Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Enrique írta:A fekete-kék az iszonyat gyönyörű. Elsőre is az volt.![]()
De ez a piros gatya, meg ez a sárga mez... Ahogy a szavazásban is volt - Hányinger..
Lehet kicsit túlzok, de sztem az...
hozzá kell szokni!!!amugy meg a tavaji mezek sem tetszettek nekem,főleg az a fekete-kék,láttasm pár meccset,és rájöttem,hogy nagyon karaj,és olyat is vettem.Enrique írta:Szép, szép, én is szeretem a piros színt, de ha 1x nem m1 a mezhez....Zsolti írta:Sztem kiráyl az a piros gatya!!!![]()
Sztem kiráyl az a piros gatya!!!cruyff írta:ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Miért????????? Miért piros a nadrág? Ki volt az aki kitalálta? Ráadásul a kéket is elcseszték, mert sötétebbnek kellett volna lennie!De MIÉRT piros a nadrág?????
![]()
Talán azért mert az első meg a második színe nem ütött el egymástól kellő képpenEnrique írta:Mé' nem volt jó a szürkés mez?
Most hogy mondod JA!!! Elképzelem ahogy a Barca első bajnokián kifut a gyepre a sárga mezébe, és rájuk kiált a bíró, hogy: "Héjjj, labdaszedő fiukák, nektek a pálya szélén a helytek!!!"Boixos írta:nekem a sárgáról az olasz bírók jutnak az eszembe. meg a volán, a 80as évek elejéről. ugyanilyenben nyomtákSilvanus írta:Nem tudom elképzelni, hogy mi tetszik nektek ebben a sárgában, vagy zöldben, vagy mi ez.... nagyon gáz!!! Ha ránézek egyből a Dortmund jut az eszembe, de mi a Barca vagyunk, és ez nagyon nem Barcás!!! Milliószor szebb volt az arany színű mez!!!![]()
Az első számú mez elég jó lett, a piros gatya szokatlan, de nem rossz!
nekem a sárgáról az olasz bírók jutnak az eszembe. meg a volán, a 80as évek elejéről. ugyanilyenben nyomtákSilvanus írta:Nem tudom elképzelni, hogy mi tetszik nektek ebben a sárgában, vagy zöldben, vagy mi ez.... nagyon gáz!!! Ha ránézek egyből a Dortmund jut az eszembe, de mi a Barca vagyunk, és ez nagyon nem Barcás!!! Milliószor szebb volt az arany színű mez!!!![]()
Az első számú mez elég jó lett, a piros gatya szokatlan, de nem rossz!