Chino írta:Xavi001 írta:Némelyikőtök akkora LOW nem tudom miért kell mindig bántani a Barca játékosait?:hmmm:Lehet mindenkinek rossz napja nem?mikor nem hibáznak meg lőnek gólt(okat) akkor jajj de jók.mikor meg 1 pici hiba esetleg nagyobb akkor meg igazoljanak el :-/ igaz?
Keita: volt meccs ahol az ő góljával nyertünk nem igaz?
Alves:ugy senkisem tud beadni mint ő amikor jó passzban van
És még sorolhatnám.
Ha valami bajotok van valamelyik játékossal mennyetek már föl ti a pályára és csináljátok már azt amire az Edző utasít + világsztárok ellen mutassátok meg mit tudtok na erről ennyit!
Inkább ne valljátok magatokat Barca drukkereknek ha így szembe szúrjátok őket!!!!
Ott a pont!!!
Aki Alvest szídja az nem nagyon látott még Barca meccset az idén. Sőt. Én a tegnapi meccs miatt sem korholnám. Sztem Iniesta mellett ő volt a legaktívabb a csapatban. Azt hogy mennyit robotolt, labdát szerzett, támadásban és védekezésben egyaránt ott volt sok játékos megirigyelhette volna. Az egyetlen negatívuma -azonban ez elég súlyos volt-, hogy a beadásai nem sikerültek, de ami jó lett abból született a gól, szóval meggondolnám mielőtt ráhúzom a vizes lepedőt.
Keita pedig nem rossz játékos. Igaz hogy nem egy bravúros, technikás focista, de ha kell oda teszi magát. Különben is kit lehetett volna a középpályára tenni. Hlebet, Gudjohnsent? Ne vicceljünk.
Én igenis behoztam volna Hlebet vagy Gudjohnsent, mivel Keita szerintem alapból nem az igazi, míg Busquets igen gyatrán muzsikált. Pep cserélhetett volna előbb is már...
De... noha ehhez a továbbjutáshoz a szerencse is kellett, én úgy éreztem, hogy csak Piqué kezezése volt egyértelmű tizenegyes, és még 2 maximum a "jóindulattal befújható" kategória. Valóban igaz, hogy az a csapat, amelyik egygólos vezetésnél emberelőnyben 11 emberrel bekkel, az önmagának köszönheti a kiesést. A Chelsea ráfázott az óvatosságra, mert ez a Barca bármikor képes villanni, és ez most is bebizonyosodott.
Másrészről a játékvezető minket is sújtott egy jogtalan kiállítással. Azt gondolom, hogy a Barca továbbjutásának jogosságához nem férhet kétség, mivel otthon 3 góllal is könnyedén nyerhettünk volna, és egyértelműen domináltunk. Itt a Chelseanek voltak meg a helyzetei, de egy szenzációs lövés megváltoztatott mindent.
Összességében a két csapat összességében hasonlót nyújtott, és a szerencse döntött a továbbjutás kérdéséről. Nem mondom, hogy a Barcelona jól játszott, mert az első meccsen közepesen teljesített, a másodikon pocsékul. A Chelsea viszont nem is próbált meg futballozni, így aztán egyáltalán nem játszottak jobban a Barcánál, mivel a londoniak nem is "játszottak". Ettől függetlenül a taktikájuk majdnem eredményesnek bizonyult, és könnyen a döntőbe juthattak volna ők is. Örülök, hogy nem így lett.