja a 3.-ra kerül a 3. mez kékjét kicseréhetjük gr.vörösre és akkor visítva elmegy...

- Subinho
- Director del Fútbol
gyerekek ezek a mezek förtelmesek! miért kellett a régi gránátvörös-sötétkék mezd felcserélni erre a világoskék, pirosnadrágos sz*rra??? és az a sárgászöldes ocsmányság??? miért nem volt jó az arany színű? az dukálna egy bajnokcsapatnak!!! a 3. interes mez, meg egyszerűen érthetetlen!!!!!!! nekem a sötétkék-szürke tetszett a legjobban, kb. 2-3 éve... az ott volt a toppon!!!
ááááá...nem értem....
ááááá...nem értem....