majd egy kicsit megújítják azt a slágert a brazilok!és az lesz,hogy ne sírj brazília.Boixos írta:szerdán az aktuális buenos airesi sláger a "ne sírj ... argentina!" lesz

Figy!az argentinoknak van védelmük!nem ilyen roque junior félék....barcafan írta:lehet, de lőnek 4et...Zsolti írta:Holnapután,azaz szerdán Argentina Konf kupa győztesnek mondhatja majd magát!3at kapnak a brazilok,úgy,mint a múltkor!
nem!sztem rosszul emlékszel!!az mondta a kommentátor,hogy az a 17éves srác halála miatt viselnek fekete karszallagot!Enrique írta:Hát ez tényleg szomorú...
És sorry, a komm. mondta h Foé miatt van. Vagy csak én emléxem erre?
Nem Foe miatt. Meghalt egy fiatal focistaEnrique írta:Igen, Foé miatt. Legalábbis a kommentátor azt mondta..
Passz.. Foé?Boixos írta:miért volt tegnap fekete karszalag az argentinokon?
ööööööööööööööööööööö vagyis szerdán, bocsEnrique21 írta:Holnap?Morminho írta:A múltkori Brazil-Argentín meccsen nem volt sok közük a meccshez a Braziloknak... De szerintem holnap Ők nyernekmegérzés
En csak 15.Boixos írta:remélem a brazilok szétszedik őket. 27 éve utálom ezt a brigádot.
igen most már beírtak nézd meg a FIFA 2005 topicot te iskralo írta:hahó Barcelonafan! téged kereslek olvasd el a fifa 2005 topicot
Hajrá Brazília!Boixos írta:remélem a brazilok szétszedik őket. 27 éve utálom ezt a brigádot.