ahogy én láttam.
valdés:emberfeletti..miket fogott :O hihetetlen pali..nem kell más kapus

dani alves:beadásai 0-k voltak sajnos,kicsit túlpörgött első félidőben sárgát is kapott nem játszik a döntőben :S.bár a végén az ő beadása is kellet h kicsit felforgassuk a védelmet és ini kibikázza a pókot a hálóból.

yaya:fizikumban felvette a harcot drogbával,sztem amiket szerelt tizenhatoson bellül egyik sem volt tizi.Kicsit angolosan játszott..de a chelsea ellen ez is kellet.kemény,határozott volt. grat

piqué:hihetetlen..remélem elcsitultak a hangok akik év elején rosz igazolásnak tartották..puyol II.köszönöm piqué.
abidal:nem volt jogos a kiállítása.egyébként sajnos ma is gyenge volt bár inkább a bal oldalon támadtak,ezért "kevesebb" dolga volt.hiányozni fog Ő is a döntőben.
xavi:karmester,kapitány,maga a barca nincs mit hozzátennem, a hosszabításban pedig középhátvéd pozicióban szépen megindította a támadást

keita:küzdött,ő is hihetetlenül játszott,jól megoldotta a balhátvéd pozíciót.
busquets:kicsit gyenge volt és rutintalan még,azért a kemény angol játékosok között kicsit elveszett :S azért díjazom az akarását (y)
messi:ő is kicsit elveszett,de adott egy gólpaszt..nekem ennyi is untig elég volt

samu:sajnos nem sikerült gólt lőnie,nem is nagyon volt nála a labda,de látszott rajta az akarás,hajotta,űzte a társakat. go samu
ini:MOM,valdés mellet.a chelsea játékosok mellete eltörpültek,bár ők a "nagyobbak".labdát nem lehetett tőle elvenni.Köszönjük a gólt INI

pep:mester,mester,zseni?!jó ötlet volt feltolni a végén piqué-t a nagy maflák közé,illetve jól vette észre,hogy yaya 100%-osan fel tudja venni a harcot drogbával.a gólnál pedig az a felszabadultság,hatalmas ember,ász
Összeségében grat az egész csapatnak..a 90.perc után is bíztam h gólt lövünk,és bejött a meccs előtt a tippem az 1-1.
MES QUE UN CLUB